Vai tās tādas mūsdienīgas attiecības?

Šodien ielogojoties oho saņēmu šadu vēstuli:Sveika, esmu gandrīz 50 gadus vecs mūsdienīgs vīrietis, vēlos atrast draudzeni-mīļāko 4-6 tikšanās reizēm mēnesī - garšīgam seksam un jautrai domu apmaiņai.
Ceru satikt sievieti, kura būtu nobriedusi nestandarta attiecībām, kuras balstītos uz kaisli, draudzīgumu, abpusēju cieņu un jau esošās privātās dzīves neaizskaramību. C)
Palika interesanti kas tās tādas varētu būt par nestandarta attiecībām,kas balstītas uz privātās dzīve neazskaramību?Saprastu ja vēl būtu precējies,bet profilā norādīts ka brīvs.Vai sanāk ka vīrieši meklē muļķītes?

nedolce_negabana  Man nesen atrakstīja 57 gadīgs, esot draudzene, bet gribot vēl pēdējos gadiņus patrakot!!! 57 gados:)))) Un es lai trakoju līdzi, vai ne! Un draudzene pa vidu... Man vairs nav ko teikt.
Nedomāju vēl kādreiz precēties, bet būt par sazin kuru pēc kārtas izdrāžamo objektu arī netaisos:D

korneelija1958  Labs piedāvājums!Kur tik apsviedīgu vīrieti kurš tik daudzas reizes mēnesī pieskries paspēlēties vēl atrast.Parasti jau cik te dzirdēts mēnesī reiz un tad ja mēness pareizajā fāzē .Ir taču pavasaris!!!

lapukoks  Privāto dzīvi no profesijas parasti cenšas nodalīt profesionāļi. Tad Tev būs patrāpījies profesionālis, tikai jautājums kādā profesijā...

Eurika  Viņš meklē ķermeni ko lietot - drāzt ! Un jā tiešām meklē muļķes kuras ļaus sevi ne tikai lietot , bet vēl būs par to sajūsmā... Un tādas ir ! Vecim galvas vietā - krāns ! Prasts babņiks kurš cenšas izlikties par princi...
Es ceru , ka Tu viņu sulīgi pasūtīji ....

baluba  Paziņai ir tādas attiecības, un viņa ir pat ļoti apmierināta. Vecis brīvs, jābaro nav, zeķes nav jāmazgā, raizi - divas nedēļā tiekas, kopā atpūšas, nosekso un viss čikiniekā. Neredzu nekādus baigos nestandartus. Kur problēma ?

ube  Ja spēs randiņu noorganizēt Parīzē vai Vīnē, tad jau pa smuko. Un būs arī nestandarta. :))

piladzoga  Kāda jēga cepties,apskaties to vīrieti realitātē,jo dažkārt 50-gadīgs ir daudz izskatīgāks par 35-gadīgu ,kurš ir nolaidies līdz klinķim. Ja vīrietis raksta ,ka nedrīkst līst privātajā dzīvē,ir ok..tas nozīmē mājās nevedīs un pie Tevis mājas nenāks.:D,būs viesu nami ,viesnīcas ,super. Ja neviena cita nav, tad izmanto izdevību ,esi par onku jaunāka,varbūt (?) iekritīsi sirdī. Būs ceļojumi un iespējams skaista vasara.

solvitas  neko, redz tev tas onkulis nav rakstījis tāpēc neesi informēts, ka viņš ir precējies. Statusu anketā viņš nenorādot, jo savādāk ar viņu vispār neviena negribot runāt. Tāpēc tagad to laulību nodefinējis kā " esošās privātās dzīves neaizskaramību" var jau sētnieci arī saukt par " slotas operatori" vai " sanitāri tehnisko personālu" , bet būtība jau nemainās.

marmorakaraliene  Tauta, mieru tikai mieru, nevajag jau to "kreklu"uzreiz piemērīt uz savas "miesas"- gan jau kādai noderēs arī šāds eksemplārs. vismaz labi raksti, gramatiski pareizi, nevis debilo "cau seksu gribi"

VECA_PIEPE  "Šodien ielogojoties oho saņēmu šadu vēstuli:Sveika, esmu gandrīz 50 gadus vecs mūsdienīgs vīrietis, vēlos atrast draudzeni-mīļāko 4-6 tikšanās reizēm mēnesī - garšīgam seksam un jautrai domu apmaiņai.
Ceru satikt sievieti, kura būtu nobriedusi nestandarta attiecībām, kuras balstītos uz kaisli, draudzīgumu, abpusēju cieņu un jau esošās privātās dzīves neaizskaramību. C)"

Pilnībā loģisks piedāvājums, izteikts pietiekoši pieklājīgā formā.
Teikšu atklāti: ja es būtu ieinteresēta uz piedāvāto konkrēto attiecību modeli, tad šādi uzrakstīta vīrieša vēstule manā PK, viennozīmīgi, ka nepaliktu bez atbildes. Citētās vēstules teksts un stils norāda par adekvāta, saprātīgi domājoša un visādā ziņā interesanta cilvēka un šarmanta vīrieša tēlu.

"Vai sanāk ka vīrieši meklē muļķītes?" (c)
Skumji ir tas, ka arī saprātīgi domājoši vīrieši bieži "uzraujas" uz muļķītēm- arī viņiem ne vienmēr paveicas!

Labrador  Un ja tas buutu kaads maksaatnespeejas administrators?

Tessa  Piepe, skumji ir tas, ka sieviete tava vecuma neatstaj bez uzmaniibas jelu copy/paste vestuli, vot kas ir skumji, aga.

VECA_PIEPE  Tessa, man dzīvē ir paveicies- "muļķīšu" meklētāji mani netraucē,...arī virtuāli netraucē, aga!

Momo  Tak reklāmās arī pēdējo sūdu pasniedz kā torti.
Droši vien tādam derētu tikpat “brīva”, kas meklē kreisos variantus.
Pilna pasaule ar krāpējiem, neliešiem, slepkavām, zagļiem, pedofīliem un vnk “policistiem”, “deputātiem”. Un jūsmo taču par tiem, apskauž, filmas par tādiem taisa. Mūsdienās vispār ir neliešu kults.

medusbite3  Ko noziimee muusdieniigas attieciibas? Visos laikos ir bijussas miillaako attieciibas, gan starp augstmaniem , gan vienkaarssiem cilveekiem

etc  Cienītā "Pusnakts_Orhideja", ja jau nepatīk saņemt šāda veida vēstis no vīrieša, tad nevajag anketā pie iepazīšanās mērķa likt "seksam". A ko darīt - varbūt šim vīrietim viņa sieviete, teiksim tā, pēc operācijas, fiziski nevar stāties intīmās attiecībās? Tad nu viņš arī dodas meklējumos, jo bioloģiskais pulkstenis vēl nav nostājies uz pussešiem, bet ik pa brīdim uzsit pusdivpadsmit.

Edgars37  Pec teksta izklausas parasta, no dzives realitates attala, oho viduvejiba, kas absoluti nerubi, kas ir ragu liksana, ikdiena smok zem savas sievas tupeles un dzive pargulejis tik ar vinu vien, bet grib izlikties baigi kruts, teoretiski izgenerejot, vinaprat, originalu piedavajumu;D;D;D.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu