Profila fotogrāfija

Milzums šeit publicēto sieviešu profilu fotogrāfiju ir visnotaļ bēdīgā kvalitātē. Profesionāls, studijā uzņemts fotoportrets maksā tikpat, cik frizētavas apmeklējums. Kāpēc sievietes masveidā publicē briesmīgas kvalitātes neprofesionālas, pašu uzņemtas bildes? Sievietes vienmēr tiekušās labi izskatīties. Kāpēc tās ignorē to attiecībā uz savām fotogrāfijām?
Šis ir psiholoģiska rakstura jautājums - šādā kontekstā lūdzu arī atbildēt.
Jautājums ir adresēts tikai sievietēm. Saturīgākās un labākās atbildes autorei būs balva.
PS. Sagaidu izvēstas, analītiskas un psiholoģijā pamatotas atbildes. Ja tādu nebūs - paturu tiesības balvu nepiešķirt. PPS. Šis nav fotogrāfa reklāmas sludinājums vai lobijs.

olita112  Laila..ir 100 un viens iemesls, kāpēc nerāda savu bildi...nu, varbūt kādi 10% ir saistīti ar pašapziņas trūkumu. Nevajag visus mērīt ar savu olekti.

Torpedo  Laila14, SM ir saīsinājums no "Sarkanais Metalurgs"?

ucc  Ciniski?! Un ko tad Tu gaidīījī, Iemauci meitenēm kā ar kulaku.
Vai tad tas pazīstamais fotogrāfs pats vairs nevar bābieti dabūt? Tas jau pēc sutenerisma izskatās.

mis_parkere  Domaju,ka lielakajai dalai ir absoluti pof...uz tavu pretenziju.

preilene  Es nekad neesmu pat aizdomājusies, ka, lai ieliktu šeit bildi, ir jādodas pie profesionāla fotogrāfa. Manuprāt, autors ir kaut ko sajaucis – ja gribi vērot profesionālus foto, pašķirsti žurnālus.

Un man ir kaut kā pilnīgi un galīgi vienalga, ko citi domā par mani bildi – man pašai patīk un tas ir galvenais.

preilene  Ā, un vēl - varēji jau nedzēst ārā savu profesionālo bildi (saprotu, ka iepriekš Tavā profilā foto bija). Es arī ļoooooti būtu gribējusi aplūkot piemēru, kādus foto, Tavuprāt, profilos jāliek ;).

Laila14  OLITA 12 ..es runāju par savu pašapziņu..Un neko es nemēru....man neinteresē svešas sievietes,pietiek ar draudzenēm. ))...Un vispār tak vienreiz iemācieties tekstus neuztvert personiski. Te ir viedokļu apmaiņa. Izsaku viedokli, un aizmirsu...Torpedo...Tev taisnība tas tiesām..ir kā tu saki..))..Bet fotogrāfēties vajag..Varu ieteikt labu fotografu,ja ir velme..skaistam bildem.

marmorakaraliene  Vismazākais kas mani te interesē, ir fotogrāfija profilā. Liekat, ko gribat. Psiholoģiskais portrets gan man profilā ir.

Rondijs  Tur jau vajag mārketinga pamatzināšanas, lai saprastu cik ļoti foto kvalitāte ietekmē uztveramo vērtību utt. Un galu galā, sevi prasmīgāk izlikt tirgū, jau ir vairāk uzdevums tieši jomas profesionālēm, ne parastam cilvēkam, kas tikai vienu meklē. No psiholoģijas viedokļa viss ir gana vienkārši - augstas kvalitātes foto atļausies vien likt sieviete ar augstu pašapziņu. Un tādas jau nu oho nesēdēs :)

leopardine  Baigā jau balva - fotosesija! Te tādas visādi fotogrāfi regulāri piedāvā. Es vienreiz biju aizgājusi uz fotosesiju - visas bildes izmetu. Tikai vējā izmesta nauda. Sen labākas draudzene var uztaisīt brīvā un dabiskā atmosfērā kaut kur pie dabas, a tā tagā studijā, nedabīgās pozās ar stīvu seju nu stulbas tās bildes.

TRO2018  Pat ja frizētavas apmeklējums maksā tikpat kā fotosesija,tad aiziet uz frizētava ir lielāks ieguvums nekā taisīt bezjēdzīgi apstrādātas,mākslīgās bildes.
To,ka mūsdienās daudzām viss ir mākslīgs,bildē un uz ielas ir Bārbija,bet naktī gultā gandrīz vai Frankenšteins,nu nezinu vai ir tā vērts.
Psiholoģisks raksturojums-jo kailākas bildes,jo lielāki uzmanības trūkumi.Akcijas precēm vienmēr būs pieprasījums,bet vai fotošopējot,krējot tonnu kosmētikas ir vērts piesaistīt "pārgribējušos tēviņus un lētas sievietes cienītājus"?
Ja kvalitatīvas bildes ir domātas,lai izceltu sievietes dabisko skaistumu,tā jau ir cita runa.

Ellocka  Jā dzīvē ko esi sasniedzis vai vēlies sasniegt, nemētā bildes, turklāt, divdomīgas pa iepazīšanās saitiem. P.s.pati jau 5.gadu esmu ar draugu kuru sastapu pēc uzaicinājuma vienkārši ar selfiju reģistrējoties bodo.

Piparkuka  Liek tādas bildes, kuras pašai patīk. Foto sesija ir tas pats, kas svētki un svinības- vai katru dienu būsi svinībās?! Nē. Tāpēc ikdiena ir labāka.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu