Vai aiz mīlestības var nojūgties?

Mana draudzene ir traki samīlējusies vienā čalī.Čalim viņa arī patīk, bet draudzene liekas prātā jūk.Visu laiku tikai par viņu vien runā.Dežūrē pie telefona ka tikai nepalaistu garām kādu zvanu vai sms un ja ilgāk nezvana tad sāk nervozēt un zvana pati un tā var pat kādas 10 reizes dienā.Pati arī saka ka jūtoties kā nojūgusies jo visu laiku tikai par viņu domā un cits nekas neinteresējot.Un vēl saka ka viņai bail pat iedomāties, ja viņš viņu pēkšņi pamestu.Prasa man kā tikt galā ar tādu apsēstību, bet es pat īsti nezinu ko ieteikt.Varbūt jums ir kādi padomi?

solvitas  Agusta :D Nopirki Jelgavas rimčikā piepūšamo sievieti uz akciju? :D Uz pastu gan man neraksti un zem maniem logiem nečurā lūdzu! Izbaudi love in plastic is fantastic!

Luusila  solvitasiņa, vienam no maniem puikām bija piemetusies tāda mīlētāja. Zvanīja 15x dienā, neskatoties, ka cilvēks darbā, sapulcē vai pārrunās ar klientu. Ja neatbildēja, tad skuķis brēca baltas asaras.Pēc nedēļas jau puika pateica, ka tā nav mīlestība, bet katorga.
Un pasaules uztvere man var būt da jebkāda, ir tādas tiesības. Kādu vērtējumu gribu teikt, to izsaku. Nepatīk,-tavas problēmas.

Agusta  Atvainojiet OHO apmeklētāji par lieko komentāru no manas puses OHO ilggadējai veterānei "solvitas". Citādāk es nevaru viņai rskstīt uz pastu, par cik mīlu citu.
"solvitas", viss ir beidzies neiesākoties, liecies mierā! Tu neesi manā gaumē! Pāēd un ej čučēt. Manis nekad nebūs Tavos palagos!

solvitas  Luusila, Dies´ pasarg lai es Tev ko liegtu. Es jau tikai aprakstīju situāciju bez norādēm kā ir pareizāk, tikai konstatēju faktu, ka ir tādi cilvēki kā es un ir arī tādi kā Tu. Un kopā tādiem labāk nedzīvot. Nu ja zvana tikai viens un otram tās intereses nav, tad jā smagi un nogurdinoši. Bet ja abi ir uz viena viļņa, tad pat uz pusstundu šķirties ir neizturami smagi. Un ja šie abi viens otram zvanās un ir priecīgi, tak lai! Viņiem būt priecīgiem ir tādas pašas tiesības kā tev rūgt un kritizēt.

Liga2  pilnigi pievienojos Luusilas viedoklim. ta ka tagad mes busim divas sarugusas vai kadas tur vel personas. nu negribetos man izjust sadas apsestas jutas. mana uztvere milestiba ir kaut kas cits. tur tacu var nojugties ja kads tevi bobbarde ar zvaniem vai iszinam.

KrastaBura  Tā jau nav mīlestība, bet apsēstība/savu psihotraumu aktivizēšana... tur terapijā jāiet, nevis, lai nenojūgtos, bet lai kādreiz, varbūt, tomēr...sastaptu Īstu Mīlestību.

Var nojūgties no Mīlestības pret savu bērnu, ja ir traģēdija vai kādas trakas veselības problēmas, kur neko nevari līdzēt. Vai kaut kas traģisks ar citiem tuvibiekirm...tiešām Mīlētu vīru , tajā skaitā...

Paula6  Tā ir apmātība, kas beigsies itin drīz ar katastrofu...no mīlestības tur nav ne miņas. Var pajautāt, kas liek viņai jukt prātā un atbilde būs skaidra...

vai17  ja īsta var!!!???

Piparkuka  Nu tā tas notiek!:)
Un tās domas par to mīlamo var būt visu laiku, arī 10 un sazin cik gadu garumā...:)
Drusku jāpiedomā gan par to zvanīšanu, jo to nedrīkst. Lai vīrietis zvana!!!
Lai draudzene domā un gudro, tikai ne zvanās, tas ir čok-čok.

Piparkuka  Iesākumā vienmēr ir sarunas 6 stundu garumā vai pa naktīm vai sms ik pēc minūtes....
Un domas- visu laiku taču tikai par viņu. Un vai 13 vai 30 vai 50, viss viens!

fargo  "Vai aiz mīlestības var nojūgties?"

nē. bet kad hormoni sarīko festivālu smadzenēs, tad gan var. tas pāriet. visiem. un vienmēr. bez izņēmumiem.

shining  Kas tāds ir piedzīvots, kā narkotisks reibonis, tāpēc liek rīkoties kā atkarīgajam. tā nav mīlestība, taču tajā ir arī sava eiforiskā burvība, kas pēc laiciņa beigsies, un var nekad dzīvē vairs nebūt, tādēļ ir jēga izbaudīt. visbūtiskākais, kas ir jānoskaidro, ir, kādas meičai ir attiecības ar to puisi - ja puisis nenopietns, sprinteris, tad, kad šim beigsies interese, būs t.s. salauztā sirds, ciešanas; ja čalis jēdzīgs, saprotošs, ar pieredzi, un, vēl arī pats pavelkas, tad laime uz vairākiem mēnešiem abiem garantēta, tomēr arī tad jāgatavojas narkotiskā efekta remisijai, jātransformē tā romantiskā murrāšana pieskāriena attālumā par kaut ko ekonomiski un garīgi dzīvotspējīgu. Tā, ka padoms draudzenei: izbaudi esošo, bet nepazaudē sevi, saglabā pašcieņu un vismaz kripatu adekvātuma, kas noderēs ilgtermiņā. Ak, pavasars! =)

skvo  No milestibas vel neviens nav nojudzies - sajucis prata, no apmatibas gan un ja tas ko rakstat par savu draudzeni ta ari patiesam ir, tad tam ar milestibu nav nekad sakara, bet drizak ar apmatibu. Pirms daudziem gadiem, toreiz Tallinas iela man draudzene dzivoja, tad preteja maja viena tada no ´´apmatibas´´ sajukusi sieviete ari dzivoja, biezi redzeju vinu pa Tallinas ielu klistot un savu ´´pazaudeto´´ kavalieri meklejot.... paskats nebija no patikamajiem, nekemmejusies, reizem nakstkrekla, gaja cilvekiem klat un prasija vai nav redzejusi, vai nezin kur ir.... Toreiz es vel nodomaju - nu nedod Dievs sita kada sakerties, ka ´´jumtinu nones´´.

burleska  10 reizes dienā mazliet tā kā par biežu, bet citādi normāli :D Bet vispār jau to parasti rada tas, ka vīrietis nedod drošības sajūtu- jā, es esmu ar Tevi. Un tad sieviete trako, ja ir iemīlējusies :)

preilene  Zināma situācija. Man arī ir viena šāda draudzene. Tu tur neko nevari darīt, viņai pašai jāiemācās savas domas novirzīt citur. Un, ja viņa to neizdarīs, čalis tiešām aizlaidīsies.

Geisha  Tagad jau ir modīgi puišiem kaklā kārties. Ar šausmām domāju par saviem mazdēliem kad viņus sāks vajāt fūrijas.

solvitas  Jā jā Geishiņ nabaga mazdēliņi tāpat kā tie sarūgušās Lūsilas dēli zelta gabaliņi, kuriem nekrietnās sievietes dara pāri zvanās un karās kaklā. Es arī par to lai taviem mazdēliņiem mierīga dzīve un zvana tikai augsti tikumīgi puiši viņiem. Kā vispār līdz tādam murgam var aizdomāties? Es gan tikai priecātos, ja mans dēls meitenēm patiktos dienās.

marmorakaraliene  Cerams, ka līdz draudzenei viedie viedokļi jau novadīti. Citādi neredzu šai tēmai jēgu

Luusila  Nevis nekrietnās sievietes, bet nepieaugušās soskas. Ir starpība, vai sakuļas ar pēc papīriem pilngadīgu, bet prātā mazgadīgu, vai tādu, kas vismaz iemācījusies savu rīcību kontrolēt un par to atbildēt.
Interesanti, tiem zvanītājiem jāstrādā nav? Kurš darbadevējs paciestu, ja dara nevis savu darbu, par ko galu galā algu maksā, bet tupo džinkstinās visu mīļu dieniņu: "čaukodari?" Pēc 45 min atkal- "čaukodari? ā, tev darbiņš? nu labi." Nepaiet pusstunda- "čaukodari?"
Tas, lūk, solvitasiņa, ir murgs. Ar mīlestību tam nav sakara.
Pat skolniekam pienāktos veltīt cita starpā kaut kādu uzmanību arī stundā notiekošajam, ko nu vēl par pieaugušu, strādājošu cilvēku runāt.
A mož te arī meklējama atslēga? Šitie visi tādi no bezģeļņiku kantora? Jebšu vecāku uzturami?

solvitas  Luusila, aTavs dēls pa taisno mammītei aizkrēja sūdzēties, ka viņam ik pa 45min zvana meitenes un neļauj strādāt. Un tad Lūsila aizskrēja un izdresēja tās nesaprātīgās un pastāstīja, ka vienīgā jēga dzīvei ir - strādāt! Lūk, tā ir īsta pieauguša vīrieša cienīga rīcība! :D Un ko Lūsil tavs darba devējs saka par muldēšanu iekš oho darba laikā? Viņam tas patīk?

Marmorakaraliene, varētu jau nu padomāt, ka kādai PA diskusijai vispār ir jēga! Čista laiku nosist visa jēga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu