Kāpēc sievietēm ir tendence pieķerties vīrietim pārāk agri?

Esmu savās draudzenēs un paziņās pamanījusi tendenci grorificēt katru nupat sastapto vīrieti. Respektīvi- viens, divi veiksmīgi randiņi un viss- jau bezmaz bērniem vārdi izdomāti un mīla uz mūžu. Un tad brīnās, ka vīrietis nobīstas no tādas uzmanības un aizmūk. Varētu padomāt, ka mazvērtības kompleksi, bet nu... lielai daļai reāli tādiem nav iemesla- smukas, gudras, labos darbos strādā, bet kā ierauga kaut cik "ņemamu" vīrieti, uzvedas kā nogribējušās tīnes. Kāpēc tā?

Anita73  Cilvēka daba... Tici, arī vīrieši mēdz uzvesties līdzīgi un arī aizbaida...

quimera  A viņām,arī lockelim patīk pieķerties!

Anita73  Kāds te vai nu ar galvu sastrīdējies, vai arī zem pieauguša puikas bildes maskējas jaunizcepts tīnis.

mezadjadja  Eeeee Tautiete RikiTiki...

A cik tev ir gadu ??? Naiva romantikje tu musu....

Epifanija  neesmu neko dzirdējusi, ka kāds bēgtu no nogribējušām tīnēm, tieši otrādi atskrien un luncina asti!:D

rinkulis  Vecmeitas sindroms...
Nodzīvo līdz 35+ bez attiecībām un tad, kad tomēr kaut kas pavīd, loģika izslēdzas, ieslēdzas biopulkstenis...kas liek visu steidzināt, lai tik paspētu iekāpt vilcieniņā.
Rezultātā, protams, tas "ņemamu" mužiku var tikai atgrūst...Un tik un tā vilciens aizies...Tū tū...

runcitis15  Ķer un grāb ko var vēlas ielekt pēdējā vilcienā!

Epifanija  sievietes jau vispār neko nedrīkst darīt, ja pie apvāršņa parādās vīrietis, nedrīkst izteikt savu viedokli, nedrīkst izrādīt jūtas, nedrīkst nepiedienīgi uzvesties, nedrīkst pirmajai uzrakstīt vēstuli un viss tas, lai neaizbiedētu, to dikti bailīgo vīrieti, kur nu vēl atļauties seksu, tad jau vispār būs sevi nepareizi prezentējusi, vai kāds man izstāstītu arī, ko drīkst darīt?

Tessa  ja!! /skalji žavajas/ oglasite vesj spisok, ko driikst dariit, kadus jautajumus uzdot, kura bridii sajust, ka ieceretajam ir PMS vai dezhuras sesks ar citu tipa veseliibai. m?

Agusta  "RRAGANA"
Hmm, mīlestība no pirmā acu acu skata? Tā nemēdz būt! Iesākumam, tā varētu būt kā pieķeršanās(jebšu ķīmijas rašanās), pirmās pakāpes iemīlēšanās... Vismaz es tā domāju, par cik neticu mīlestībai no pirmā skata, tas ir pašapmāns.
Mīlestība - pamatīgs emociju, jūtu komplekss ar lielu fizisku tieksmi pret otru....

rinkulis  :)

av2  ideaalaa gadiijumaa jau abiem vienaadi aizbrauc jumtinnss. Bet tas reti taa gadaas dziivee . Parasti viens ir iniciaators tiem..."beernu vaardiem", otrs tikai maaj ar galvu.

amelija  Tā tas ir un būs. Atceramies, kā mazi bijām- meitenes ģērba lelles un spēlējās leļļu ģimenēs, puiši kariņus spēlēja. Pārnesot to visu uz pieaugušo dzīvi tas pats, sievietes galvā jau sashēmo ģimeni ar sevis pieņemamo vīriešlelli, kamēr vīriešiem tik "kariņš" jau pieaugušo dzīvē, kur jāapliecina savs "ego" attiecībā pret citu sugas brāli, t.i. panākumi savā profesionāli darbojošajā sfērā.
Tā tas ir un tā tam būs būt :)

Kurts69  Nu varbūt arī ir "Nogribējušās"? Cilvēki ir dažādi, bet visi grib būt laimīgi. Daži skrien notikumiem pa priekšu, bet citi pazaudē gadus nespējot noticēt, ka ir paveicies. Nezinu kā labāk.
Un varu kā vīrietis papaust - to lielisko sieviešu nemaz nav vairāk, kā lielisku vīriešu.

Optimists6  "smukas, gudras, labos darbos strādā, bet kā ierauga kaut cik "ņemamu" vīrieti, uzvedas kā nogribējušās tīnes. Kāpēc tā?"

Vai vīrieši Tavuprāt tikai pēc smukuma/gudruma vērtē sievieti un, ja vēl ir darbs, tad vispār apbrīnojamas? :D

īsti nav skaidrība kādu diskusiju ar šo savu ierakstu Tu vēlējies raisīt, jo vismaz rodas iespaids, ka Tev skauž, ka citas Tavas draudzenes mēģina un atveras kādam vīrietim.

Beidz būt grinčš un atbildi par sevi, ne savām draudzenēm un mazāk aprunā savas draudzenes.

Piparkuka  Tāpēc, ka ir patīkami, ka/kad pievērš uzmanību un ja vēl patīkams vīrietis. Kāpēc ne?!
Iegulda visu sevi. Vēlāk jau, kad redz, ka tas otrs pārāk maz ko iegulda šais attiecībās, tad sievietei apnīk. Tas ir līdzīgi, kā ar darbu vai jebkuru tev doto uzdevumu, lietu, ko tu dari- pilnīga atdeve.

Piparkuka  Ar "nogribējušās"- nekāda sakara! Ja nu vienīgi vēlme mīlēt, iesaistīties, aizrauties, utt. Interesanti, forši! Emocijas!

amelija  Padiskutējot par Piparkūkas komentāru - kā tad, iegulda sevi vienās attiecībās, paiet 3gadi un nekā, tad nākamās, tad vēl nākamās 5gadi un voilā, jāsamierinās jau ar to kas ir un te rodas autores jautājums - kā ierauga kaut cik "ņemamu" vīrieti, uzvedas kā nogribējušās tīnes. :))))

Minkans22  Un kā pašai raksta autorei ar "šo pieķeršanos vīrietim"?

Minkans22  Zaićik- kur nu mūsdienās maz vīriešu- es ar tā sākumā domāju- bet viņi visi ir te Oho!!! Skaisti, bagāti, strādìgi, galvenais BRĪVI un griboši!!!

4dambo7  tava atbilde ir sena un patiesa.katrs sarga savu laimi kaa maak.a ja dziivo lai lieliitos,tad ilga laime nebuus.atradiisies kura ar gribees taadu sev blakus.a vechi viiri jeb tie kas ir labi,taadus visas grib!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu