Vīrs kā tēvs

VR raksta, ka sievietes meklejot vīrietī uzlabotu tēva modeli. Un meitenes, kas augušas bez tēva, meklējot tēva aizvietotāju. Arī jaunās. Jūs kādu tādu neziniet? :) Būtībā te paveras neredzēti plašs darba lauks tādiem veciem izvirtuļiem, kā es, jo apmēram puse sieviešu tak augušas šķirtās ģimenēs, tas ir - bez tēva ..

solvitas  Tēva funkcija ir izaudzināt un palaist plašajā pasaulē......Tā kā ar to ir jārēķinās, ka lai vai cik meitenei ir pietrūcis tēva, reiz tā tēva loma mazinās un meitenei vajag vīru. Un kad meitenei galvā ir vīrs, tad mūk no tēva mājām un tēva paša, ja tas liek šķēršļus viņas mīlestībai. Tāpēc jau pieprasīti ir tikai sugardaddy jeb nauda pret patīkami pavadītu laiku un tajās attiecībās abi apzinās, ka tas ir tikai uz neilgu laiku, jo neviena finansiāli nodrošināta sieviete nesatiekas ar sugardaddy to dara tikai materiālu problēmu nomocītas studentes.

studentka  Beidz lasīt apšaubāmas grāmateles un sāc dzīvot.40 gados teorijām jau jābūt sen dzīvē pārbaudītām.Bezbikšains tēvainis diez vai būs kādai tēva ideāls.

inaralaima  Pašlaik modē vīrs kā vectēvs,visas Eiropas kafē ar tādiem pārīšiem pilnas,it sevišķi tagad -pavasarī.

Vassermans  Torpedo, neglaimo sev. Tev līdz tēva aizvietotāja jaunām skuķim kā rāpus līdz Ķīnai. Kalniņi tālāk vien mierīgi te un kad sapņo... pakasi olas :D

marmorakaraliene  /nožāvājas/
un tagad laiks tēmai par to, kā puišeļi meklē sievieti-māti

Mia__Mia  Tā ir, kad izlasa VR un necērt zivis dziļāk. Sievieti meitu tu varbūt arī dabūsi, bet vai zini, ka incestuālās attiecībās, kā tas notiek tavā izsakņotajā tēva-meitas modelī, sekss nav? Jo meitas ar tēviem neguļ.

kwinta  Vajagot tik sapņot un tad viss 100% piepildoties.
Vienīgais, derētu ievietot savas foto no visiem rakursiem, arī mājas, dārza, autiņa un konta izdrukas.
Kas ir VR?

Liga2  Torpedo ja kads rada bernus ka sexa objektus sev ir uz vietas nospricejams. tas ir nenormali un slimi. kaut ka neatceros ka butu lasijusi sadas atzinas, bet iespejams mes lasam dazadas literaturas. katrs velas bernus pec saviem ieskatiem protams, bet man berni ir manas dzimtas turpinajums, un velesanas izbaudit sis ipasas mates jutas.

kwinta  Torpedo, ir. Tās, kuras precas ar vienaudžiem, mīlestības dēļ. Tu taču neesi tāds muļķis, lai domātu, ka kādai meičai var patikt pavecs vīrietis kā tāds. Ir protams novirzes, saucas gerontofīlija, ja nemaldos, bet tādu noteikti nav daudz, visiem nepietiks.

Liga2  ja iespejams, ka mani pec tavam domam butu janosprice. paldies dievam, ka tev si lemej vara nav dota. ka jau teicu tavi favoriti neatbilst maniem. esmu lasijusi si cilveka skricelejumus, jo par specialistu vinu neatzistu, un vadosie LV specialisti piekritis manam viedoklim. vins raksta un atrod savus piekritejus iespejams tada reklamesanas forma.
zel, ka sava dzive esi sastapis tikkai prostitutas.

Mia__Mia  Vispār jau - zeme atveries, kas notiek dažu cilvēku galvās. Un tādi taču ar mums pa vienām ielām staigā, varbūt pat blakus sēž.

Mia__Mia  Rudzītis runā par slimām, neveselīgām attiecībām, un ir tipāži, kas tās stāda kā iekārojamo modeli. Jau vismaz otrā tēmā Rudzīti tu interpretē greizi. Tur, kur bija minēts, ka pie vīrieša atkarībām 100% vainīga ir sieviete, arī garām. Zīdaņa periodā sieviete pagriež muguru vīrietim, tas ir normāli. Emocionāli nobriedušam vīrietim šis posms ir jāiznes bez vēlmes mesties atkarībā. Bet, ja viņš to dara, tad infantils tips tas ir. Sieviete vainīga tikai tik tālu, ka tādu izvēlējās.
izlasi ne tikai "Ģimene", bet arī "Bendes meitiņa un viņas tēvs".

Mia__Mia  Izlasīt par patoloģiju un uztvert to kā normu arī ir zināmā mērā māksla.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu