Kā vajadzētu reaģēt uz tādu atzīšanos?

Manai draudzenei čalis pateica-Es Tevi mīlu, bet drāzties tomēr bija labāk ar bijušo!Bāc man tas būtu baigais aizvainojums es laikam uzreiz pasūtītu na hu.., bet draudzene vēl domā ka varbūt vajag pornas saskatīties, lai pārspētu to bijušo.Vai tas nav pazemojoši?

baluba  Nav jau teikts ka tieši tā viņš pateica kā te inerpretēja (jo vienā teikumā pateikt ka mīl, bet štruntīgi drāžas tik idiots var pateikt)
Un...iespējams viņa tiešām gultā slinka. Vots nav nemaz tik vienkārši dāmai pateikt lai arī piestrādā, un pakustas. :)

vilks28  lai brauc ur Indiju kamasutru studēt.

studentka  Nu nevar izjust pazemojumu no tā, ka kāds pateica vienu teikumu.Var nepatikt, ko otrs saka,sadusmoties kaut kā asi noreaģēt, bet ne justies pazemotam. Pazemojums ir ilgstoša pret cilvēka cieņu vērsta darbība, vai psiholoģisks terors, kad tev saka-kauns, kauns, kauns., Ja autore jūt pazemojumu, tad viņai jau agrāk ir iedragāta pašcieņa un tagad katru ne tā izteiktu frāzi uztver saasināti.

LaskovijMerzavec  Nu jā ... es Tevi arī mīlu, bet kaimiņu Pēterim ir par 2 cm garāks un Jankam ir krutāks džips!

Ko tagad darisim?

studentka  Un nezinu jau par ko tur tiek runāts, varbūt, ka puisis ir Breds Pits un dēļ tāda varbūt ir vērts arī pilveidoties seksa jomā. Nu, ja nav, tad nav var arī gulēt kā baļķis. Man arī ar katru ir savādāka atdeve gultā.

Caune  Džeka bijušajai ir paveicies dubultīgi. 1) tikusi vaļā no dīvainīša un 2) pirms dīvainīša meitene satikusies ar sakarīgiem vīriešiem. Gan jau draudzenei arī paveiksies kādā no šīm sadaļām, bet varbūt pat abās, ja ar pirmo nevilks garumā.

shone  nu bet ja tiešām tagad ir sūdīgāk?

derevnja10  Ja man tā pateiktu, atbilde būtu pavisam vienkārša. Tur ir durvis, aiztaisi ciet tās no otras puses un ej pie sava bijušā. Viss.

nazis  Konstruktīvu kritiku ir jāpieņem, un dusmoties par to ir garīgs stulbums.
Ko nozīmē "Es Tevi mīlu" - es Tevi pieņemu un atzīstu par labu tādu, kāda tu esi ar visiem trūkumiem, bet ... Tu vari būt vēl labāka.
Draudzene izdarīja pareizos secinājumus, bet es nezinu vai porņuku skatīšanās viņai palīdzēs.

Geisha  1. Ne ar draudzenēm, ne draugiem tādas lietas neapspriež, bet visu izrunā ar to cilvēku ar kuru dala gultas priekus.
2. Labs sekss sākas galvā nevis citā vietā.
3. Savā laikā atteicos no laba laulību piedāvājuma tikai tāpēc, ka viņš mīlēja citu sievieti. Visā pārējā bija pat ļoti laba saskaņa, bet kāda jēga no vīrieša blakus, ja viņa sirdī mājo cita?

rinkulis  :|
No konteksta izrauta fraaze, kas izrauta ar domu shokeet.
Ja nu tomeer chalis 4. maija riitaa pamodaas ar shaadu deklaratiivu fraazi kaa no zila gaisa-tad maigi sakot netaktisks vinsh ir. Reagjeet kaa uz slimo vai nenopietnu cilveeku. Nenopietni cilveeki ir aarsteejami, slimie...

Rondijs  Tāds dikti godīgs, bet nevietā. Nav jau vērts to sievietei teikt, no tā viņa labāka nekļūs, drīzāk dabūs pretēju efektu. Cilvēks tik vienkārši nemainās, paskatās kko un tagad eksperts, nu nē taču. Bezcerīgi.

VAZ07  Loti pareiza pieeja , viniem ir nakotne!

Aukstums  Kārtējais pierādījums, ka vīrieC (cilvēks) jāvērtē pēc darbiem , nevis pēc vārdiem.. un tikai...un nekā savādāk...

VILFORS  Puisis pieradis, ka viņam meitenes pakaļ skrien. Mēs jau nezinām visu šajā stāstā. Iespējams smuks, varbūt pat uzkačājies nedaudz un meitene gatava panest visādus pazemojumus, lai tik būtu tādam blakus.

Kate34  Nu grūti teikt... Pēc atklātības tas nu galīgi neizskatās... Varbūt cenšas padarīt greizsirdīgu... Varbūt reti domā līdzi tam ko runā... Bet vispār man patīk teiciens, kas par cilvēku savstarpējām attiecībām izsaka diezgan daudz - vislabākais seks ir ar to, ar kuru ir labi arī bez seksa...

neko  "draudzene vēl domā ka varbūt vajag pornas saskatīties"
----
Ar to nepietiks. Vajag padomāt ar par attiecību emocionālo pusi un paskatīties seriālus. Un tad porno un seriālus saskatījusies viņa patiešam zinās visu par attiecībām un būs labākā.

cipars1983  Kniebties bez jūtām,ir kā ēst otreiz ēdienu,kurš negaršoja jau pirmajā reizē.Pretīgi,slimi tie cilvēki,kas to piekopj.Mīlēšanās ir kvalitatīva tik tad,kad vienos otru mīl,vai ir vismaz savstarpēja ķīmija.Savādāk,tas ir vienkārši pliks kniebiens,ielāps,vajadzību apmierināšana.

Skaidrita  neko

Tu taču ironizē? :)
Vai kā? :D

neko  Skaidrita: es un ironizēju? par tik nopietnu jautājumu? Nevar būt:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu