Kā 35 gadu vecumā atrast jaunus draugus?

Pēdējā laikā jūtos vientuļi- lielākā daļa draugu ārzemēs, pārējiem ģimene, bērni un savas problēmas, reāli nav pat ar ko kādā šopingā aiziet vai par puišiem paklačoties. :) Darbā ar kolēģiem attiecības diezgan formālas, mājās ar draugu arī pilnīgi par visu neizrunāsies. Atķeksēju šeit, ka iepazīšos ar sievieti, sāka visādas lezbietes rakstīt. Kur meklēt?

Edgars37  14:48

HA, HA, HA;D;D;D!!! Es parsmejos lidz krampjiem;D!!! Sitas ir Dienas Humors;D! Cepuri nost;D;D;D!!!

magnija  draugus noteikti var atrast/satikt/iegūt jebkurā vecumā. Man palaimējās stikt draudzeni samērā nesen 8g atpakaļ kādā atpūtas nometnē. Tāpat esmu satikusi ļoti daudz jaukus cilvēkus ceļojot ar autobusu. Iespējas ir daudz :) lai tik pašai būtu vēlme uzrunāt un iepazīt cilvēkus.

janisb  Jāpiedalās aktivitātēs kur daudz dalībnieku, tad arī uzradīsies jauni kontakti
Piemēram
http://www.magnets.lv/

Edgars37  18:06
...vai lai nak modelbuve - slimo;D ir pilna pasaule un pasakumiem ne gala, ne malas;D

HOUSE  Ar laiku, draugu kļūst tikai mazāk...kā reiz šodien par to domāju... daudziem ģimene, citam aizdevu naudu, cits uzrodas tikai kad ko vajag...laikam jau es pats vainīgs... atnāc mājās, noliec atslēgas, ieslēdz Tv, norauj ūdeni, uzmaisi kokteili, aizmirsti izdzert, pamosties, iedzer kafiju, pabaro kaķi, paņem atslēgas, aizslēdz māju, aizbrauc...tik ļoti jau pierasts...

Piparkuka  Es savu draudzeni atradu te!
Kaut kā, uz kaut ko ieinteresējošu, viena otrai uzrakstījām. Nu jau nezinu, kas un kura tā bija... Sākās sarakste, pēc tam satikšanās, pēc tam draudzēšanās uz visiem laikiem.

jasona  Man arī nav . Esmu pieradusi. Dažreiz gribētos kā filmās,izmest līkumu ar draudzeņu bariņu.Vai kafeju padzert,citus pavērot. Nu neko,iztieku kā ir-bez klačošanām un tusiņiem.

Labrador  Var atrast kaadaa domu biedru grupaa , nevalstiskaa organizaacijaa , hobiju pasaakumaa.

Tessa  nevar atrast. var rasties pazinjas, labi sarunbiedri, cilveki, kurus esmu prieciiga redzet. draugi ir ljoti daudzus gadus, dazhi no berniibas, paris-no jauniibas gadiem. jauni nav vajadziigi, man pietiek ar esoshiem un ar feiniem kolegjiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu