"Jūtu, ka mīlu Lindu"

Hosams ir atkal iemīlējies un gatavojas precēties. Nu bet skaisti taču! Arī Mūrniece tā atplauka, tā atplauka kad sāka dzīvot kopā ar Hosamu un šitā Linda arī staro. Bet vismaz godīgi apprec, labi pēc 5 gadiem pajuka, bet pareizi viņš saka, ka tas vidējais latvietis, kurš viņu kritizē pats vispār drāžas pa labi un pa kreisi un vispār nekādu atbildību neuzņemas un izliek pēc gada apnikušo draudzeni vnk aiz durvīm. Dažs labs te palasoties visas savas sievas draudzenes paspēj aplekt. Un sūdzas, ka sievietes par ātru pieķeroties. Un es nezinu kas tādam galvā notiek, jo vēstulēs parādās tik piedāvājumi ļaut par 120 eiro izlaizīt, vai arī izdupsēt simpātisku čali? Nu kas tas par sviestu? Vai arī kļūt par precēta vīrieša mīļāko. Uz šā fona taču Hosams patiesi ir gluži kā sapņu princis. Vai ne!

una2  Palasiet te http://projects.centralbaltic.eu/images/files/result_pdf/GGBGNETOWRK_result1_lat.pdf , ko tagad skolās bērniem māca visādas Martas un tad nevajadzēs brīnīties par notiekošo.

una2  http://projects.centralbaltic.eu/images/files/result_pdf/GGBGNETOWRK_result1_lat.pdf tā tagad skolā bērnus māca, tādēļ lieki brīnīties...

Jason  Tirliņš ne princis. Varbūt tas vidējais latvietis arī ņemas ar visām kaimiņienēm, bet viņš vismaz ar to publiski nelielas. Cik vērti ir tādi "patiesie" mīlas apliecinājumi, ja viņi ik pa pusgadam tiek veltīti citai?

dogville  Hosams ir no Libānas.Tur puse iedzivotaju ir kristieši!Vienu laiku kaimiņš ,IT speciālists,bija libanietis.Varu teikt tikai to labāko!Un melns nu nemaz nebija!:-):-)

coldlands  Normali. Pajauks latviešiem asinis, būs ne tikai pelēkie, bet arī tumšmati, baltaki zobi, radinieki siltajās zemes.

elis  Solvitai, nav ko darīt vajag pakritizēt videjo Latvijas vīrieti. Nepatīk, ko kladzini njem Hosamsu, varbūt vel paspēsi apsteigt Lindu.

HOUSE  Man kā ciniķim un visādi citādi vienaldzīgajam, gribas pajautāt pāris jautājumu. Par ko vispār ir stāsts? Kāda nezināmā X pēc, cilvēki lasa šo sviestu un vēlāk publiski mazgā svešas apakšbikses? Nav kauns izrādīt, ka lasat dzelteno, kaut brūno, presi? Priekš kam tas viss, dzīve šķiet par garu, ka laiks uz šo atliek? Dzīvojiet savu dzīvi un ik pa laikam pamazgājiet savas...vai varbūt, pašiem tik baltas, neaptraipītas...?

elis  HOSE- citus kaunina bet pats tik lasa un lasa apeņu mazgāšanas rituālus un komentē tos

elis  Lai cilvēki mazgā svešas apenes pienāks laiks un kāds izmazgās ari viņiem tur tak tā gudrība un praktiskums

Jason  Nē, solvita, tas nav ok. Bet vismaz tas latvietis apzinās, ka īsti labi nerīkojas... un katrā gadījumā latvietis diez vai liekuļos ar skaistiem vārdiem par mīlu, ja jau mīlas objekti ir regulāri mainās.

HOUSE  Solvitas un visiem pārējiem: es necenšos aizvainot, tikai radīt domāšanu. Nekāda kreņķa, dariet ko vēlaties un uzskatiet par vērtīgu... Katram savs...

Piparkuka  Kuram gan interesē tāds Hosams. Tieši kā vīrietis! Pārāk daudz "izlec" un pārāk smaidīgs un pārāk aktīvs. Un par Lindu un Lindu- it nemaz nav jautri... un neliecina par viņa "labumu".

kuks10  libānas ēzeļu drāte, drātēs atkal kārtējo latviešu duru,Torpedo visu jau pateica- un nav ko piebilst..dodu,ka šiem attiecības būs uz pusgadu, un tad jau nākamā dura būs..)))

Nate  Nevar nepiekrist Hosamam, tiešām apprec, nevis kā latvju/arī krievu/ bāleliņi no atbildības mūk.
Tikai žēl ka Hosams nevar apstāties un ik pēc 5 gadiem maina. Bet tas tomēr labāk, nekā mūžīgi stādīt priekšā "mana jaunā draudzene".

adamsone  Sērijveida monogāmija. Un? Viens no ģimenes modeļiem, kas reāli pastāv. Likums to akceptē, jo nav noteikti ierobežojumi, cik reizes var precēties. Kas tur citiem par daļu.
Padomju laikā, ja nekļūdos, varēja precēties trīs reizes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu