Kāpēc bābieši no vīriešiem pieprasa kaut kādas jūtas?

Vai tad bābieši nesaprot, ka uz līdzenas vietas jūtas nerodas?Ka kārtīgam vecim vajag to bābieti kārtīgi izkniebt un tikai tad var domāt ir tur jūtas vai nav?Kamēr te bābieši gaida lielās jūtas ir citi bābieši kas kniebjās!Ja pirmajiem nav ne jūtu, ne seksa, tad otrie vismaz ir izkniebti un varbūt pat jūtas atrod!!!

DanaL  Kāds man var iztulkot, par ko šī persona iespringusi? Ja reiz ir, kas ar viņu kniebjās, tad kāpēc tā persona tur tik lielu sāpi par tām, kas ar viņu nekniebjās? Viņš gadījumā nav kāds no izcilākajiem šī gadsimta humānistiem, tipa māte Terēza biksēs?

rabinovics  divi viedokli viens pa vienu graavi otrs pa otru...patiesiiba ir kaut kur pa vidu

korneelija1958  Palietotais-saprotu jau ka nav palaimējies tādi bābieši vien patrāpījušies.Bābietis ir samērā mīļš sieviešu dzimtes radījums kurai ir tendence "mest aci"uz mužiku kārtas pārstāvjiem.Ir tāda pasuga kā odze.Tā kā nenovērtē tos bābiešus par zemu ,ka nenākas kniebties ar odzi!

derevnja10  Negribās mest mest akmeni Tavā laukā. Tomēr ir atšķirība, vai dabū pliku caurumu, vai veselu sievieti. Pamēģini, atšķirība jūtama.

av2  a kas par probleemu? Paraadi man vienu, kur nepiekristu sex...ja pacentiisies, padomaasi utt Vaina jau ir pieejaa, prastumaa....ja paliec bez ta sex.
Sievietes ir taadi passi cilveeki, arii vinnaam gribaas miileeties, ja kas.

Edgars37  18:53
...skiet, ka vinam sap, ka babiesiem - gaiditajiem, iet secen vina kniebiens...

Minkans22  Trulāk un seklāk uzrakstīt laikam nav iespējams...Būtībā- domāt...

Piparkuka  Nu šis derēs vienmēr:
"Nu tak pasaki babietim, ka tev ir jutas un kniebies, lidz zili rinki gar acim griezas😃" :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu