Kāpēc daudzi pāri pēc šķiršanās saiet atkal kopā?

Priekšnieks tikko pastāstīja, ka iešot uz kāzām, kur precas cilvēki, kas pirms 5 gadiem oficiāli izšķīrušies.
Aizdomājos, kāpēc tā notiek? Izšķiras, un nevar atrast labāku, vai kā? Es pati ar saviem bijušajiem esmu labos draugos, bet atkārtotu saiešanu kopā neesmu pat apsvērusi. Kādam varbūt ir bijusi personīga pieredze? Vienkārši interesanti, neesmu žurnāliste.

Torpedo  nu ja, izšķīrās - un nu tik būs. Pasēdēja kādu laiku oho un citos iepazīšanās portālos, saprata - ka nebūs nekas. Vai arī piedāvājums ir krietni sliktāks par pamesto bijušo vīru, un nolaistu asti vilkās atpakaļ

Felde  nezinu nevienu sievieti,kura luudzas,lai pienemmtu atpakal....toties zinu vairakus viriesus,kuri ar pukkem rokas-krit cellos,luudzas,lai sieviete pienem atpakal...zinu tadus,kas terorize-izseko,zvanaas,luudzas.. Tiesam,taadus zinu! Zinu,kas iet pie radiem,lai tak pierunaa,ka nevarot bez vinas dziivot...nossausies...pakarsies.... Taa riikojas stiprais dzimums!!!

Felde  Tiesam aizdomajos,jaa-viriesi zemojas,luudzas! Man koleggei viirs-ko tik nedarija... arii man braalis-aardijaas,luudzas,runaja par kaarssanos.... Sievieti nevienu nezinu,kas taa rikotos!

neko  Felde: tev vienkārši nav bijušas attiecības ar sievieti, tāpēc ar neviena nav prasījusies atpakaļ:) Tādi, kas visiem līdzekļiem mēģina dabūt atpakaļ ir abu dzimu vidū.

av2  Viens piemeers nav "daudzi" !
Es zinu tiessaam daudzus, kas izskkiirussies, bet nezinu nevienu, kas saietu atpakall kopaa.
Kaapeec kaads to dara. Varbuut gruuti atrast ko labaaku ? Vai slinkums mekleet...

Piparkuka  Tāpēc, ka labāks vienkārši nav. Tā ir, jo ar to, ar kuru apprecies, viss ir vienkārši.

Trusis1983  Man nelidzeja.Galigi garam.Tas protams atkarigs,no iemesliem kā pirmajā reizē pašķīrās.Tie vienkārši atkārtojas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu