Misis Latvija 2018

Kāds redzēja? Es kanālus pārslēdzot uzslēdzu un biju šokā. Tik nesmukas sievietes, tur no visa tā bara tikai kādas 3 bija simpātiskas. Uzgājiens peldkostīmies vispār striptīzšovu atgādināja, viena vispār stringos, cita savu silikonu kā uz paplātes izspīlējusi, cita atkal gorās tā it kā ap stieni tītos, dažām tur vispār uz plus size bija jāiet. Katastrofa, it kā tas kādā Krievijas sādžā notiktu, vēl visādi tetovējumi uz miesas. Nu tad jau Mis un misters Balvi bija šovs līmenī. Bet te pat kroņi tādi, kuri uz galvas neturas un krīt nost un meitenes viņus pēc tam rokās tur. Un no uzvarētāju trīnieka tikai pirmā vicemisis bija smuka meitene.

RRAGANA  Labrador-> Pārējie jēdzieni zināmi, bet šitais kas ir "ljarvaam"? Jau iepriekš, paldies!

gertrude  ak, Torpēdi, mūžīgi jaunais un skaistais, Tu mūsu...
skaistas sievietes, BET, ieliešu es arī savu darvas karoti, tie tautastērpi... tautastērps tomēr ir jāprot nest, precētām sievām tomēr būtu jābūt aubēm un tās platformenes... nu nevar tā.

preilene  Sameklēju un apskatījos tās bildes. Nu nevajag tā.. nebija nemaz tik traki. Normālas sievietes

Epifanija  nu nē tā augsti paceltā kāja un viss vāverēns toms vaļā! :D
dēļ tiem fotogrāfiem vien neietu piedalīties, tie tik ķer momentus... fui!

Sallija2  Nav godīgi! Es arī gribu paskatīties uz vīriešiem 26 -45 gadu vecumā, kuri peldbiksēs uz skatuves sevi atrāda.

Torpedo  Man te vienmēr iespārda tie sievieiešu: "Gribu to un to!" Vai tad tiešām grūti saprast, ka sievietes gribēšana kādu interesē līdz zināmam viņas vecumam. Pēc tam var gribēt vai negribēt - nevienu tas tāpatās nekustina. Bet viņas pēc inerces vēl ilgi "turpina gribēt" :D

Labrador  Kaapeec Krievija? Taapeec , ka cilveeku uzvediiba , gjeerbshanaas stils.Visi bljaustaas ,iipashi maates ar beerniem , visur - parkos , pagalmos pilns ar sunjiem ,iipashi agresiivo sugu.Ipashi kaitina , ka cilveeki nostaajas un runaa iestaazhu un veikalu durviis un tur runaa , pa diognaali , neparedzeetaas vietaas shkjeerso brauktuves.Valst iestaazhu darbinieces izturaas un gjeerbjaas ,kaa barinjas.

Pilat  Labrador, tu, droši vien, uz nervu drapēm vien dzīvo? Vai spēcīgiem antidepressantiem? Nabaga cilvēks.

Sallija2  Torpedo, nez kāpēc uz sevi tu to neattiecini! Domā, kādu interesē, ka tu gribi paklausīgu, mīļu, nemerkantīlu vidusskolnieci ar zirgasti :D Lai kā tev tas nepatiktu, bet ir vīrieši, kuri labprāt ziedo Dievietēm arī 40+ vecumā. Jā un pat vēl mazliet jaunāks par tevi man tas ziedotājs :)))

miglainaa_plava  Es toties redzēju mis fitness. :))))) Visas ar vienādi iedresētām kustībām. Stīviem smaidiem. Seja un personība laikam nav svarīgākā šajā konkursā, bet vairāk trenētais augums. Augumi jau smuki. Bet nu tāda gaļas atrādīšana, kā cehā desas izvēlētos. :)))) (Neskauž)

Ellocka  Pat nepamanīju, ka kaut kas tāds Latvijā notiek. Neesmu interešu grupa, jo svarīgi, kam veltu savu laiku lai noskatītos. P.s. meitas draudzene bez visiem talantu šoviem un skaistumkonkursiem Spēlmaņu nakts nomināciju ieguva. Viņas tīnībā neizvēlējās tērēt laiku lai būtu ansamblis..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu