Laiks. Dzīve.

Pat nezinu, kurā sadaļā šis iederētos..nav sadaļas "Dzīve" :)
Aizdomājos par laiku...
Respektīvi, cilvēki, kuri ikdienā brauc uz/no darbu/a mazāk vai vairāk stundas. Piemēram, katru darba dienu 2 h pavada ceļā... nedēļā 10h. Mēnesī ~42-44h, gadā 528h!!! Kas ir pilnas 22 dienas, tātad sanāk 66 dienas pa 8 darba stundām, t.i. 2,5 kalendārie "darba" mēneši(8stundu laikā)! 10 gados tie ir 2 ar pus gadi no dzīves!
Vai nav žēl dzīves laika? Kā atļauties neļaut algotajam darbam "zagt" dzīvi? Varbūt tomēr tas ir tā vērts? Kā domājat..

Edgars37  😃izrekini vel, cik mes no dzives zaudejam, ejot uz mazmajinu, tas a butu interesanti👍😃

kesko99  Ja reiz šeit esi, tad acīmredzot meklē jaunas attiecības. Ja reiz tas darbs ir tik svarīgs un sirdij tīkams, tad meklē attiecības tuvāk darbiņam, varbūt paveiksies... gan veiksmīgas jaunās attiecības, gan arī darbiņš gluži vai blakus?

raima  Reiz ceļš uz darbu prasīja gandrīz 2 h vienā virzienā- 20 min.skrējiens vai 30 min. gājiens pa mežu, 1 stunda adīšanas, 15 min.paplānot darbdienas ritumu, 10 min.pastaiga. Atpakaļ attiecīgi otrādi.
Patika- sevi, ģimeni apadīju, ar sportu nodarbojos.

Tagad līdz darbam 8 min.(ar er-riteni) vai 15 min.( ar riteni parasto). Nekas dižs nav uzadīts :((( Liekais svars parādījies :((((((

Jurijs1962Augums163  Daudzie Rīgā dzīvojošie piemēram Ziepniekalnā, brauc ar auto Vecmilgrāvi, kas dzīvo Teikā, brauc Ilguciemā, utt utl. Rīga 8 rītā - 1 milzīga korķe. Tas pats 17.00. Labi vēl ka dzīvojam Rīgā, nevis Rio-de-Žaneirā.

Virgo  Man līdz darbam 30 sekundes ...esmu ļooooooti apmierināts.

ne_meklejumos  Nav man žēl darbā pavadītais laiks, ja varētu negulēt, tas gan.

raina1970  Līdz darbam tieku --min 20 - ar kājām.. Nav ne vainas. Gana regulāri un reizi nedēļā sanāk brauciens ar autobusu --apm-3 stundas... un teikšu- arī nav ne vainas, sanāk gan domas sakārtot pēc darba,gan reizēm pasnaust un atbraukt - jau ar mierīgu prātu un domām par to, kas gaidāms un darāms ārpus darba.

riebekle  Vienu zinu pilnīgi droši - mājās strādāt negribētu. To tomēr gribas nodalīt - mājas no darba.

Marchs  Nav veerts... :)

aisiic  Dzīve ir pārāk īsa, lai visam izsekotu un izkalkulētu, lai tikai izdevīgāk būtu nodzīvot to! Tu vari censties da jeb ko, izstiepies vai saraujies, taču tu nekad nezināsi, kas var atgadīties rīt, parīt... Ka viss var mainīties vienā mirklī un negaidīti...

Tādēļ būsim pateicīgi par katru nodzīvoto dienu tādu, kāda tā ir aizvadīta un domās raudzīsimies nākotnē, kura mūžam paliks miglā tīta gribam to vai negribam... :)

Skarlete  Labprāt braucu ar vilcienu...kad bērni bija mazi, tad gribējās vairāk pa māju, bet tagad...galvenais lai patīk tas ko dari!;)

jurks  Jā, arī tāds laiks ir pieredzēts, stunda ceļā un sastrēgumā mazliet, ar savu auto, tāds bija vecums, kad to uztvēru kā normālu parādību, upuri, kas jāmaksā savas un civilizācijas attīstības labā! Bet nu, šobrīd, es šo visu attīstību uztveru kā šķietami veiksmīgu ceļu uz nekurieni vai strupceļu. Pārvietošanās sāk kļūt par centrālo dzīves notikumu, arī kā izrādīšanās un savdabīga kultūas izveidošanās.
Cenšos pārvietoties minimāli! Apstākļi atļauj. Diezgan jau esmu gaisu kvēpinājis, bet ar auto tehniku nodarbojos labprāt! Ko lai dara, tāda dzīve!

AivarsN  Transports tagad dārgs,minimālā alga varētu sanākt. Vai strādā mājas tuvumā par minimālo,vai brauc ar savu mašīnu uz darbu,kur maksā divas minimālās,ienākumi nemainās,tikai veltīgi nosists ceļā pavadītais laiks. Vislabāk darbu noorganizēt pašam mājās un strādāt tikai tad,kad ir vēlēšanās un iedvesma.

dodekaedrs  Dzīvodama Rīgā, esmu strādājusi gan Ogrē, gan Jelgavā. Kad dzīvoju Siguldā, braucu mācīties uz Rīgu. Tagad darbs max 30 min.attālumā, ejot ar kājām. Un labi, ka tā. Tas, kas man riebjas, ir tā agrā celšanās un sevis piespiešana iztrausties no gultas, kā arī - dzīvošana pēc sabiedriskā transporta grafika.
Vai man ir žēl? Jā un nē. Interesanti cilvēki tika sastapti.

SaulLi  Pievienojos AivarsN viedoklim.

bonifacijs  Vispaar jau tas ir striidiigs jautaajums ar to braukssanu. Savu laiku ko pavadu cellaa iekllauju kopejaa reekkinaa kaa straadaataas stundas . jo taalaak brauc jo vairaak sanaak.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu