Sieviete Dieviete...

Ko jūs vīrieši darītu, ja uz pasaules nebūtu sieviešu, jums taču katru dienu jāpasakās visuvarenajam, ka tādas būtnes - sievietes, jūs priecē ar savu klātbūtni šeit?

kuks10  Latvijā uz katru veci,pidarasu un dzērāju vidēji ir septiņas sievietes...un līdz ar to līdzsvars nav,sabiedrība ir sabojāta..Sieviete,ja Tev ir vecis,tad viņu nezāģē,jo var aiziet pie citas,kas būs gudrāka par tevi..DDDD

Rondijs  Khm, jautājums uzstādīts mazliet dīvaini, jo pati pasaule jau arī ir sieviete, māte. Tā kas rada un turpina dzīvību.

piladzoga  kukam10
varbūt uz katru vecu pidarasu un dzērāju ir septiņas sievietes,bet no tām 7- vismaz 4 ir arī dzērājas, 2- daudzbērnu mātes,1- būs ļoti veca (jo sievietes dzīvo aptuveni 15 gadus ilgāk)..kā paliek ar izvēli??
Manuprāt uz 10 brīviem vīriešiem ir 1 brīva dāma,tāpēc arī tiem vīriešiem reāli izvēles NAV.:DD

leopardine  Kuks10, nav gan uz katru veci 7 sievietes. Varbūt pensijas vecumā sieviešu ir vairāk, bet reproduktīvā vecumā ir maz sieviešu. Turklāt sievietes partnera meklējumi neaprobežojas ar Latvijas robežām un katrai pa ķīnietim mierīgi atradīsies. Jo Ķīnā pateicoties viena bērna politikai ir krass sieviešu/vīriešu disbalanss, jo kā vienīgo ģimenes pārsvarā izvēlējās audzināt dēlu. Tāpēc neceri, ka kāda baigi vaktēs kaut kādu "veci, pidarasu un dzērāju" taviem vārdiem izsakoties.

Geisha  Ai, Kuk, iebrauci auzās. Nu nav jau tik traki, ka normāla sieviete ņems kuru katru ka tik bikses kājā. Tici man neņems. Labāk 2 labi mīļākie nekā viens sūdīgs vīrs. Gan naži uzasināti, gan dārziņš uzarts un dubultā samīlēta.
2. Pieņemsim aizskries pie citas. Ok. Bet tā dūjiņa pēkšņi pārvērtīsies maitu lijā, bet ceļa atpakaļ nav. Ko tad? Šitā jau ne viens vien lepni aizlidoja pie kādas sirēnas, apsvilināja spārnus un tagad sēž kā noplūkts gailis pa rubli sešdemit.

LaskovijMerzavec  Ja nebūs sievietes - šņabis būs?

valmierietis333  Vairāk jāuztraucas par vīriešiem - tā izzūdoša suga ... (drīz sarkanajā grāmatā būs atrodami)

Sievietes ir , bija un būs !

coldlands  Cerams ka valmierietis ir tants, jo tas teksts tāds dibina slīdošs.

vilx  Ja nebūtu sieviešu, ietu pie kaimiņienes.

ieva03  Jebkurš normāls vīrietis nevar bez sievietes un punkts.Sieviete bez vīrieša dzīvot var mierā un harmonijā.

neko  "Jebkurš normāls vīrietis nevar bez sievietes un punkts."
laikam jau tāpēc saka, ka mūsdienās normālu vīriešu vairs neesot:)

ieva03  Normālu tiešām ir jāmeklē un jāmeklē,ir šādi tādi....vieni dzer,vieni narkomāni,vieni azartspēļu atkarīgie,un kur tad vēl ar šo un to,tā ka sievietēm izredzes mazas,tādēļ labāk vienai,forši un mierīgi.

rokons  Labprāt lasītu pamatojumu, kāpēc normāls vīrietis nevar bez sievietes iztikt, tikai vēlams arī pateikt, ko autore saprot ar normālu vīriet :)

valmierietis333  Vēsais , neesmu tants - ja nu vienīgi tanks , tā kā ziepes vari paturēt sev .

Iesaku iziet saulītē smadzenes pasildīt ,tad arī sarkastiskākus jokus sapratīsi !

Ps. Pats esmu vainīgs ,ka smaiļus nesaliku tekstā ,tagad ļaudis apmulsuši un nezin vai drīkst smieties vai jāraud !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu