Kā atpazīt kaislīgu sievieti?

Tagad jautājums vīriešiem, cik labi jūs spējat orientēties sievietēs? Zem kādas ārienes jūsuprāt ir paslēpta kaislīgā sievietes daba, kā jūs to spētu atpazīt, pēc kā orientētos? Vakar izlasīju, gribu zināt, cik daudz jūs ziniet - lielie sekss eksperti, vadoties pēc savas pieredzes vai arī lasītā? gaidu interesantas atbildes...

RRAGANA  Labrador-> ko tur var redzēt!!! 😆 Viss taču noepilēts.

mairita1971  Arī esmu dzirdējusi,ka ne tik sen vīrieši jūsmoja par sievieti ar stipru apmatojumu uz kājām.Esot gana seksuāla.Nu kādus gadus divdesmit vai trīsdesmit atpakaļ.

av2  skatiens, skuupsts, uzvediiba , pat vaardi , ko vinna saka.
Un veel kas, nu nav taadas universaali kaisliigaas ....ar visiem viiriessiem. Nu varbuut prostituutas noteelos. A taa, katram katlinnam ....savs vaacinns :)

VAZ07  Sini gadijuma jau daba ir pacentusies ,cilvecins var tikkai noslipet un pilveidot to kas ir dots!

Hiranja  Sievietes ir dažādas un arī saderība ne vienmēr ir īstā. Ne jau visiem vajag baigi kaislīgās. Tas ir mīts, ka katra sieviete var būt kaislīga. Jā, atdoties "uz sitiena" var katra, ja ir apstākļi, bet temperamenti atšķiras. Protams mēs jau dāmai nestāstīsim, ka viņas izcilā kaisle ir vāja un neizteikta, jo mīlēšanās tāpat kā konjaks vienmēr ir laba.

Edgars37  19:59
...tas ir tikai kartejais teksts😃...dzive ta nebija, nav un ari tuvakaja, parskatamaja nakotne nebus, jo, kas dzimis rapot, tas nelidos un otradi😃.

Kurts69  mana pieredze rāda, ka neko nevar atpazīt vai noprognozēt. Un labi vien ir.

Geisha  Acis visu pasaka. Vai nu spīd un dzirksteļo vai ir blāvas kā beigtai zivij.

amelija  Ok, neesmu vīrietis, bet arī ko uzrakstīšu :)))

Man savukārt palasot viedokļus rodas jautājums, kāpēc kaislīgu sievieti mēra tikai pēc tā kāda ir viņas seksualitāte. Var tak kaislīgi darīt citas lietas tāpat :), protams neizslēdzot virtuozitāti seksā :)

Pa manam kaislīga sieviete ir tāda nedaudz naiva, kura visu jauno/interesanto kampj lieliem prieka malkiem, tāda kura kura par katru nieku ir sajūsmā, tāda kura spēj līdzās esošā cilvēkā radīt patīkamas emocijas, pat svešā cilvēkā. Tāda nekad nekliegs un nepacels balss toni, viņa vienmēr runās lēni un samtaini, un vēl un vēl simtiem īpašību :)))

Kurts69  amelija, Tavs raksturojums drīzāk ir par dzīvespriecīgu sievietei:)

Edgars37  11:01
...tiesi ta, supuli👍 un uz to viriesi uzkeras, ka lapsenes uz zapti😃. Bet tie, kas saka, ka ir tadi milnieki, ka pat pagalei gulta var likt sakt kusteties, vnk rupji melo😃.

Labrador  Vispaar jautaajums kaisliigu sievieti uz ko? Sportu , literatuuru , izklaidi?

elis  Jo kaislīgāka sieviete jo skaistākas un dārgākas viņai rotas, un aksesuāri (tās vienkārši apmierinātie vīrieši sadāvinājuši).

Minkans22  Ar īsto vīrieti!

Hummel  (No i-neta dzīlēm) Izdevums «Journal of Sexual medicine» publicējis pētījumu, kur pierādīts, ka sievietēm ar līdzīgu lūpu formu ir arī diezgan vienāda seksuālās dzīves pieredze. Šoreiz runa iet par augšlūpu un, jā... orgasmiem!

Sākotnēji ir jāsaprot, kura lūpas daļa ir jāpēta. Tieši zem deguna, pa vidu virs augšējās lūpas mums ir iedobīte. Ja vilksi ar pirkstu lēnām uz leju līdz lūpas līnijai, sajutīsi mazu un mīkstu lūpas muskulīti, ko dēvē par tuberkulu. Īsāk sakot, tieši pa vidu augšējai lūpai ir maza pufīga lūpu zona. Pētījums atklāj, ka sievietes, kurām šī lūpas daļa ir izteiktāka un lielāka, seksa laikā piedzīvo izteiktākus vaginālus orgasmus. Turklāt, tā kā viņām tas padodas viegli, viņas sasniedz orgasmus arī biežāk nekā sievietes, kurām tuberkula nav tik izteikta.

Kailaisbriedis  Kaislīga sieviete sākas no papēžiem un līdz matu galiņiem, kas ir redzams gan ārienē, gan iekšienē, drēbes, acu skatiens, mati, rokas, pieskārieni, žesti, protams savā vietā un laikā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu