Kas ir mīlestība?

Ko Jūs saucat par mīlestību? Jumtu noraujošās jūtas, kad cilvēku gribās visu laiku blakus, kad dari muļķības, lai tikai būtu tuvumā, kad krīti depresijā, kad no viņa puses nesagaidi pretjūtas? Vai mierīgu līdzāspastāvēšanu, rūpes par otru, un mierīgu otra pieņemšanu, tāda, kāds viņš ir, un nekā negribēšanu pretī? Vai varbūt kāds cits variants- Jūsējais?

inhema  Pilsoni InJani...nešūmējaties..ja nemaldos,šinī diskusā neiet runa par ortodoksālo baznīcu,un Jums!!!nav jāpierāda savas plašās ,vispusīgās zināšanas par tēmu...

neko  Ja nav zināms kas tas ir var izmantot pazīstam lietu izslēgšanas metodi. Atmetam visu zināmo un kas paliks pāri tā arī ir atbilde. Citiem vārdiem sakot ja tu to vari nosaukt kaut kā savādāk - tā nav mīlestība.

Jautājums vienkāršs un vienlaikus tik pat sarežģīt kā piemēram paskaidrot kas ir prieks cilvēkam, kas nekad nav priecājies.

C_hloe  Tad, kad laime pārņem saules pinuma apvidu, redzot viņu, kad gribas pieskarties, ieelpot, kad rūp vai viņam viss labi, kad miers prātā un sirdī, kad viņš ir kā Tu pats, kad saproti daudz ko bez vārdiem, tikai paskatoties.... kad jūti vņu ka sevi, tad ir Mīlestība :)

Rondijs  "mierīgu līdzāspastāvēšanu", redzi, vārdu izvēle. Līdzās pastāvēt var tie, kas ir divi - atsevišķi viens no otra. Bet mīlestība nozīmē savienošanos, saplūšanu. Divi cilvēki, kas mīl viens otru, vairs nav vieni, neredz sevi atsevišķi.
No otras puses, es saprotu kāpēc mīlestību kādam gribas aprakstīt ar vārdiem "mierīgu līdzāspastāvēšanu" - tas ir tas, ko mēs varam novērot sev apkārt, lielākā daļa tā arī dzīvo. Skaudrā realitāte.

kucens  Mīlestība ir galēja egoisma pazīme attiecībā pret kādu, ko gribas uztvert kā mīlamu. Teikt, ka kādu mīl, tas atkarīgs no abiem iesaistītajiem indivīdiem un to, ko no otra vēlas, kā arī no tā, ko otrā (pēc paša domām) saskata..
Galējs egoisms, jo ir vēlēšanās pēc otra tikai sev, nekādas iespējas ar to dalīties. Meksikāņu seriālu cienīgie "ja tu mani mīli, tu ļausi man iet" te nedarbojas, sociāli taisnīgie teksti ir meli, ja mīli, tad neatdod, dari visu, lai mīlamais "objekts" neapzinoties izdevīgumu, nevēlas aiziet. Apzinoties jebkādu izdevīgumu mīlestība kļūst nenozīmīga, lai arī var to jaukt ar mīlestību..

Piparkuka  Piekritīšu neko teiktajam.
Jo- neviens vārds to neaprakstīs, ja nezini un neesi jutis, ja nedzīvo tajā. Tā ir tevī iekšā, visur, kur skaties, katrā sekundē, visā, par ko domā.
Jā, arī kā Laskovij teica- tad, kad tu vari vienkārši pateikt-...

InJanis  Biedrene C_Hloja !!!!!!

Jaatzist, vairak ka interesants, loti savdabigs niks...........( salidzinot ar visadam sirspukjitem, milmeitinam, kucinjam, peliiteem ij t.t. )

Koroce Tautiete !!!!!

A davai Tautiete !!!! Tu nejauc dazadas lietas ????

Seit runa iet par MILESTIBU, tadu ka gramatas apraksta, piem ritalizeto "Vejiem lidz ´, "Dzeina Eira", sliktakaja gadijiena "Ledijas Caterlejas milakais ´,
Var ar tragiskaku pieskanu, bet.....Tautisko "Aija ".

Es tev ka taute iemilots kokletajs, dakteris pie visam kaitem ( nejauc ar diplometu arstu ), cimdu aditajs...............no savas pelekas dzives, necilas pieredzes varu teikt.

Tas tevis Tautiet, aprakstitas sapju izpausmes vedera..., kur nez kadi tur modernie taurini iemitinajusies, parazitiska veida.Tas pec gadu gariem manis veiktiem petijumiem piemit izteikti tikai sievietem.

Vai partijas biedra Torpedetais, piemineta nemitiga nieze kajstarpe.

Pec maniem Tautiskajiem petijumiem... tam nav nekada sakara ar MILESTIBU, to ari klatiene oponejot atzina pilsonis Freids uzvarda.

P.S. Ja ta atklati !!!!! liela mna neatminama mikla ari joprojam, ir tas.... pa kuru laiku biedrs Torpedetais remde savu neparejoso niezi kajstarpe, un tieksmi pec kauc kada Grieku burta matitem !!!!!
Man skiet ka vinjs so izcili skaisto, virtualo pasaulinekad nepamet !!!!!

Labak draudzigi padziedam ...............
"Bez MILESTIBAS, nedzivojiet, bez MILESTIBAS, vis ir mazs, bez MILESTIBAS, dumo krasnis, un maizi negriez nazis ass.

C_hloe  18:47 nu ļoti emicionāli
A biedri esot Tombovas vilki :)

InJanis  Biedrene C-Hloja !!!!!!

A Tu zini no kurienes sis tauta legendarais Padumistu teiciens ?????

Volk Tambovskij tebe tovarsic !!!!

Kulta filma "Intermeitene ´, kooperativu laikos, par izbijuso prostitutu no Padumijas kuru aprec kads tur bagars vacietis............. ( klasisks stasts ).

Ta si kauc ka pamukusi no tas lepnas mietpilsoniska sdzives, sadzerusies, ij ierauga furi ( talbraucejs ) ar Padumijas valsts numuriem.................. Sai nostalgija pec dzimtenes, sameja skrien, klat, ij sauc................Tovarisc, Tovarisc...............
A vecis soferis samejais atbild

Da Tombovas vilks tev ir tovariscs.

P.S. Tombova, loti tala vieta dzili , dzili ieksa Krievija, cuhnja, mezi, vilki, ij zeki kas cert kokus.

Koroce Tautiete............... pietiek te muldeties, nac un iemilies mani.........;-)))))

Tas ir ta verts...................goroskopos lasiju, mums saskan, runasim par milestibu par milestibu vien .

C_hloe  19:35 izelpo, lēnām ieelpo, palsai manu anketu :)
Nepatīk man tik emocionāli vīrieši.... nu un viss cits arī nē :)

LaskovijMerzavec  Vispar teiciens - “Tombovskij volk tjebe tovarish” ir daudz vecāks par Intermeiteni....

InJanis  C_Hloe, Tautiete !!!!!

A vot zin , ka man isteniba piemit tads netikums !!!! ka es seit vispar nekad nekadas anketas neskatos, ijvispar butiba privatas vestules...............ari par .. milestibu nerakstu :-))))

Kauc ka liels un sens PO man uz visadam sitadam virtualam pajolibam ka iepazisanas.....

Ja gribas reali iepazities............... aizej uz kadu vecmeitu-tamboretaju pulcinu, ij iepazisties ar kadu.....atraitni formigu, ta ap gadiem 35 ;-)))))

P.S. Nju bet biedre C...., ja jau ta dikti vajaga, mums abpuseji, varu ari tev ko uzrakstit....., isti nezinu ko ta rakstit svesai sievietei................

Par milestibu..... padomas..........nelaimigais pamulkis-romantikis

Par atro seksu ................siekalainais seksists, kam sieva majas nedod.

Par krokodilu Harriju ( sodien taaisos ierakstit DG, laba gramata, man rokas )....padomasi, vispar ku-ku, Intravertais Janka ;-))))))

Ta ka tautiete C, izvelies temu..............ij es tev rakstisu, vis tavas maigaja srokas ;-)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu