Viriesu speks

Sveiki! Esmu puisis, kas ir drosmigs. Nesen bija gadijums, kad man uzbruka, mosk 5 kg smagaks un par mani 2 gadi jaunaks. Es vnm cinos preti un biju uzvarejis. Te uzreiz redzeju, ka puisis ir daudz stipraks un beegu, jo saprstu-ja pretosos, man bus nave vai slimnica un invaliditate. Redzams, bija uzreiz, ka vins paceltu 50-80 kg vairak neka es un vins sita taa, ka es kliedzu un veiksmes pec aizbeegu. Jautajums meitenem-vai meitenes drosmigu puisi, kas tik 1 x sastapies ar daudz stipraku un bailees pat apdirsos bik, pienemtu sev, ja citaadi patiktu?

PatiesibasKalns  Nu jā pret jaunākiem(pēc 16 vecumam nevajadzētu būt noteicošajam faktoram) un mazākiem spēka vīrs, bet kad īsts izaicinājums tad apdirsies?
Un vispār tas ir par prasmi nevis spēku. Man ir čomiņš kurš ir vieglāks par mani kaut kādus 20 kg bet kopš tīņa gadiem trenējās cīņas mākslās. Un tad tagad ir vienkārši iznīcinātājs salīdzinot ar kādu kas netrenējas vispār un pat par tiem kam tas ir hobijs, bet ne fanātiskā līmenī. Tuvu profesionālim džeks uztrenējies.
Tas nav par svaru vai spēku. Bet gan prasmi un pieredzi. Jo pretējā gadījumā iznākumu vienmēr noteiktu masa un izmērs, bet bieži tas nosaka tikai ja abi oponenti ir netrenēti. Biežāk uzvarēs cilvēks ar iemaņām.
Armijā trenē sakaut jebkura izmēra pretinieku. Tikai profesionālajā sportā būs godīgas svara kategorijas, viss kas nav profesionālais sports būs reti kad godīgs un morāls kautiņš.
Tā kā biksēs dirsējs tu vien esi. Katru reizi kad kāds būs lielāks vai smagāks nāksies vien tev apdirsties.

Torpedo  Es tagad skatos The Walking Dead 8. sezonu. Zin kā tur ir - nāk kādam virsū zombiju bars, tad šis atrod kādu zaru un ar to sadur visiem galvās - neies tak rokas smērēt. Domāju, ka tāda takstika tev arī varētu nākamreiz līdzēt - tobiš, kkādi palīglīdzekļi.
Bet vispār jau filmās varoņi nekad nezaudē kautiņos ar ļaundariem. Ja arī sākumā viņiem iet pavisam švaki un sit viņus kā boksa maisus un metā pret sienām, tad beigās viņi rod sevī garīgo spēku izšķirošam triecienam un nogrūž sliktos no jumta vai kur nu tur viņi jemās. Un tikai tādi var cerēt tik pie sievietes! Un jo vairāk un sliktos ļaunos uzvarēs, jo jaunāku un skaistāku sievieti dabūs lietošanā - tā tak ābeces patiesība!

raima  Fantāzija. Autors nav tas par ko uzdodas.

Saturs ļoti aprobežots, bet pieturzīmes saliktas jēdzīgas. Tā nemēdz būt.

Rondijs  13:33 vērīgi!

Skaidrita  dodekaedrs

Man viņš arī vēstulēs draudēja
Ar galvu viņam labi nav, to pēc tekstiem var redzēt.

DanaL  Autor, tu esi gandrīz vai dzejnieks! Gan jau atradīsies kāda meitene, kura tevi pieņems un varbūt pat mazgās tavas bikses, dabā joprojām pastāv brīnumi. Es ir beiKta no tik dramatiska "vīrieša spēka izklāsta! :D Riktīgi uzjautrinājos. Apbrīnoju visus nopienos komentārus!

Jautājums vīrieškārtas komentētājiem: ar ko tagad atšķiras "cīņa“, kad no centības pat "apdiršas bik", no parasta kautiņa?

runcizs  Interesanti, kur tēmas autors atrod šādas situācijas? Man, pēc 5 gadu treniņiem KRAV-MAGA, reizēm paduses niez pārbaudīt savas prasmes lauka apstākļos, bet neviens, pat 15 kg smagāks neuzprasās...
P.S. Kā treneris teica, atrast kašķi: tā arī ir māksla :D :D :D

MrJones  mmja....nozheelojami.....taa var uzrakstiit tik tiesham neveertiigs subjekts.. Neskatiishos, cik gadu, negribas vilties....

olita112  saulstariņš(ble, pretīgs niks čalim), patiešām, draud personīgā sarakstē...un tā nav melošana, izrādās, ka es neesmu vienīgā...
SLIMS UZ GALVU(

fargo  izdzēsās. atkal aizbēga. nu jau ieradums, laikam. cerams bikses šoreiz veselas palika.

olita112  cerams, ka tieši otrādi...)

Skaidrita  Viņam vēl ir cita anketa, Vaijats007

Fuj :D

olita112  Tad sanāk, ka var gaidīt draudus arī no šitā nika. Paldies!Būsim zināt!)))

valmierietis333  Drosminiekam prasītos apmeklēt skolu ,lai vismaz sacerējumu varētu sakarīgu uzrakstīt , citādi pilnīgi neko nesapratu ...

Murgojumu saliekot kopā , sanāca aptuvenais stāsts ,kā drošsirdis piekāva divgadīgu bērnu , un pēc tam baidīdamies dabūt pa galvu no bērna mātes , aptaisījies aizskrēja !

raudinja  drosīgais puisis kas apdirsās,,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu