40 laulības gadi

Pāris nodzīvojis laulībā 40 gadus. Apprecējās būdami jauniņi, laimīgi kopā vēl šodien. Kādas jūsu domas par šādiem pāriem - vai viņi būtu ko dzīvē palaiduši garām, vai tieši pretēji - viss dzīvē iespējamais ir bijis viņu rīcībā? Vai gribētu paši sev tādu kopdzīvi?

puuuka  tas ir brīnišķigi,ka tā var dzīvot,sadzīvot un tik ilgus gadus,mana ome ar opi arī ilgi nodzīvoja (48),kamēr nāve viņus šķīra,nomira omīte un tad pēc gada arī opis,nevarēja bez omes iztikt
Un zinu vēl daudz tādus pārus,kas vēl tagad sirmā vecumā aiziet uz parku rokās sadevušies....un tas ir tik mīļi:)

gobis  lielākais mīlnieks Pasaulē,
kurš ?
tas, kuram visu mūžu bijusi tikai
viena . . .

Luusila  Mani vecāki kopā nodzīvoja 42 gadus. Kad tēvs nomira, tuvojās Ziemassvētki, un mēs vēlāk viņa skapītī atradām mums visiem jau laicīgi sagatavotas dāvanas; mammas dāvanai pievienotajā kartiņā rakstīts "...manam mīļajam sievukiņam". Tāpat savam sievukiņam viņš šad un tad teica: "Paldies tev par mūsu meitām."
Vīra vecāki arī nodzīvoja kopā vairāk par 40 gadiem. Tā kā mūsu vecāki ir dzīvojuši stabilās ģimenēs, tad tāds modelis arī mums pašiem šķitis vispieņemamākais. Nesen nosvinējām sudrabkāzas.
Ko gan lai es būtu palaidusi garām? Tieši otrādi,- man ir gājuši secen lieli pārdzīvojumi un kreņķi. Ikkatrā ģimenē kādreiz gadās domstarpības, bet ir svarīgi tās izrunāt un atrast abiem pieņemamu risinājumu.

Virgo  Var 40 gadi paskriet kā viens mirklis un var 10 gadi šķist kā apnikusi mūžība....

av2  ja veel peec 40 ir kaisle, tad viss ir forssi. Bet parasti pat 10 neizvelk, kad jau viss.....dziives probleems nomaac cilvekus, kaada veel kaisle.
Viens, vai otrs, saak domaat, ka otrs nezpiekaa vainigs, ka nav sanaacis kas dziivee taa, ka vareetu buut labaak utt. Sievieteem biezzi , peec beerniu piedzmssanas....prioritates tik lloti samainaas, ka no viiriessa tikai naudinnu gaida utt. Viiriessi saak dzert, miillkaas uzrodaas....

DanaL  Es arī ar baltu skaudību noskatos uz tiem sirmajiem pārīšiem, kas staigā rociņās sadevušies.
Bet par tiem izplestajiem spārniem un panīkušo kaisli pasmaidu. Nu savītīs jums tas spārniņš pēc 50 un kaisle vien tik paliks, un kam tad jūs pēc tam būsiet vajadzīgi? Paliksiet tikpat nožēlojami ka te viena daļa, kam vēstuļsekss ir augstākā pilotāža.

Bet ja kādam interesē vientuļā vilka vieta sabiedrībā, tad tik uz priekšu! Iespējams, ka drīzumā parādīsies valsts prezidenta vakance. Tikai jāatcerās, ka aiz katra varena vīra stāv varena sieva, kas viņam ilgu gadu garumā palīdzējusi kļūt varenam, iespējams, tieši ar savu "zāģēšanu"

SaulLi  Mērķis uz ko tiekties.

Eurika  Palasot komentārus var redzēt kurš zin kas ir mīlestība ...un kurš augstāk par jostasvietu arī nav ne izaudzis, ne ko sapratis....

rokons  Danal..............iebilde
Ar zāģēšanu var tikai kaut ko samazināt, ne uzcelt.............bīstama tāda filosofija.
Sagrautu, sazāģētu veču nav mazums pasaulē

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu