Kas noticis ar Pāris.lv iepazīšanas saitu ?

Biju reģistrējis tajā apm. 2011 gadā un tas bija tīri latvisks saits. Līdz 2015 gadā es tajā gandrīz neienācu, bet ienākot biju nobrinījis ka latvietes palīka ļoti maz bet vairākums tagad lietuvietes. Sarakstījos ar lituvietēm, krieviski, un nejauši uzzināju ka Paris.lv dublēts Lietuvā un saucās Darni Pora. Bet no 2016 gadā palika tikai lietuvju Darni Pora. Interesanti kāpēc tā "pārnēmšana" notika un kāpēc Pāris.lv pazūda ?

C_hloe  :D solvitas :D
Labs komentārs :D
Tikai, lai iepazītos der jebkas, kur nav pļarkstamtelpas :D


Par ū - kopskatā ar visu tekstu, ne norāde uz konkrētu kļūdu.

Stika  Solvitas, tikai netèlo svèto govi, ok?😝
Citi aprunà DG, Tu periodiski to dari PA - te ir labàk, ja?dd
Un nevajg pēc savas olekts mērīt citus - ja Tu nelieto DG sadaļu, tad citi arī to nedrīkst, ja?
Es vēl neesmu rakstījusi savus ierakstus DG, bet drīz varbūt to darīšu un mani "nerausta" vai Tu, piemēram, tos lasīsi vai nē. Neesi jau zemes centrs! 😀

Torpedo  Cien. dāmas, es tiešām nesaprotu, aiz ko jums vēl vajag ar kādu iepazīties, ja jau esiet tik pašpietiekamas, kā te iztaisāties? Lai kāds "iztīra trubas"?

^esse^  Es te nevienu cienījamu dāmu neredzu. Neviena nevar paiet garām, kādai neiespērusi. Maina nikus, bet turpina visu pa vecam.
Jurijam kļūdas galīgi netipiskas krievam. Gan jau kāds latvietis maskējas. Kāpēc tas iepazīšanās saits pārgājis uz Lietuvu nav ko brīnīties. Latvijā vairs nekas iezemiešiem nepieder, viss pa lēto pārdots.

Stika  Jurij, izej cauri tèmàm un beidz runàt muļķības! Vot kā reiz, aizskar citus pirmā, tāpat kā tā sajēgu zaudējusī lietotāja, kas šajā tēmā "krāšņi" atzīmējās😝😝. Un tad abas brînàs, ka pèc tam virtuàli atraujas no pàrèjiem (-àm)! dd

solvitas  Stika, tas tavs niks laikam no angļu sticky - lipīgs, tāpēc tu arī pielipi kā tāda bērza lapa no pirtsslotas pie miesas un nevar no tevis tikt vaļā. Atlika vienreiz tev pateikt, ka es saprotu to čali, kurš tev sameloja par bērnu skaitu tev kā tu kā tāda neadekvātā meties man sekot pa visām tēmām ar savi sarkano īkšķīšu bataljonu :D Nu tak raksti to savu DG, kas tev liedz? Es tikai pateicu, ka es to nesaprotu un mani tas neinteresē. Gan jau atradīsies, kas tavējo arī lasīs, ja jau citas DG ar kāds lasa.

Stika  Solvitas, es neesmu Tev pielipusi un komentārs bija adresēts Jurijam, jo man mepatīk, la kāds apgriež kājām gaisā faktus!
In attiecībà par to melīgo vīrieti, kuru Tu vislaik piemini, Tev laikam viņš interesē - uzraksti man uz pastu - iedošu Tev viņa niku un ņemt tik ciet ar visiem viņa meliem un 4 bērniem! dd😃😃

Stika  Sorry par dažām kļūdām, jo vakara saule spīd sejā, atrodoties svaigā gaisā.😎

solvitas  Stika, nu tur augstāk ir arī konkrēti man veltīts tavs komentārs. Un to vīrieti, kurš tev sameloja es esmu spiesta atcerēties, jo tiklīdz tu mani atkal apvaino, man jāsāk tīt filmu atpakaļ kurā vietā tad es tev uzkāpu uz varžacīm.

edding  SolvitaS, viņa pielipusi ne tikai Tev. Tiesām lipīga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu