Vai tad ar vāveri var jūtas pārbaudīt?

Man viens paziņas dēls sirdi izkratīja.Nesen esot iepazinies ar meiteni, kas principā pati izrādija iniciatīvu veidot attiecības.Nu it kā viss smuki.Pastaigas gar jūru, nu un tur citas romantikas kas jau jauniem pār pa 20 gadiem pienākas.Bet..tad kādu vakaru meitene atnāk pie puiša vienās asarās, ka esot pārgulējusi ar bijušo-tā sacīt gribējusi pārbaudīt vai ir vēl kādas jūtas palikušas.Nu pēc tā ka atskrēja atpakaļ tad jau laikam nav palikušas, vai nu bijušais vnk izpisis un palaidis.Nu..kas to lai zin..bet nu it kā nožēlo savu vainu(gribu piebilst, ka pats puisis ar to skuķi vēl nav gulējis).Puisis tagad jūtās apjucis pieņemt vai nepieņemt to meitieti?No vienas puses it kā atzinās savos grēkos(jo varēja jau neko neteikt)no otras puses tā jau ir krāpšana.Tad nu jautājumi tādi.Vai puisim vajadzētu ko turpināt ar to meitieti?
Un... VAI TIEŠĀM AR VĀVERI VAR JŪTAS PĀRBAUDĪT??

Piparkuka  Un- loti labi, ka viņa izstāstīja, jo tātad uztraucās par to, uzticās. Un te pretī jābūt īstajam, foršajam vīrietim! Riktīgajam. Draugam un vēlāk mīļotajam.
Ja viņš to nespēj un tāds nebūs- nav ko čakarēt meiteni!!

VILFORS  Paziņas dēlam un tai meitenei tas ir pirmais lielais pārbaudījums attiecībās, kuram jātiek pāri. Tas būtu pārāk prasti meiteni nepieņemt. īpaši jau tāpēc, ka viņa puisim uzticas.

Minkans22  Stāsts vecs kā pasaule. Es ieteiktu neturpināt attiecības ar to meitieti. Runa jau nav par vāveri, bet par jūtām, kuras šī meitene vēl lolo pret bijušo. Un ja nu pēc laiciņa bijušais atkal pamāj ar pirkstiņu...

hiacintee  elpot mierīgi pagaidām, bet baigi uzmanīgi. es kā nešpetnā vīramāte te tagad. jauni un dumi . baigi jāskatās vērtību sistēma. katram jau ir kāds skelets 50+ vecumā, ta´ds balti naivs meitentiņš....

coldlands  Vai tad jūtas pārbauda pārguļot?
Normāls tants, dabun padrazties pa labi un kreisi, izmantojot jūtas ka alibi.
Zin dārgais, satiku Juriku, vienu manu bijušo, nolēmu jūtas pārbaudīt. Parīt nenāc pie manis, jo pārbaudīšu jūtas ar Alfrēdu, bet Jāņos pārbaudīšu jūtas ar Genadiju, eh tā vēl naksnina bij, divi gadi atpakaļ.

marmorakaraliene  Pašam savu gadījumu "iz dzīves"nav, ka jāpārstāsta citu uzticētais?
(c) Nožēlojami

VECA_PIEPE  Bumbasķik, nu pasaki takš reiz: cik Tev maksā par katru uzsaukto jautājumu un vai tā atlīdzība no tiesas ir tik liela, lai Tu būtu ieinteresēts visvisādīgu bulšitu laist ēterā un pelnīti pieciest ekspertu nievāšanos par sevi?
Tu, viennozīmīgi tagadiņ man teiksi, ka es neapmierināta žulti pret Tevi izlaižu, ka esmu kašķīgs, Tevi nogribējies tantuks- Tava talanta un miesas pielūdzēja,...utt., bet, saproties, visu šito Tevis sacepto aprobežotību (ko par naivumu nenosaukt) pat vidusmēra saprāta cilvēks nespēj lasīt un bez ironiskas attieksmes sagremot.
Nu neesi Tu vecis ne savas "daiļrades" sniegumā, ne arī vecis esi viedokļu apmaiņā,...jo Tevis rakstīto domu izklāsts liecina par kādas ne īpaši izglītotas, garlaikotas, klačot gribošas večiņas tēlu,...kura ar laptopu klēpī,vientuļi sēd pagalmā uz soliņa un klikšķina klawas pogas.

burleska  Var gan tā jūtas pārbaudīt, bet vai vajag :) Prāts vēl kaut ko murgo par to cilvēku, bija tomēr labi un tā... Bet pamēģini un nav vairs tas. Pliks sekss.

sangukuLV  Berni meedz ari kakas est!

anis  Nu,pārbaudīt mēdz pat ar margrietiņu-ar vāveres plūkāšanu būs pailgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu