Kā pareizak uztvert seksa trūkumu?

Mums nav seksa, un ja ir tad tas ir sūdīgs, es nevaru paspēt gūt nekādu baudu. Iemesli ir visādi, draudzenes veselība utt. Toties mums ir mīļums, daudz maigošanās.
Bet citu cilvēku reakcija par šo ir bijusi diezgan pazemojoša. - "Man tevis žēl, nu ka tad tā, nevar tak sist saujā, vai tad tās ir attiecības"...
Nu ja, es arī jūtos diezgan debīli, jo man vajag beigt reizi vai divas dienā, un agrāk vispār uzskatīju sevi par jākli.
Nesaprotu kā šo visu uztvert. Man liekas, ka daudziem nav seksa. Man liekas, ka ir normāli upurēt savu ego un libido attiecību vai ģimenes dēļ. Bet tai pat laikā, tas ir liels izaicinājums, jo grauj pašvērtējumu un anihilē visas ego atliekas. Vai pareizāk būtu sevi izkastrēt, jeb vienkārši attiekties no šādām attiecībām? Ir jau arī bailes palikt vienam, bet tas var pārvarēt.

fransete  Ja Tava sieviete Tevi mīl, tad, manuprāt, viņai būtu kaut kādā veidā jāpalīdz Tev tikt pie tā kārotā orgasma:)

Gunitaa  >15:37 Pēc statistikas vismaz pusei sieviešu esošajās attiecībās nav orgasma, un neko - dzīvas! :D
Bet vairums vīriešu, šķiet visa pasaule turas tikai uz sexu un beigšanu. :D

RSQuattro  Nesit kulakā tik daudz, tad varēsi arī ar sievieti beigt. Viņa vienkārši vairs negrib ar Tevi seksu, jo Tu tik daudz sit kulakā, ka ar cilvēku vairs nevari beigt un reāli viņu moki censdamies panākt savu orgasmu.
Attiecīgi slims esi Tu nevis viņa.

ne_meklejumos  Vienīgais ko varu pateikt, nestāsti to publiski, runā ar savu sievieti. Sievietē nav jāieliek, sieviete ir jāmīl. Seks ir svarīgākais no divu cilvēku kopsaucēja, ja kāds paliek neapmierināts, ilgi tas turpināties nevar. Protams, pusmūžā var būt arī savādāk, galvenais saticība, kopējas intereses, var pat iztikt bez seksa un nav ne vaina.

solvitas  Es savā dzīvē vēl tādu čali neesmu redzējusi, kuram jāpalīdz beigt. Dažam labam pat berzi nevajag, pietiek viņam acīs ieskatīties lai viņš jau beigtu. Es nez paskaties kādu porno un patrenējies, ja arī tad nesanāk, tad ne jau draudzenē ir problēma, bet tev pašam nu tur prostata slima vai kas nu tur tiem onkulīšiem uz vecumu piemetas.
Nē nu ir jau arī variants visā vainot draudzeni, vismaz pašcieņa "neanhilēsies" un vainīgais būs atrasts, tad varēsi kā Torpedis atlikušo dzīvi zākāties par sievietēm netā, sašust par politiku un visur saskatīsi čekistus.

kokote  Sākot lasīt, nodoāju Bumbums vai andris ar z, bet nē- cits niks un džekam nav pat vēl 40. Skumji...vienkārši skumji- ko tur lai citu saka...izklausās, ka frigida draudzene vai arī vīrietim nekādu zināšanu par sievietes fizioloģiju. Negribēju tā kā izteikties vīriešu dzimuma vietā, bet Bažīgais pateica to, par ko biju pārliecināta (15:32) - nezinu vīrieti, kurš nespēj beigt, ja to vēlas. Un nezinu nevienu sievieti, kurai pietiktu ar 10s. Varbūt Tava sieviete baidās no grūtniecības - tas varētu būt vienīgais iemesls negribēt, lai Tu beidz (bet mūsdienās pie lielā kontracepcijas variantu piedāvājuma tas ir vairāk kā smieklīgi). Vai nu viņai reāli riebj sex vai arī tas ir sāpīgs, vai kādi psiholoģiskie faktori (varbūt vēl kas, kādas bērnības traumas - kā mums te to zināt) un, ja reāli gribi saglābt un saglabāt attiecības, būtu jums abiem pie kāda sexologa kopīgi jādodas.

Bazhix  Gunitaa viedoklis1 1 >15:37 Pēc statistikas vismaz pusei sieviešu esošajās attiecībās nav orgasma, un neko - dzīvas! :D
Bet vairums vīriešu, šķiet visa pasaule turas tikai uz sexu un beigšanu. :D
-----------------------------------
Ar kādu tumsonību te nākas saskarties, pat, ja tas tika domāts kā joks.. :)
Bez vīriešu beigšanas pasaule tiešām apstātos (ok, pēdējā laikā ir mākslīgā apaugļošana, bet vīriešu beigšanai tur arī ir teikšana :D)

riebekle  Saprotu. Bet jālemj pašam, ko iesākt. Ir jau varianti, labāki vai sliktāki, pareizāki vai nepareizāki, bet ir. Ideāli, ja izdodas atrast kompromisu.

solvitas  Nu kāds tur vēl seksologs? Paņem maksas meiteni un pamēģini vai tu vispār esi spējīgs beigt. Un ja tava sieva vairās no fiziska kontakta ar tevi, tad tu viņai vnk nepatīc un negrib viņa tevi un nekāds seksologs viņai nepalīdzēs tevi sagribēt. Pat parasts psihologs tev pateiks, ka visādas nesaskaņas var palabot, bet ne jau tādu gadījumu, kad fiziskas iekāres vairs nav.

solvitas  eerts, nu ja pat pērkamas sievietes esot mega grūti atrast, tad orgasmu sasniegt vispār kā kājām līdz Ēģiptei aiziet. ( tu pats vispār jūti, ka katru ierosinājumu uztver ar aizbildinājumiem un izdomā visādas atrunas kāpēc šo un to nevar izdarīt. Vot pamēģini vienreiz pieet jautājumam konstruktīvi un vismaz pamēģini ko izdarīt)

neko  Njā, vīrietis ir unikāls radījums; viņam var būt spēcīgs orgasm, nekāds orgasms un pat orgasms kur laikā viņš neko nejūt vai pat nepamana:) [secinājums pa diagonāli pārlasot tēmu]

riebekle  Cik saprotu, ne jau tikai par seksu vien šeit ir runa, bet par ko dziļāku - par to, ko neieinteresētība no partnera puses nodara pašapziņai. Vienam varbūt ar to ir viegli tikt galā, citam smagi.

Geisha  Cilvēk, Tev 36 gadi. Kāpēc Tev sava seksuālā dzīve ir jāapspriež ar kādu kurš naktī nav Tev blakus? Gan vīrieši, gan sievietes Tev sastāstīs tādas pasakas par savu diženo libido, ka sapratīsi kā jūtas slieka ziemas spelgonī. Arī maigošanās ir viens no seksa paveidiem. Tas ir tantriskais sekss, kur šitie seksa guru un giganti vienkārši atpūšas. Viss ir kārtībā.

solvitas  Kas jums te ir tiem, kas autoram uzbrauc par to, ka viņš savu problēmu netā apspriež. Viņš taču ir bez sejas te un pat tie anketas dati var būt sagrozīti. Sen komfortablāk nekā iet dzīvajā pie kalda dakterīša vai ar draugiem to pārrunāt. Pilnīgi normāla rīcība taču. Nu tos ieteikumus ļaujiet viņam pašam filtrēt, kuros ieklausīties un kurus uztvert kā fona troksni.

Edgars37  Geisha😃, kas ir Tantriskais sekss😃, izskaidro, jo sito vardu savienojumu es nekad neesu sapratis...ko tai T-seksa isti dara😉???

nloco2  Ja bernu nav, skiries un muc. Pie nosacijuma, ja pirms vinas ar citam bija pilnvertigs sekss. Ja ir berni vai pirms tam vareji tikai padrazt, ne apmierinat, tad roc dzilak un mekle sevi visu.

Nate  Kāpēc jādzīvo ar kādu, kurš neapmierina. Es saprastu, ja po ošibke būtu apprecējis.
Nez kas viņai par slimību, kura traucē seksam?
Varbūt Tev mute smird? Tā dažreiz mēdz būt un lai cik mīļš, negribēsies ar viņu seksot.
Nesaprotu tos, kuri saka, ka iet pie seksopataloga ir slikti. Es domaju, ka tieši tur jāgriežas, nevis OHO, kur tikai dzirdēsi- ak dies, cik jums viss slikti, vot man jā, man viss ir tik superīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu