Attiecības "pēc grafika"

Tā nu ir sanācis, ka man ir samērā daudz vīriešu dzimuma draugu (Cecumā starp 35 un 45). Pēdējā laikā uzkrītoši ievēroju kādu tendenci (vismaz savu draugu starpā). Vīrietis ilgi (pat vairākus gadus) ir viens, neiesaistās attiecībās, kaut arī dāmas spieto apkārt kā bites medum. Kad ir sanācis pajautāt, kāpēc visu laiku viens, atbild dažādos tekstos, bet doma visiem apmēram vienāda: "Tagad attiecībām nav laika, kad izdarīšu ..... (katram savs iemesls- dabūšu paagstinājumu, nopirkšu māju, apceļošu pasauli"), tad arī veidošu attiecības. Un jā, tikko iecerētais mērķis ir sasniegts, diezgan sasteigti tiek veidotas attiecības, bez īpašas izvēlības par to, kas būs partnere. Tipa, vot, tagad ir īstais laiks, gribu attiecības, davai! Varbūt kļūdos, bet sievietes parasti ir mazāk pragmatiskas attiecību veidošanā... Vai arī kļūdos? Vīrieši, kāpec jūs tā dariet? :)

Piparkuka  Cik man zināms- viņiem nav! (ko anis prasa):) Priekš kam viņiem sarežģījumus?!...

Edgars37  18:27

Loti pareizi, bet ne attiecinams uz visiem viriesiem;)

edding  Nevaru saprast, par ko brīnies. Man šķiet daudz nepareizāk ātri samesties ar kādu kopā, sataisīt bērnus un tad atjēgties, ka galīgi garām. Un sākt meklēt nākamo. Par pamestajiem bērniem neinteresēties.

C_hloe  es domāju, ka reizēm cilvēks "paraug"to laiku, kad vēl var veidot attiecības un augt un mainītes ar to otru, tad jā, tad ir grūtak attiecības veidot
esmu novērojusi tendenci, ka sakarīgi, izskatīgi, gudri un atraktvi vīriesi ap 40 tomēr noprec tās 10 un vairak gadus jaunākās un tad tur ļoti labi pāri pat sanāk :)
Par to plānošanu - ja var saplānot, tad ir labi...

Vaukskis  Sievietes ir mazāk pragmātiskas attiecību veidošanā, jo, atšķirībā no vīriešiem, viņas kā likums ir pieradinātas pie domas, uz kuru paļaujas, proti, ka attiecības ar pretējā dzimuma partneri tām tāpat nesīs vairāk labumu nekā dzīvojot pašai savā nodabā, kopā sametoties vien jau ir lētāk un drošāk, kas nav mazsvarīgi. Vīriešiem izteikti tipiskāk nekā sievietēm ir uzskatīt, ka būs jauni un ne mazi izdevumi, bet ienākumi būs emocionāli, fiziski, garīgi, tādēļ iepazīšanās mērķim kā viskautkam citam vispirms vajag izveidot zināmus uzkrājumus; varbūt tas veidojas arī no pašu saskarsmes pieredzes ar prostitūtām.. nekā personīga .

InJanis  Biedre Gumita !!!

A tev kauc ka neskiet ka sievietei 34 gados, ar visam tam menedzmenta birkam, papira formata, nemaz nav ta iespejams tik viegli tikt pie berna dabiska ienemsanas cela ????

Kads ir tavs personigs viedoklis ???

InJanis  Tautiesi !!!

Njus te skiet pieaugusi cilveki runa ka tadi Padumijas skolnieki ;-)))

Nju lai taks spieto , tas kam jaspieto............
Kada man personigi dala , kadas kur sievietes spieto, ij ko vinas tur spieto ???

Atveriet acis, apskatieties apkart, visur spieto sievietes ( es ir normals muziks, gan pec dabas, gaan paradumiem )

Uz ielas spieto, trambaja spieto, visados sieviesu cmukplikzurnalisos spieto, pa radio, TV, par seit, celibatiskaja HOHO vinas spieto....

Nju lai taks spieto............ sieviesi, vireli....

Ka vesta senais teiciens "Visu snabi neizdzersi, visas sievietes neizmilesi ( sarunvaloda gan skan biski prastak ) , bet...................jacensas ira.

Kurts69  Sievietēm bieži ir viss saplānots - kad pabeigs augstskolu, kad kāzas, kad bērns, kad otrais vai trešais bērns, kur jālido atvaļinājumā utt.
Vīrieši parasti nav tik punktīgi un man ir aizdomas, ka patiesība ir tāda, ka nevis nevēlas tās attiecības, bet gan nevar tādas izveidot.

InJanis  Tautiesi !!!!

Nju bet lai taks tas sievietes ( daudskaitli ) plano, un spieto kur, un ka vinas velas.

Njazinu ka jums, bet man ir kauc ka pilnigi galigi vienalga, ko tur plano, spieto, sieto, dailja,tik saimnieciska, eleganta, erudita, virelu paveedinataja, SirsPukite no si skistas HOHO ikdienas sapju, un seksualites novietnes.

sangukuLV  Viss ir daudz vienkarshak! Jau vairakus gadus mekleju sievieti,bet vnk nesanak vinu atrast.
Par sievieshu uzmanibu ari nesudzos.

Rondijs  "Ja kaut kas dzīvē neapmierina vai ir kādas problēmas sākumā jāsakārto tas un tad var domāt par attiecībām" - dzīvē vienmēr ir kaut kādas problēmas un kaut kas neapmierina. Ar tādu pieeju līdz attiecībām arī netikt :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu