Kad kādam aizrautīgi stāstat par savu aizraušanos, bet viņš saka - priekš kam?

Priekš kam? Tāds ir jautājums. Priekš kam jūs darat to, ko darat? Vai variet paskaidrot?
Protams, vieglāk ir pagriezt muguru un aiziet, un nerunāt ar draugiem, kas nesaprot, ko saprotat jūs. Bet tā var palikt bez draugiem. Vai izlikties, piekrist un rādīt tikai patīkamo pusi?
Nu, piemēram, ir cilvēki, kas nekādi nesaprot, priekš kam ir jāinteresējas par lietām, kas neattiecas uz izdzīvošanu, sava labuma gūšanu un materiālajām vērtībām. Pieņemsism jūs fotografējat puķes, taču nevarat pārdot šīs fotogrāfijas. Vai lasat grāmatas - kuras nekādi nevarat izmantot darbā. Vai sarakstaties ar vīrieti, ar kuru nespīd laulība un kuram nav naudas. Citi?

studentka  Ir draugi un ir interešu biedri. Draugi parasti priecājas vienalga par ko tu nodarbojies, pat ja viņi nesaprot kāpēc, jo viņiem esi svarīgs tu kā cilvēks un ir svarīgi, lai tu būtu priecīgs. Interešu biedri ir tie,kurus vieno kopējas intereses, bet personība ir otrajā vietā. Izskatās, ka tev nav ne viens ne otrs, tad priekš kam tev viņi?

bika  Ja nav ko darīt, tad kautkas ir jādara.
Ja naudas ir par daudz, tad var ieviest sev hobijus un tur izpausties.
Bet uzmākties citiem, ar saviem putniem,nevajadzētu.

elsa  Esmu tajā cienījamajā vecumā, kad ir pilnīgi vienalga, ko kāds par mani domā. Tostarp par maniem hobijiem. Hobiji savukārt ir domāti tam , lai dotu atslodzi smadzenēm un mieru dvēselei. Un ja ar hobiju ir iespēja iepriecināt draugus , radus un interešu biedrus, tad vispār super. Mājās par maniem hobijiem bik pukst, jo tas nozīmē , ka manis nekad nav mājās, bet es uz to pieveru ausis, jo man tas ir nepieciešams.

bika  Medības, makšķerēšana
Tamborēšana
Kautkur, nezinkur
Un mājās putras katls jau vārās.
Aizbrauc makšķerēt un pārved reņģes. Jā. Super.

olita112  Bet ir reizes, kad ļoti grūti un apnicīgi ir tēlot ieinteresētu, kad kāds ,,aizrautīgi,, stāsta par savu aizraušanos...un dara to bieži ..bieži...bieži....pats piemirstot, ka jau tev to stāstījis vairākkārtīgi. To es reāli no dzīves.
Man tie hobiji ar uzkrīt kā apmātība, bet neatceros, ka tā īpaši būtu bāzusies kādam virsū ar runas plūdiem šajā sakarā. Tos savus hobijražojumus smuki iesaiņoju un uzdāvinu kolēģiem-vienkārši tāpat, bez liekiem paskaidrojumiem un atskaitēm. Un man tā patīk , un tas sagādā prieku MAN)

slieks  Priekš kam daru to kas patīk? Nu priekš sava prieka tak! Manas draudzenes saka - ko tu mocies ar to šūšanu, tagad taču visu var gatavu nopirtk. Vai arī - ko tu mocies ar tiem tomātiem, aizej uz tirgu un nopērc. Bet man PATĪK, man ir gandarījums par rezultātu, un kas tur citiem ko saprast vai nesaprast. Dīvaini tikai, ka viņi to sauc par mocīšanos.:)

Torpedo  Jā, redz kā ir - par vienu no maniem hobijiem nemanot ir izveidojusies rakstīšana PA. Kur varu notestēt dažādas izlasītas vai paša uzsintezētas domas. Dzīvē dabīgi nevienam nebūtu laika un patikšanas tik ilgi stāvēt un klausīties līdz to visu izstāstu. Un vēl būtu n-tās reizes katram atsevišķi jāstāsta. Bet te cilvēki no laba prāta nāk un klausās, strīdās par tām, diskutē - un tas tak ir forši, va ne :)

janisb  Ja nespēj atbildēt uz jautājumu "priekš kam", tad jautājums ir īsti vietā...

ne_meklejumos  Draugs ir kā otrs es, nav jāmeklē vārdi kabatā lai būtu par ko runāt vai kopīgi padarītu, sirdi izkratītu un nav tabu neviena tēma. Draugs sapratīs, uzklausīs jebko, tikai nodevība vai nāve spēj draugus šķirt.
Paziņas rodas kopīgas izklaides vai hobiju rezultātā, tad jau zināms kas kuram interesē, ar kuru par sportu parunāt, kādam politika tuvāka tēma, citam mūzika vai teātris. Tas notiek dabiski un nav problēmu uzbāzties ar neinteresējošām lietām.

Laila14  Zināma tēma. Mani draugi nesaprot manu hobiju. Esmu to pieņēmusi. Pārsvara es uzklausu viņu rūpes. Darbs, ģimene, peļņa.ikdienas rūpes. Ja es kaut ko daru to es daru priekš sevis. Attīstība. Lai neierūsē smadzene. Cilvēki sarežģītas lietās negrib iedziļināties...un arī nevajag..

LaskovijMerzavec  Tieši otrādi man draugi pieņem manus hobijus, kā arī ievelk savos hobijos. Caur hobijiem parādās jauni draugi.

Ja interesē stāstu, bet nebāžos virsū ar saviem hobijiem.

ne_klausos  1) Ar nemateriālām lietām arī nodarbojas, lai izdzīvotu (precīzāk, dzīvotu), jo mēs "nedzīvojam no maizes vien". Katram savas nodarbes. Cits lasīs, cits stundām sēdēs pie ūdeņiem.
2) Nav jau visur un ar visiem jārunā par sirdsnodarbēm.
3) Savējie sapratīs pat tad, kad nesaprot.

Piparkuka  Grāmatas taču lasa, lai sevi izglītotu, lai paplašinātu apvāršņus, fantāziju, iztēli!! Ak. Cik šausmīgi. Ka kāds varētu norādīt, ka tas, ar ko otrs aizraujas, ir nevajadzīgi vai tamlīdzīgi.
Te bija par dvēseli- tātad dvēseles bagātināšanai, skaistuma izjūtai, priekam!! Un tieši tas ir galvenais.
Ka tev ir prieks to darīt, ka tev tas patīk. Arī sarakstīties, arī braukāt riņķī pa LV. Tāpat- sava prieka pēc.

Piparkuka  Oi, ārprāts! Izlasot Torpedo 1. komentāru, es tiešām saķēru galvu, nabaga vīrietis. Tiešām. Es pilnīgi iedomājos šitās "dāmas", kam nekas nepatīk, kas neaizraujas, kas pat negrib neko izprast vai piedzīvot!
Mja. Tāpēc ir tik grūti atrast atbilstošus cilvēkus, lai abiem viss patiktu.
Un žēl, ka tad, kad bija atrasti, šķita, ka kaut kas nederēja..:)

C_hloe  Kāpēc visiem stāstīt aizrautīgi? Varbūt viņiem tajā brīdī pašiem sava pavisam cita problēma? Ne?

AivarsN  Jo vairāk hobiju un plašāks interešu loks,jo vairāk draugu nepieciešams,lai par visu varētu parunāt. Ja ir labas oratora spējas,var izdoties cilvēkus ieinteresēt par tēmām,kuras viņiem agrāk bijušas pilnīgi vienaldzīgas. Un lūk! Tev jau ir savs fanu klubiņš.😀

kokto  Kapēc lai kāds lauzītu galvu kapēc kāds dara to un tā ? Jo pat katrs es atvainojos slauka pakaļu pa savam . Kapēc jarodās jautājums Kapēc viņš tā dara ? Vai nu tu pieņem to ka viņš tā dara vai arī nē !

Postremo  kas tie par draugiem, kam...kautkas jaapaskaidro? Tie nav draugi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu