Mīļvārdiņi.

Ierakstot niku vārdu, cilvēks kautko par sevi liecina, pastāsta. Nezinu kā ar sievietēm, bet vīrieši - micīši, runcīši, pincīši, gugucīši, aicīši, guncīši nav ar augstāko izglītību, tie ir tālbraucēji, šoferīši, strādnieki, krāsotāji utt. Tad ir svešvārdi, dabas parādības, gadalaiki -ar mākslu, mūziku, garīgām interesēm saistīti.Ir niki- pāris burtu ,ciparu kombinācija- ātri laikam ko vajag.Varētu vel raksturot.Kāds ir jūsu niks un kapēc tāds?

hiacintee  Mja. Manam nikam noteikti bija jāsākas ar burtu H. ( nu ir tāda pārliecība, ka vai beigts!). Manējais ir tapis par godu Hiacintei Burkā. Tas trakais sievišķis no angļu komēdijseriāla. Cik tur ir manis, cik tieši pretēji - nav manis, bet neko citu negribu.

armyman  Nu re, Zhenija tagad jūtas aprieta. Nabadzīte, patiešām tevis žēl!
Nākošreiz padomā, pirms raksti, aita!

riebekle  Solvitas, nu jau vairs citu negribu, ja nu vienīgi to pašu, tikai ar lielo sākumburtu. :D
Bet šis tika ielikts uz fikso, lai ātri piereģistrētos, draudzenei vajadzēja, lai es viņai mazliet piepalīdzu, tāpēc pēc viņas lūguma te reģistrējos. Nikā ieliku pirmo, kas iešāvās prātā (par riebekli mani reizēm sauc vīrs) .:D

ULTRA  Armyman, droši zini, ka esi vīrietis? Kaut kā neizskatās. Uzvedība kā vecam tantukam ar semušku tūtu pie podjezda.
Tiešām turpmāk padomā, pirms raksti. Lai arī te anonīma vide, var dīžoties ar zagtu bildi, bet godu tas nedara.

armyman  ULTRA, ar savām atziņām viņa mani ir aizvainojusi. Tādiem cilvēkiem dodu pretim, neskatoties ne uz ko. Viss!

Epifanija  iedvesmojos no filmas Marriage Italian Style Sofijas Lorenas atveidotās galvenās varones vārda...

VECA_PIEPE  uz to #11:13

Solvitas, vai Tu spēj iedomāties Veco Piepi citā nickname?
Es ne! Un, zub daju, ka Ohujiņā nevienam citam neienāktu prātā man to nomainīt. :D

Anita73  Ļoti konkrēts, lai nav jautājumu - vārds un dzimšanas gada pēdējie divi ciparo.

Laimnese  Neko nerakstīju un nedomāju....dēls nolika fakta priekšā, ka mani reģistrējis oho...par niku biju pārsteigta...teicu, ka labāk varēja rakstīt Ragnese...😃

olita112  gluži nesapratu-par ko tā augstākā izglītība tiek piesaukta ...un šoferi utt, šķiet, ka, laikam, tā nicinoši bij domāts? varbūt tiešām, ko nesaprotu, ja nu pārdevēja esmu....?...ko?

burleska  Man līdzīgi kā riebeklei- uz ātro. Piereģistrējos, jo vajadzēja vienu jautājumu dienasgrāmatās uzdot, netīšām biju uzdūrusies man interesējošam tekstam. Toreiz pajautāju un niks daudzus gadus bezdarbībā mētājās. Tikai tagad atkal esmu iekustinājusi, bet nu nejūtu viņu īsti kā savējo, nezinu, vai palikšu te ar viņu.

edding  Man nav mīļvārdiņš.

VECA_PIEPE  olita112, Tu drīksti trejas reizes minēt: kā domā, cik pēc skaita komentētāju vispār piefiksēja to par ko esi ieminējusies #13:32?
Godīgi sakot, tas pat nav smieklīgi, bet aprobežotība PA rullē- bez poņas ko pats ir uzrakstījis, driķe tik tālāk un tad vēl arī apvainojas, ka it kā esot pārprasts. Saproties, nedomā ne pirms, ne arī pēc ir uzrakstījis. Līmenis tāds.

armyman  Tieši tāpēc, VECA_PIEPE un olita112, es arī iekarsu, bet viens man vēl mēģina iestāstīt, ka man uzvedība kā vecam tantukam, un vēl nezin kas!

Momo  Mihaela Endes romāns bērniem ar tādu pašu nosaukumu. Un kaut kas no manis pašas kā līdzība grāmatas galvenajai varonei. Bet ļoti daudziem par to ir bijis viedoklis kā par autoaksesuāriem, krievu filmu laikam par suņiem, Nepālas pelmeņiem un vēl visu ko.
Pēc tik daudziem gadiem šeit arī ir radies viedoklis, pamatots ar statistiku, ko radījuši vēstuļu rakstītāji, ka pamazināmās formas līdzi nes izteiktus intelekta defektus. Dažiem tā ir izglītība, citiem slēpta agresija vai elementārs tupums. Protams, arī izteikti ar seksu jebkādās asociācijās veidotie niki parāda problēmzonu un līmeni, kur atrodas smadzenes. Nepatiku rada lielo burtu savirknējums, parasti šiem ļaudīm ir izteikti spēcīgs egoisms un stūrgalvīga sava viedokļa pareizības pārliecība.
No savas pieredzes varu teikt, ka visforšākās, nepiespiestākās un redzesloku paplašinošākās sarunas ir bijušas ar tādiem nepretencioziem nikiem, kuru uzvēle nav nejauša, bet arī ne ar uzbāzīgu domu. Vai arī mazliet humora ietverts šejienes pseidonīmā.

lapukoks  Jautājums Ženijai: vai vari pēc mana nika noteikt manu nodarbošanos, izglītību un kāpēc esmu šeit OHO?

Eurika  Pincītis.....:))))

Stika  Solvitas, Tevis pieminētais st.burkāns, kurš Tev regulāri raksta, te pa riņķi piedāvājas ar savu feiko bildi. Es viņu nobloķēju, jo apnika tas plānā galdiņa urbējs ar savu uzmācību.😁

dodekaedrs  Es atvainojos, bet Uldis Stabulnieks dziedāja par DŽENIJU, nevis Ženiju :D

C_hloe  11:42 - Filumena, viņa bija Filumena
Epifānija ir emocionāls prozas darbs :) man ar Ziedoni asocējas
Starp citu sākumā biju Who, jo visi niki, kas man patiktu, bija aizņemti, izbesīja un ieliku Who, tad biju Mela - Mela man vismīļakā, bet nu ta ari pēkšni bija aizņemta, tad izdomaju, ka kļūšu hloja :D, bet rakstot hloe, Šad un tad uzrakstās hlor :D kas man sķiet gana ironiski. Pilnīgi neko neizsakošs niks, lai gan viens vīrietis uztrāpija pat ar visu aplamo rakstību - labas smaržas :) Chloe - bija domatas smaržas. Bez iedvesmas un vispār nekā, vnk tapat, lai būtu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu