Alus

Kaa izskaidrojiet , ka Latvijaa praktiski neviens pasaakums nevar notikt bez alus!? Alus tiek slaveets , popularizeets , cildinaats.Daudziem dziives prioritaate ir alus.Kaads pazinja to uzskata par taadu , kaa sveeto rituaalu un teica , ka nekad nebrauktu straadaat uz aarzemeem , jo tur nav tik laba alus. Vispatiikamaak esot peec smagas darbadienas vasaraa atrasties atklaataa kafejniicaa vai baaraa pie kausa veesa alus un paveerot gliitas sievietes.Uzsvars - paveerot! Daudziem visas briivdienas paiet , dzerot alu.

Tinte  Alkohols ir un paliek alkohols. Tiem alus "baudītājiem" sievas arī ir? Jādomā, ka ne, jo paši jau nejūt kā no viņiem nes pêc tādām "baudīšanām".

rabinovics  alus dzeršana ir viena krāniņa deldēšana

Anita73  Kāds tam alum sakars ar attiecībām un psiholoģiju?)))

Momo  Pēdējo reiz alus dzerts pirms gadiem 3. Un arī tad kāda pusglāze. Vīns arī vairs nesaista, smagais alko vispār nekad nav paticis. Alkohols ir depresants, nevis noņem spriedzi. Un ir patīkami baudīt dzīvi skaidrām smadzenēm. Labāk tad aizeju uz vingrošanu, nekā paņēmu glāzi alko pēc darba.

Tinte  16.01
Kāds sakars? Vistiešākais. Tas izjauc attiecības un lietotājam ietekmē psihi.

Momo  20. gs. 50to gadu cigarešu reklāmas, kurās bērns mammai jautā, vai viņa nav aizmirsusi nopirkt savas mīļākās cigaretes, šobrīd būtu skandāls, tiek darīts daudz, lai izskaustu smēķēšanu, arī stipro aklo nereklamē līdzīgu apsvērumu dēļ. Bet pienāks laiks arī alum un ātrajiem kredītiem, čipšiem un ātrajām uzkodām. Pasaulē aizvien vairāk rēķina, cik izmaksā alkoholiķis, viņa bērni, vēža slimnieks un aptaukojies sirds slimnieks. Izdevīgāk ir veseli ļaudis. Bet pagaidām vēl sabiedrība nav gatava pieņemt šādas lietas pilnībā, visu pamazām.

siltummile  Man gan alus negaršo. Rīgā Matīsa ielā 8 ir atvēries restorāns -alus darītava Ziemeļu enkurs , iesaku nobaudīt ko jaunu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu