Mīlēt ar sirdi

Ja mīlam ar sirdi,tad patiesi mīlam,tad nav nekādas vajadzības,lai mīļotais būtu vienmēr blakus. Varbūt ,ka lielākā daļa šeit esošo mani nesapratīs,it sevišķi jau vīrieši,jo viņi vairāk mīl ar acīm. Apšaubat manu versiju.Un mīlēt no attāluma ir tik skaisti!

Felde  furnitura.-nozzelojami!!! zemiski!!!

Rondijs  "no acīm prom un no sirds laukā" piekrītu fata, teiciens tāds ir ne velti. Mīlestībai vajag arī fizisku kontaktu, tā ir viena no būtiskām mīlestības pamat-sastāvdaļām. t.i. saplūst/savienoties ne tikai emociju, jūtu, domu, bet arī ķermeņu līmenī.

fargo  vīrieši ar acīm iekāro, nevis mīl. mīlestība nāk tikai no apziņas un nevis no piebriedušiem dzimumorgāniem vai ar tiem saistītiem receptoriem(acīm, ausīm utt).

vai17  nu,skaisti(DANCE)

dzhemma  nu nevar mīlēt ilgstoši no attāluma, vienā brīdī tas vienkārši beidzas, vai tas ir laiks, nogurums, atālums...grūti pateikt. bet, ja patiešām mīl gribas visu laiku būt kopā, aizmigt, pamosties, sagaidīt no darba, pastaigāties... novēlu iemīlēties un mīlēt, sajust mīlestību, nevis apcerēt to..

Minkans22  Katrs spriež pēc savas pieredzes!

Luusila  Kad es gadu strādāju Airlandijā, man viena leitene skaidri noprasīja- tu savu ģimeni gribi padi*st, vai? Brauc mājās! Pēc gada vēl nekas, bet pēc diviem ļautiņi aiziet katrs uz savu pusi.
Gandrīz gribas šoreiz Torpēžam piekrist, ka pa gabalu var mīlēt dzimtenes baltos bērzus. :)
Tā nav mīlestība, tās ir kaut kādas nepiepildītas ilgas, smeldzīgas skumjas varbūt.

valmierietis333  Kur palika variants ,ka mīlestība iet caur vēderu !? ;)

-Ja pārējos teikumus atmet ,tad tam pirmajam teikumam rodas jēga - saskatu tur tādas īslaicīgas šķiršanās , kad ,piemēram, vīrs aizbrauc makšķerēt , vai sieva aiziet uz tamborēšanas pulciņu - katrs dara savu darbu , viens otram uzticas ... Katram savu hobiji , bet vakarā tā pat abi sastapsies savā ligzdiņā un mīlēs viens otru mūžīgi mūžos!

Ilgi un laimīgi !

Torpedo  Sirds ir vnk muskulis, kas pumpē asinis ķermenī. Tikpat labi var pateikt - es tevi mīlu ar labās kājas ikru muskuli vai kreisās rokas bicepsu! :D Domas, sajūtas un emocijas rodas galvas smadzenēs

kucens  Mīl ar smadzenēm un ar dziedzeriem, kas darbina zemjostas orgānus.. Ar acīm vai ausīm noķer mīlamo personu kā potenciāli mīlamu. Pārējie orgāni darbojas tikai mīlētāja dzīvības uzturēšanai. Mīlēt no attāluma var tikai aptuveni "rozā briļļu" periodā. Normāli ir vajadzība pēc mīlamā klātbūšanas biežāk kā reizi mēnesī, jo visi ir dzīvi cilvēki, bet tas rada zināmas sekas, ja ausis un acis turpina būt darbotspējīgas..

Pilskungs  Taisnība Torpedo. Sirds ir tikai asins sūknis, kuru, tāpat kā visu cilvēka ķermenī,
vada lielais vadības centrs - smadzenes !

dzozefinaups  Ja so jautajumu pagriez ssaadi-tad noteikti,nemilam ar sirdi,tikai nesaprotu,kapec neviens nav aizdomajies,ka Valentindienaa,kaazaas,citos svetkos,kur milestibas simbols ir sirds-netiek,piemeram-uz masinas parsega izziestas smadzenes...? vai davinaatas smadzenes vai kaadss labaas kajas ikrs...? Bus par ko padomat! Kaazaas uz liltiem nevis sledzenes =sirds formaa,bet vienkarssi smadzennu massu...

C_hloe  7:40
Tāpēc, ka asinīm straujāk riņķojot paatrinās sirdsdarbība, plusā nāk tā ķīmija, kas izraisa kabsajūtu un eiforiju, sajūt to ap saules pinumu .... ar pauri izvērtē un saprot pēc 3-6 mēnešiem...
Un sirdij ar ir cita forma ;)

bika  Mīlēt var , bet tas pāriet, kā tāda sērga.
Suni mīlēt- tās ir rūpes un prieks!
Cilvēku drīkst mīlēt tikai vienā variantā, ja tev šis cilvēks atbild ar to pašu.

Piparkuka  Var un ir skaisti! Un ilgi. Domāju, ka mīlestība ir mūžīga. Jo ja tā ir viņa- viņa nevar izbeigties. Pat, ja "objekts" nav ne tuvumā, ne vispār sastopams.
Ja ir sastopams un ir tālu- tad nav šķēršļu mīlestībai tagadnē. Kas patiesi mīl, nevar aiziet ar citu- fiziski nespēj.

Anita73  Katram viedoklis veidojas no pieredzes...

preilene  Hmmm... bet par ko ir jautājums – par reālu mīļoto vai tikai par virtuālu??

Ja kādu mīlam, tad noteikti varam samierināties ar to, ka mīļotais kādu laiku nav mums blakus, bet nepiekrītu, tam, ka nav vajadzības lai mīļotais būtu blakus. Ja kāds mums ir svarīgs, mēs gribam būt kopā pēc iespējas biežāk. Un mīlēt no attāluma nav nemaz tik skaisti, tas sagādā daudz emociju – ne tikai pozitīvas.
Bet tas ir iespējams, ņemot vērā to, cik “maza” pasaule ir palikusi - var lidināties viens pie otra ciemos gandrīz katru nedēļas nogali.

Bet, ja šeit runa ir par virtuālu mīļoto, tad jā.. tas ir skaisti. Mēs varam kompensēt reālu attiecību trūkumu un vajadzību kādam pieķerties – mēs paši varam izveidot tādu tēlu, kādu vēlamies un to virtuāli mīlēt. Tas ir tāpat kā pusaudžu vecumā mīlēt populārus dziedātājus vai aktierus. Bet vai tas ir vajadzīgs?

Zhenija  Iespējams, ja sievietei ir 62., kā norādīts anketā, ja tā ir taisnība.

av2  gruuti ir, ja miillotais cilveeks ir taalu.

C_hloe  Vispār, ja mīl, tad mīl, lai kā arī kurš definētu ar KO :)
Sen lasīju, ka ķīmija notiek mugurkaula smadzenēs. Tam nav nozīme. Nozīme ir tam, kā ir ar attālumu. Nu ja pret cilvēku jūtas ir, tad tās ur neatkarīgi no laika un attāluma. Tas gan neliek tādēļ kļūt par mūku. Te gan es vairāk laiku un ne gluži partnerattiecības domāju.
Ja ir attiecības, nu tad kā piemērs - armija, jūrnieki itt.
Ai, nu katrs jau tāpat no sava sajūtu līmeņa un skatu punkta var spriest ;)

baluba  Ir ļoti ļoti skaisti. Kaut mūža garumā sapņo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu