atlases kritērijs anketā

Ha, super variants pēc kā izlemt - rakstīt vai nerakstīt un uzsākt sarunu :) Daudzām kandidāta alga vēlamā ir virs 1200 Euro (laikam uz rokas domāts). Tik viegli uzreiz paliek, ja saproti ka neatbilsti un mierīgu sirdi vari nerakstīt :) Pārējām lietām, kas raksturo cilvēku uzreiz nav nozīmes :)

Ilita  Laikam neko nesaprotat! Nu, jāpelna vīrietim taču kaut ko. Un 1200 jau nav nekādi griesti. Un ne to jūsu naudu tik ļoti vajag, cik apziņu, ka to spējat nopelnīt!

Skaidrita  Informācija par to, cik daudz gatavs tērēt mamzeles vajadzībām būtu noderīgāka, nekā vnk cipari 1200 vai 2000 utt :)))
Sievietes arī naudu pelna. Bet vīrieša nopelnītai naudai ir cita garša :D

zaiciks  Ieteiktu autoram intereses pēc palasīt vīriešu profilu. Tur arī tiek norādīti vēlamie ienākumi sievietēm. Tad jau sanāk,ka šie vīrieši arī meklē sponsores...
Kaut gan zinu,kas tulīt te izskanēs - Vīrieši meklē neatkarīgas sievietes,kas pašas par sevi var parūpēties. Bet kāpēc tad sieviete nevar noteikt,cik vīrietim būtu jābūt vēlamajiem ienākumiem,lai pats par sevi var parūpēties.
Nekā personīga,bet esmu pamanījusi,ka te katra tēma ir vai nu tieši par sievietēm,vai tieši par vīriešiem. Autori nekad neaizdomājas,ka abi dzimumi var izspēlēt vienu un to pašu kārti.
Un tiem,kas uzreiz iedomāsies pārbaudīt manu profilu,teikšu uzreiz - nav jēga.

neko  Patiesībā pat pilnīgi vienaldzīgas, bet domāju par to, ka tas taču īstenībā ir dikti piezemēti rakstīt anketā cik tu vēlies lai otrs pelna :)
---
Nu ja visi būtu tik nepiezemēti, ka uzturēt sievu/sievieti/mīļāko/ģimeni uzskatītu par pašsaprotamu lietu, gan jau nevajadzētu tik piezemētas prasības anketā norādīt:)

Vieni satraucas par to ka ir prasība pēc augstākā izglītības, citi, ka nedrīkst būt vairāk par 90 kg, vel kādu satrauc 1200 eur, vēl kādam spazmas rada tieša tekstā norādīta prasība "jābūt koptam, sportiskam un izskatīgam". Katram sava sāpe.

Labrador  1200 man liekas stipri piezemeetas prasiibas.

riebekle  Bet es, bet es vispār nevērtēju cilvēku pār materiālā, pēc svara, pēc izskata, man galvenais, lai ir interesants cilvēks nevis nūģis. Vot. Ko dos tā nauda, izskats, vēderprese, ja esi kretīns pēc būtības? Tur pat 10 000 neglābs. Šajā laikmetā pēc cilvēcības prasās......

runcizs  Tāpat mani sajūsmina norādītie auguma un svara parametri sievišķu anketās, kuras tikai sarakstei vēlas iepazīties. Laikam tie resnie pārāk smagi uz klavieri spiež, līdz ar to vēstule grūti lasāma sanāk :D

druskupagrozishos  Aspratigakais, kas lasīts anketas "Nenosodiet par kilogramiem un netiksiet nosodīts par centimetriem". Lai gan nav ko cepties, katram ir tiesības izvēlēties. Tomēr kopējā noskaņa ir diezgan agresīva, izskatās, ka ļaudis sanākuši uz karu.

Tessa  vispar smiekliigi cepties par izlasiito anketas. un ta poza: nu tad nerakstiishu!! nu tad neraksti, jopcik :DD un sedi, kamer aces certiisies.
tapat no sarakstes nekad nesapratiisi, vai otra puse nav kretiins vai tirlinjsh, to cilveks parada tikai ar savu riciibu. bet ja tev ir svariigs rakstiitais, sanjemies un dziivo ar to talak.

skvo  Ne milisi nu kadi tur 1200,- Bez apstiprinata bankas konta izdrukas un ienakuma procentiem ap 5000 stukam menesi vispar nekas nesakas:D
Kurs tad vispar tas anketas lasa?

marmorakaraliene  Tas jau tikai no tevis atkarīgs, vai šo parametru ņemsi nopietni, vai uzskatīsi no pasaku un dainu jomas - sievietes jau ir lielas teicējas.

zigmars_uk  OK, es mēn. pelnu 1500-2000 euro "uz rokas", bet kaut kā neredzu garu rindu ar sievietēm, kuras vēlētos ar mani iepazīties!:) Pieļauju, ka naudas jautājums nav tas svarīgākais šajā visā:)

solvitas  Bet ideāli taču! Tāpat autoram viegli paliek, kad saprot ka pat audi Q3 viņam nesanāk. Ņem pagājušā gadsimta golfiņu un brauc! Tikpat labi var cepties par īpašumu dārgajām cenām, par dārgām automašīnām un gucci treniņtērpu Porziņģim utt. Ir divas palrdošanas stratēģijas - vai nu pa lēto pārdot daudziem, vai pa dārgo vienam. Ja jau Torpēdis pats tik nievājoši izsakās par tām sievietēm, kas pa lēto daudziem atdodās, tad viņam jābūt gatavam vienam pašam maksāt gana daudz lai būtu tikai viņam vienam. Bet viņš te sasaoņojies, ka būs jauna zirgaste, skaista, tikla, čakla, mīļa un tikai viņam vienam un par baltu velti! Tas jau ir tas pats, kas vēlēties jaunu mercedes un par velti. Jā, jā tūlīt sāksies, kas tad jūs preces kādas, ka jums jāmaksā? Un tādā garā. Par cik dzīvojam mežonīgajā kapitālismā un arī sievietēm vajag ēst, jumtu virs galvas un drēbes ko mugurā vilkt, tad kamēr pastāvēs negodīgais sadalījums, ka vīriešiem par to pašu darbu maksā vairāk un kamēr vien sievietēm pašām jau nebūs pietiekami līdzekļu, lai viņas nejustu to iztrūkumu, tikmēr arī mēs šķirosim vīriešus tajos no kuriem var gūt kādu labumu un tajos, kuri mūs vnk izmanto. Jums taču pašiem arī darbā ir mīļāki klienti un ne tik mīļie neatkarīgi no dzimuma. Un mīlie klienti ir tie, kuri jums maksā vairāk un izturas jaukāk pret jums. Bet nemīļue ir tie, kuri piekasās un visur atlaidītes grib izsist un bez maksas izsprukt. Vot arī sievietēm, kamēr vien viņai ir izvēles iespējas starp vairākiem kandidātiem, loģisku, ka viņa izvēlēsies dāsnāko un mīļāko, nekā jāsies ar kaut kādu knīpstangu.

burleska  Labāk jau, ja vīrietis šķiro pēc šī parametra, nekā meklē sievieti, kam lieli ienākumi :)

zigmars_uk  Solvita, nu gluži kā kaut kādas maukas piezīmes. Kur tad paliek mīlestība un sievietes spēja ne tikai pašai parūpēties par sevi, bet iztikt un būt laimīgai ar to, kas ir! Neticu, ka Q3-7 var darīt cilvēku laimīgu! Kas gan tā par laimi, kur lietas dara mūs laimīgus? Drīzāk tādus cilvēkus var uzskatīt par garā ļoti nabadzīgiem, ja reiz savā vērtību sistēmā tieši nevar novērtēt tās vērtības, kuras ar naudu nevar nopirkt!

Hbbs  Anketā vispār nav jāuzrāda nekādi cipari, internets ir internets, ne nu tie 1200 būs noteicošais...
Viss notiek ´´tur ārā´´ .
Uztaisi jaunu niku un ieraksti, ka Tev ienākums ir virs 10 000 un tad palūko rezultātus :)
Ak šīs ´´zeltracītes´´....

Tessa  solvitasa pareizi saka, un atkal te viss atduras pret riciibu. ja viirietis dod (vienalga ko - jutas, rupes, un, ja-arii naudu) vinjsh vienozimiigi tiks novertets augstak, neka uzputiigs patmiilis, kursh tukshi runa.
:)
bet tev, zigmaruka, jaielago, ka 2000 eur alga nav nekada liela (UK), to tepat LV viirietis var nopelniit. ja labi grib, protams.

solvitas  Zigi, nu tāpēc jau tu esi viens, ka tāpat kā Torpēdis esi iedomājies sievieti, kura pati parūpējas par sevi, iztiek un ir laimīga un vēl gribēs rūpēties par jums :D Ja jau sieviete būs izsitusies pati par sevi līdz vīrieša ienākumu līmenim, tad viņa nebūs nrkāda maigā pakļāvīgā būtne. Tad viņa par savu naudu gribēs izklaidi un drīzāk jaunu čipendeilu izvēlēsies, kas viņai kājas bučos nekā pazemīgi sapārosies ar tādu rūpnīcas strādnieku kā Zigis vai žultainu pirmspensijas onkulīti Torpēdi, kam ir tikai 500 eiras mēnesī un knapi galus savelk.

burleska  Solvitas lietu runā. Vīriešiem derētu ieklausīties.

Hbbs  Solvitas ir klasiskā zeltracīte, kurai šķiet, ka viņai pienākas, jo viņa ir princese :D
Nedod Dievs uz tādām uzrauties un klikšķi piedzīvot...b Labāk ir, ka uzreiz ieraksta to, ka svarīgākais ir nauda.
Un...nav jau runa par ienākumiem kā tādiem, protams, naudai ir nozīme un tas parāda vīrieša spēju. Bet ne vienmēr. Ir cilvēki, kuri strādā darbu, kas viņam var patikt vienkārši tāpēc, ka tas ir aicinājums. Vai ugunsdzēsējs vai traktora vadītājs ir slikts cilvēks?? AK jā...solvitas vērtējumā slikts, jo viņam nav čupa ar naudu :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu