Bez maz vai pētījums 😀

Šad tad šais dzīlēs iemaldīties, šo to arī apskatu, izlasu, un tad apdomājot, izprātoja, kāpēc ieliekot sevi šeit, pie iepazīšanās, ķeksīti ielikam - sarakstei un izklaidei (tas ir vairumam), lai gan apdomājot tā dziļāk izklaide ar seksu iet roku rokā , bet tur neviens to ķeksi neliek, laikam jau neērti sevi tā uz lete nolikt 🧐 P.S. Arī es neieliku 😜

Edgars37  07:59
...Burleska😃, tev ir ideals profils prieks iepazisanas😃, ko vien verts ir teikums-par sevi varu samaksat pati👍😃!!! Ko vel citu seit mitosajiem miluma un jutu cienitajiem vajag😁😃?! Ja es butu vinu vieta, butu rinda pirmais👍😃

burleska  09:44 Nevar būt, ka tieši tas arī atbaida? :) Citādi zin kā, izmaksās kafiju, sieviete jau jutīsies parādā, lielākā iespēja, ka būs pakļāvīgāka ;) :D A šeit vispār nevar saprast, kā līdz tam seksam tikt un vai vispār tiks. Bet lai vienkārši kopā pavadītu laiku, neviens jau nezina, cik es forša un interesanta un patiesībā nevienam arī neinteresē uzzināt :D

Momo  Kad gribēju iepazīties attiecībām, kaudzēm nāca piedāvājumi sabīdīt mīžamos, uz vienu fikso, kļūt par kāda mīļāko un vēl visādi varianti. Dies pas, ja būtu vēl seksu ieķeksējusi. Kad bija interesanti sarakstīties, ieķeksēju, ka pļāpāt taču ir vienalga ar kādu dzimumu, jo mēdz būt interesantas domu pārmaiņas arī ar sievietēm. Pretī saņēmu visu to pašu, ko iepriekš minēju+ vēl arī no sievietēm. Šobrīd un jau labi sen ir iepazīties nevēlos, bet joprojām saņemu visu to pašu, tikai mazākās devās.
Secinājums- vēlies ko gribi, tāpat gribēs izdr...

Edgars37  10:44
...rekini, randinam nav vajadzigi nekadi lidzekli, tatad vecis vares noslept, ka ir pliks ka baznicas zurka un vel, ja labi veiksies kauksana un naudesana par milumu un jutam, ka ari par nezeligajam sievietem😃, pastav iespeja, ka tu par vinu apzelosies un nosponsoresi vinam vismaz kafiju, lai vins tev ertak varetu makaronus uz ausim karinat😃.
Bet par seksu, ari te ir ideali-ar laiku randinu var sarunat netalu no tavas majas, aiztaigat lidz tavam namdurvim, uzprasities uz tejinu un sarunam par to, cik ir svarigs milums un jutas😃...un, vuala, lieta darita😃!
Rezumejot, ja tava pastkaste vel nav parplisusi, es vispar nesaprotu, ar kuru galu tie ohoveci doma😁😃!

burleska  12:33 Laikam visi ir apstulbuši :D Domā, ka nav riktīga :D Es ne tikai kafiju, es arī pusdienas varētu nosponsorēt, bet tad laikam tomēr jametās labdarībā un zupas virtuve jāatver, citādi visus gribētājus, kad no šoka atjēgsies, pabarot nesanāks.

Liepa53  13.03.Laba doma OHO zupas virtuve.

Edgars37  13:03
...kas to lai zin, kas ar viniem😃, tik saku, ja man butu jarisina vientulibas, dzivesvietas vai materialas problemas, Tu butu viena no manam pirmajam izvelem un, ja kauksana un naudesana veiktos labi, pec kadam tris nedelam jau ievaktos tava mitekli ar visam apenem un sieriniem😃! Ta ka toc nesaprotu, ko tauta bremze😃

Geisha  Kādu laiku skatijos Krievijas Tv raidījumu "orjol i reško" par ārzemju ceļojumiem kur viens ceļo ar 100 dolāriem, bet otrs ar zelta karti vienā valstī, vienā pilsēta. Forši, var paceļot guļot gultā pirms miedziņa. Tad nu lūk, ceļotājas nokļuva Indijā. Foršs meitēns. Piecirta kanti induss. Tos pašus makaroņus uz ausīm sakāra. Atteiksies no sekša tad paliec dārgā krogā ar uzklātu galdu par kuru dabūsi samaksāt. Alfoņi ir visur. Un nav ko te vaimanāt. Ir aitas ir cērpēji. Tāda ir pasaule.

Torpedo  Nu ja, ja daļa sieviešu ieķekse _sekss_, kā kkad tālā nākotnē pēc nopietnu attiecību nodibināšanas ar konkrēto eksemplāru, sadaļa _sekss_, jasadala vel ieķeksējamos apkaķpunktos:
1) šovakar;
2) pēc mēneša, ja ziedojumi būs pietiekami;
3) pēc kāzām
Minkānam noteikti ieteiktu ieķeksēt - _sekss tikai pēc kāzām_, citādi vīriešiem nebūs motivācijas precēties un uzjemties atbildību

Geisha  Torpēdīt, Tev nu gan vajadzētu zināt, ka nav jau svarīgi cik ilgi pazīsti cilvēku, lai ar vienu seksis būtu, bet ar citu nebūtu vispār.

Reezija22  Man jau arī liekas, ka sekss ir jauku attiecību neatņemama sastāvdaļa, profilā atzīmēju. Bija daudz man nepieņemamu piedāvājumu. Eksperimenta pēc izdzēsu, piedāvājumi strauji saruka.

Minkans22  Torpēdi, Tu mani esi sapratis pareizi!

Piparkuka  Nu tāpēc, ka tikai izklaidei vai tikai s..., tas ir pārāk vienkārši un nav interesanti. Interesanti ir sarakstei, nopietnām attiecībām, ģimenei. Tā var iedomāties! Tad būtu arī izklaide un viss cits.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu