nez ko teiksiet? :)

Sestdien jaiet ciemos....mekleju pavadoni! - Lustigu,kustigu,taadu,kurs nepiedzertos.... Uzvalks,kaklasaite-obligati! Interesanti,kaada reakcija,ieraugot ssadu tekstu? :) :) :)

Liga2  kadreiz ir jariske, risks ir liels iet uz tusinu ar nepazistamu virieti. bet kas neriske tas nedzer sampanieti. velu veiksmi, velak padod zinu ka gaja, soreiz esmu zinkariga. lai veicas.

Gunitaa  Mans komentārs NAV nekāda veida mājiens autorei vai pamācība, bet vnk par tēmu.
Pirms pusotra gada vienā Jaungada diezgan plaši apmeklētā pasākumā, kurā tiku uzaicināta arī es un kur pamatā piedalījās savstarpēji pazīstami cilvēki, notika tā. Viena kundzīte ap 60g,
- turīga atraitne, kura apmēram gadu bija bez vīra, izklaidei vai vrb paspīdēšanai, bija noalgojusi vakara pavadoni, - jaunu un skaistu vīrieti, galanti ģērbtu, nevainojamām manierēm, vecumā ap 28 g. Protams, ka ar to viņa pievērsa sev ļoti daudz ziņkārības uzmanības no apkārtējiem ne tikai lielās vecuma starpības dēļ, bet arī tāpēc, ka puisi neviens nepazina. Diemžēl, ne visi iedomājās, ka viņš ir angažēts vakara pavadonis, tāpēc nāca klāt kundzītei un lūdza, lai iepazīstina ar dēlu... Tāda veida jautājumi un pievērstā uzmanība galu galā kundzei vakaru padarīja nevis patīkamu, bet nepatīkamu un bija jūtams, ka tādēl ne sevišķi ērti jutās arī pavadonis. Galu galā abi devās prom labu laiku pirms pasākuma beigām.
Tāpēc līdzīgu ideju gadījumos jāpārdomā, vai cerētais efekts nepārvērtīsies par vakara defektu...

burleska  Es domāju, ka, pirmkārt, riskanti, otrkārt, ko teiksi, kad nākamreiz būs cits? :)

LaskovijMerzavec  Felde... pirmkārt es vispār nemineju gadus. Savukārt, es diezgan bieži pavelku uz zoba savu sievieti, kad viņa grib dzert vīnu vai kokteiļus, ka es jau nemaz tik jauns vairs neesmu un tagad viņai ir jāiedzer, lai es atkal būtu skaists! :)

Torpedo  Vo, vo, pajem mani! Sagadāšu tev, taviem draugiem un radiem tik neaizmirstamu vakaru, ka par to vēl viņi saviem bērnubērniem stāstīs! :D

Eurika  Šajā portālā vairuma komentētāju reakcija ir negatīva uz visu !!! Šeit nav labais tonis( nebūsi savējā) ja rakstīsi ko pozitīvu. Galvenais "nolikt" un "aplikt ".

Šis Feldes jautājums un tam komentāri lieliski ko parāda.

Torpedo  mans kroņa nummurs - kāpt uz galda, čurrāt glazēs un saukt: "Dzeriet Sovetskoe šampanskoe!"

Nate  Uz teātri varētu ar svešu aiziet, ja kas, pēc izrādes sirsnīgi pateikties par kompāniju un uz redzēšanos.
Bet lai pie paziņām vestu svešu? Nu nē. Ko ta es teikšu, kad pēc tam taujās, kur mans kavalieris.Un ja nu viņš pēc balles sagribēs seksu, ko tad?
Tessa, kaujas galvenokārt krievi, bet latvieši vienādi, kā kurzemnieki, tā latgalieši. Zinu, jo esmu spēlējusi kāzās visā Latvijā.

Edgars37  18:14
...a kas, vrb ari citi pievienotos un vrb ari tu ko jaunu iemacitos😃.

Drole  Kaklasaite uz bomzhu tusu (pieklaajiigaas viesiibaas kaut kur patiltee salasiitu publiku tachu liidzi neved) izklausaas krietni paarspiileeti.

Edgars37  18:52
...beidz, tu tak pati redzi, ka neviens no patiltes ara karpities i netaisas😃, sieviete ieliekot so temu pilnigi ne ar ko neriskeja😃

Stika  Torpēdo, tik vien? 😝 Stipri par maz, lai tur mazbērniem būtu ko stāstīt!😎

Labrador  Latvieshiem peec paseedeeshanas notiek paseedeeshanas daliibnieku apsprieshana. Ja ieradiisies ar kaadu elegantu viirieti , draudzeneem , koleegjeem buus ko dariit!

kaisle___  To Solvitas. Cilvēka vērtība nav izsakāma ar gadu skaitļiem. Tavuprāt, jo vecāks, jo sliktāks? Katrs normāli domājošs cilvēks satiksies ar sev līdzvērtīgu un arī gadu ziņā. Jaunība un arī jau Tavi 35 gadi, kas strauji tuvojas 40, nestāv uz vietas un vienā dienā Tu lasīsi šādus tekstus attiecībā pret sevi, kādus raksti šobrīd pati. Kulturāli cilvēki tomēr savu reizi paklusē.

Nate  Labrador, domā nelatviešiem citādi? Tieši tāpat. Ja radiniece ieradusies ar jaunu kadru, apspriedīs jebkura tautība. Nākamreiz atnāks ar citu, aiznākamo atkal ar citu un secinājumi paši par sevi uzprasīsies:)

Epifanija  normāla lieta, sarunāju te pat OHO vienu vīrieti un viņš piekrita atnākt man līdz uz darba lielo balli, kā mana otrā puse, iepriekš gan satikāmies, lai nerastos nekādi pārsteigumi un lieta darīta, visiem bija jautājumi, kur esot satikusi tik galantu kungu, bet tas jau vairs nebija tik būtiski, jo vakars bija izdevies, pārsteidzoši, ka cilvēks spēja iejusties svešos ļaudīs un nekas greizi nenogāja, mācēja uzvesties un pats galvenais - mēs dejojām visu vakaru un man nebija jāsēž malā un jāgaida, ka kāds nāks uzlūgt, tā kā pat iesaku!

Torpedo  Nē, nu lāb, es saprotu sievietes ieinteresētību - lai draudzenēm aizbāztu mutes, jo piegriezies visu laiku tainoties, kāpēc neviena nav. Bet kāda ir vīrieša ieniteresētība? Viņam tiek kkā atlīdzināts par darbu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu