Vai just nepieciešamību pēc otra cilvēka ir vājuma pazīme?

Kāpēc visādi citādi stipri cilvēki iemīlējušies kļūst tik vāji un viegli ievainojami?

ieva03  Torpēdiņ,Tev bonuss no manis,pilnīgi piekrītu Tavam domu gājienam....arī stiprie var būt vāji,un nav no tā jākaunas....

Epifanija  un kurš tad nav, tīri jābrīnās?

garinsh207  Vajuma pazimes- greizsirdiba,izmisums,neapmierinatiba,dusmas,naids,bailes,privatipasnieciskums attieksmē pret noskatito,dabuto kopošanas partneri,neatkarigi vai tá lauliba, kopdzive,milakie.

dzhemma  kāds vājums? tas ir skaisti, priecājieties laimīgie, ne visiem tas ir dots.

C_hloe  Ai, nu tur tie tauriņi pi vainas :D. Man parasti arī pazūd apetītīte, un ilgstosi neēdot vājums piemetas :D

Godīgi? Mīlestībā cilvēkam paliek tikai vēlme kļūt labākam, pazūt visi "aizsargslāņi", viss ir gaišs, tādeļ rodas iespaids, ka vieglāk ievainojam, jo .... vnk tā ir

gariņ, tevi izlidināja no teržuka, nāc te tagad savs sēne un probas pravietot ? :D protams, ka tevī ne vājuma, ne mīlestības nav un ūt nevar :D esi atradis attaisnojumu savai nevarēšanai būt ar kādu un tagad sludini, bet tā nav un nebūs :)

kucens  Izrādīt vājumu ir drosme un uzticēšanās. Kam vajadzīgs cilvēks, kam nevar pat pateikt, ka tas ir tev vajadzīgs? Ir vajadzīgs vai tikai gribas tas jau ir cits stāsts, lai arī ne visi saprot atšķirību starp "man vajag" un "es gribu".

Piparkuka  Tie cilvēki kļūst cilvēcīgi! Labestīgāki, saredz pasauli krāsaināku un pavisam citādu.
Un protams, ka gribas otru sajust blakus. Jeb just nepieciešamību pēc otra cilvēka- kā tāda, ka viņš ir pasaulē. Tās ir ilgas pēc drauga, mīļota cilvēka.

garinsh207  Nea,Chloe,nekur neuzlidinaja un pat netaisas.
Milestiba ir miers un harmonija vispirms pašā cilvekā un lidz ar to attiecibas- tapec vajums,jeb dusmas,naids,greizsirdiba,rutina,skumjas,egoisms tur praktiski nav .Jo vairak cilvekā milestiba,jo vairak vinam speka energijas un ir ko dot otram neprasot preti.
Vajums- tas vairak uz kaisles ,iekares apmatu cilveku darbojas- jo kaisle,iekare jeb vairošanas instinkti atnem veselo sapratu- lai vairotos un nedomatu- tad gan ir ievainojams viegli

C_hloe  1:43 beidz mslt vienu un to pašu, atbilsti miglainās pļavas tēmai- aizrautīgi maļ bienu un to pašu, bet nupat jau pat “draugus” besī tā nonstopa vienmuļība, kas Tevi pašu nekur neved. Tikai sludināt iepazīšanss saitos. Rādi piemēru ar darbiem! Bet nav jau ko rādīt ....

Postremo  nee, vajums tas gan nav. Tiessi iemiileejies cilkveeks ir lloti stiprs.

Flints  Vājuma pazīme nav sajust nepieciešamību pēc otra cilvēka, vājuma pazīme ir nespēja ar šo sajūtu tikt galā. :)

garinsh207  Chloe,nu re- Tavas emocijas ir Tavs vajums.
Nu nevajag mani vainot,ja nezini atskiribu - kas ir milestiba un kas ir vairošanas instinkti.
Tu vienkarsi vairošanas instinktus uzskati par milestibu.
Nu mani vainot gan nevajag,ja neatskir

C_hloe  22:33 tevi neviens nevaino un kas tev tavā vecumā ir vairošanās instinkti - iztāsti :) seksu tu gribi baudai, a visi citi grib vairoties?
tevi nekad neviens nevaino, bet tu vienmēr uztver, ka tiec vainots, it ka būtu pasaules naba :D
tev ir instikti - riekstos, un nekāds velo un kalnā kāpšana tur neko nelidz, pats par to raksti, par patstāvīgām sievietēm, kas sev i bulciņu i kvasiņu nopirks, bet kuras ..... nezinu, kas viņam būs par "brīvi un nepiespiespieti" vēlmi iztukšot tavus riekstus :D
protams, ka aizvainojums tevī ir, jo nešķiti man interesants, bet mēģini saprast to, ka tevī nav ne kripatas vīrieša, un tu nepatīc nevienai sievietei, kurai ir kaut kripatiņa sievišķības un kura sevi ciena :)
manas emocijas ir mans spēks, jo tās ir patiesas, tās tiek savaldītas, kad vajag un palaistas, kad nepieciešams, manas emocijas apliecina to, ka es esmu dzīva :)
un, ka jau minēju, patin "atpakal filmu" un saskati tos, ko es pievilku :) un tad vēlreiz mēgini izteikties par mani negatīvi, pats zini, ko ar saviem tekstiem aizvainosi :)

neko  Tu vienkarsi vairošanas instinktus uzskati par milestibu.
----
Bet vai tad tā viņa neizpaužas? Velmē pavairot to ko mīli?:)

garinsh207  Vairosanas instikti- un emocijas,jutas ir dabas instrumenti,lai uz to bridi nedomatu par sekam,bet vairotos.
Milestiba- jau augstaks apzinas limenis individam,kur prats kontrole instinktus,saprot kas ir celini,sekas un neskrien ar pieri stendere,jeb netaisa ne sev ne citiem sudus

Edgars37  14:58
...tu i galigi apjucis😃😃😃
Vairojoties tiesi doma par sekam, vel vairak, grib sasniegt noteiktas sekas😃.
Milestiba-tads jutu uzpludums, ka dazkart norauj jumtu, aizmiglo pratu😃.

Vai ta jau tik traki Hloju gribas😃😃😃???

Rondijs  14:58 blin, nezinu kur tu to rāvi, "emocijas,jutas ir dabas instrumenti,lai uz to bridi nedomatu par sekam,bet vairotos." gribēju jau iebilst, bet nekā. Tiešām tur ir daļa patiesības - tas ir tas mehānisms ko es parasti aprakstu kā pretpolu pievilkšanās likums, bet šis ir no iekšpuses, jeb kā šo dabas pievilkšanās likumu izjūt pats cilvēks. Ģeniāli!

C_hloe  16:23
Kad viņu plosa emocijas, viņš kļūst ļauns. Laikam tur arī rāva :)

Labrador  Muusdieniigajaa dzhunglju kapitalisma modelii , kur katrs par sevi un darbojas pirmatniigi izdziivoshanas likumi , ir situaacijas , kad pat tuvinieki ir trauceklis un Ahilleja papeedis.Draugu nav shii vaarda klasiskajaa izpratnee.Ir kopaa buushana , kameer tas ir izdeviigi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu