Skumji!

Vēl nesen LaurasRizzotto instagram profilā skatījos viņas smaidīgo bildi ar Mikolas Josef no Čehijas, man arī viņa Eirovīzijas dziesma patika. Un tagad lasu, ka viņš mēģinājumā satraumējis mugurkaulu un tagad atrodas slimnīcā un pat pastaigāt nevar. Tas būtu šausmīgi, ja viņam būtu jāpaliek guļošam. Sargiet sevi un savus mīļos! Ja dosieties izbraukumā ar riteni, tad uzlieciet ķiveri! Nopietni!

Rondijs  Hehe :) Nē nu Solvita te uguņo. Tipa, šo kaut kādu, nezin tur džeku no mistiskas vietas, kuru redzēja vienreiz pa tv viņai ir žēl, bet tos pašus PA apliek ka nemetās, kur tad tava līdzjūtība paliek pret citu problēmām?

valmierietis333  Nākamajā rakstā būs par Končitu un viņa HIV problēmām ? (par viņu ar daudzi fanoja)

Skaidrita  :) pasmaidīju :) Solvitas, Tev nav žēl bērnu, kurš gaidīja tēvu pie spēļu zāles, nav žēl tantiņu, kura nevarēja nomazgāties un parūpēties par sevi. Bet jaunu un smuku vīrieti tik "aktīvi žēlo".

Tessa  vienkarshi solvitas energjija sublimejas ne taja virziena, kur vajadzetu. ja vel varetu to pieslegt pie elektriibas gjeneratora, visa LV lietotu pakalpojumu par briivu.
iesaku sameklet otru darbu. nopietni.

Epifanija  kas tur ko skumt, es varu viņa vietā nodziedāt, bet man jau neļaus!:D

burleska  Tik daudz neadekvātu komentāru vienā tēmā... Nu jā. Pilnmēness...

elsa  Nepazīsyu nekādas Lauras , brt pazīstu cilvēkus Latvijā, kas pēc smagām trsumām dzīvo ratiņkrēslā. Arī mācās, atpūšās, ceļo , mīl un galvensis - dzīvo. Un viņus mīl.
P.s. pie mums ķiveres lietošana riteņbraucējiem ir norādīta CS noteikumos. Ja cilvēks pats par to nerūpējas, tad nu tādu ar putniem galvā kā autori jau nu vispār neņems galvā. To jau viņai vajadzētu saprast, tāpēc īsti nesaprstu mesidžu. To, ka autore lasa dzelteno presi, mēs jau sen zinam.

Bazhix  Par ķiverēm prasītos cita diskusija.. :)
Šeit tomēr ir par kaut kādu Lauru un kaut kādu Mikolas. Kādu pieredzi Solvitas meklē, iespējams, viņa pati nezina :D

Bazhix  Kā tur bija - "Kur gribu tur rakstu! Neviens tev neliek lasīt!"
Neatceries, kurš bija tas, kas to teica? :D

P.S. Kas ir tā pieredze, kuru Tu šajā topikā meklē? :)

Labrador  Autore nemaz neskumst un nejuut liidz Eliinai Maliginai , miiljoto un vieniigo viirieti vinjsaulee aizvadot?

DanaL  Ui, mana exvīramāte arī regulāri pirka dzelteno presi un bija teju vai tikpat cilvēciskām jūtām kā solvitas. Viņa arī bija ļoti kompetenta tādos jautājumos, kā - kuram deputātam vai citai "slavenībai" jauna sieviņa; cik viņam bērniņu; vai labi satiek ar savām ex-sieviņām. Un ļoti sirsnīgi juta līdzo viņu neveiksmēm darbā, sadzīves un veselības problēmām...
Jums būtu bijusi lieliska savstarpēja sapratne un regulāri jaunas tēmas ko apspriest.:)

valmierietis333  Kuriem nav savas dzīves ,tie arī rūpīgi interesējas aiz gara laika par citu dzīvēm ...

Man pie kājas ko dara kaimiņi un saskābušais sabiedrības krējums , ka tik nelaiž man mājā cigarešu dūmus un nepietaisa kāpņu telpu !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu