Savstarpējā komunikācija.

Nesen stāvēju rindā, pirms manis pāris "sarunājās".Sieviete pasaka 5 teikumus, vīrietis- 3 vārdus. Un tā visu laiku: blablablablablablabla- mhm, blablablablablablabla- uhu.
Es vienmēr esmu pieturējusies pie uzskata, ka jebkuras attiecības ir bezgalīga saruna, tādēļ man šķita ļoti dīvaina šāda "komunikācija", bet iedomājos, ka pat manis pašas draugu lokā ir līdzīgi piemēri. Kā vispār var dzīvot kopā praktiski nesarunājoties? Vai laika gaitā rodas kāda telepātija, vai arī kļūst pofig, ko tas otrs tur vispār runā?? Es ar savējo dzīvoju jau gandrīz 10 gadus un sarunas nekad nav apsīkušas, nesaprotu, kā var dzīvot ar kādu, kas vienkārši burkšķ zem deguna. Paskaidrojiet, lūdzu! :)))

DanaL  Nez´, man arī laikam tā dienas laikā izrunājamo vārdu norma pamaza. Nepatīk ilgi runāt par neko un visa tā sazvanīšanās pa 3 un vairāk reizēm dienā. Un kad mana norma ir izrunāta, tad no manis arī neko vairāk par mmm un uhu neizdabūsi.

Eurika  Vīriešiem klusētājiem ir sievas tarkšķes. Tarkšķim vajag kādu kas klausās. Otra viedoklis tarkšķim neinteresē. Es persōnīgi no tādiem ,ām vairos. Mani interesē normāli cilvēki kuri ir spējīgi veselīgi komunicēt.

gundega19  Palielam jau tieši sievietes ir tās, kas vairāk runā, vīrieši - vairāk klausās, runā mazāk. Šis laikam bija tas gadījums. Bet mēdz jau būt arī otrādi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu