Vai gudras grāmatas, raidījumi, semināri, psihologa padomi un t.t. par attiecībām var palīdzēt tās

Tagad tak internetā, visādos žurnālos, grāmatās un kur tik ne ir tik daudz visādu padomu kā tikt pie otrās pusītes.Kā pareizi veidot attiecības.Ko darīt un ko labāk nedarīt.Ko vilkt, ko runāt, kā pareizi skatīties vai kasīties.Bet neskatoties uz visu šo padomu pārpilnību tik un tā cilvēki šķiras vai nu ilgstoši ir vieni.Tad kas par problēmu?Vai neprot teoriju pielietot praksē?Kaut vai tajā pašā PA katrs otrais ir baigais attiecību eksperts kaut arī pašam to nemaz nav?!

Eurika  Attiecības veido 2 ! Tāpēc ieguldījumam,centieniem jābūt no abiem. Ja tikai viens ko lasa,mēģina tad nekādi padomi nelīdzēs. Jo acīmredzot otrs nevēlas neko mainīt, glābt vai uzlabot.Lai laimīgas attiecības jābūt saskaņai 3 jomās. Intelektuālā, emocionālā un seksuālā. Lai izdotos jāsāk skatīties vai sader intelektuāli,emocionāli pēc tam tik seks.
Iespējams arī tāpēc neizdodas ka sāk ar seksu...un pēc tam skatās vai vispār ir kas kopīgs..

garinsh207  Attiecibas izveidot nevar- attiecibas vai nu ir vai nav- un to kvalitate ir atkariga no iesaistito pašu kvalitates- jo foršaks,dzivesgudraks,milaks cilveks- jo foršakas attiecibss,neatkarigi vai tur kopdzive sr vai bez laulibam,milakie pazinas.
Tad nu tas ir darbs ar sevi- macoties,pilnveidojoties visu dzivi,izmantojot visu.
Ar savu pieredzi vien bus par maz jo cilveka mužs ir pa isu,lai iztiktu ar savu pieredzi

edding  Parasti "vērtīgus" padomus dod tie, kuriem pašiem dzīve šreijā sagājusi. Tad ar putām uz lūpām norāda ko citiem darīt, kur iet, kā rīkoties.

MrJones  Jozis jau bija vienu graamatinju salasiijies,,..Torpedo ari ir piem., Rudzisha fanaats,..un kas tur veel...Ugis Kugis....? Man personiigi, taada purga nekad nav dereejusi un nederees, jo nespeeju vinju pat lasiit, iedziljinaaties,,....un vispaar, kad attieciibas jau jaasaak iebakstiit kaut kaados teoriju raamjos, tas vairaak kljuust par apgruutinaajumu, man skiet, taa nevajadzeetu buut...,taapeec vinjas ir vnk., jaadziivo,,..katrs mirklis ir neatgriezenisks,,...lai jau baksta tajos raamjos un filosofee, kam vajag,,...prieksh citiem receptes sagatavo, tie, kas no taa dziivo,,...tagad pilns internets ar visaadaam pamaaciibaam,,..taa ir industrija...! :)

garinsh207  Industrija - tas vel nav slijti,tur ari vertigas lietas ir.
Bet ja cilveks ar savu pietedzi nemitigi skrien stenderē- blaujot,es pats visu zinu,jo redz man ir pieredze tikai nekas nesanak kā gribas- tã jau ir mulkiba un pat stulbums

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu