Jautājums sievietēm

Vai jūs veidotu ģimeni ar impotentu vīrieti, ja visādā citādā ziņā viņš jums baigi patiktu?
P.S. Tēma nav par mani, bet esmu 100% pārliecināts, ka visi kometāri būs tieši par mani :) Bet nu lāb - uz ko tik neiziesi, lai svešiem cilvēkiem oho brīvdienas vakarā būtu kur izpausties :D

afrodithe  Ja tai neimpotencei komplektā bezsmadzeņu galvaspods un abas kreisās rokas, tad..... tāda doma piezogas kā visai apsverama.

burleska  Torpedo, nu brīžiem toč šķiet, ka Tu ne vīriešus, ne sievietes nepazīsti :D Vīriešiem jau tā apkārtstaigāšana sākas no garīgās vai fiziskās impotences. Ar vienu (vairs) nesanāk, tad nu cer, ka ar kādu tās debesis būs. Savukārt, sievietēm tā uzticība ir svarīga tieši kā apliecinājums, ka viņa ir iekārojama un viņu mīl. Un kur tad viņa to apliecinājumu dabūs, ja viņš neiekāro.

dogville  Jap,jo virietis nesakas zem jostasvietas!...un bernu radishanas process vairs nav aktuaals.

Tessa  vieniem ir briivdienas, citiem nav. un ka var tik neproduktiivi pavadiit briivdienas, ja vakaros jajauta stulbi jautajumi?
atbilde: ne.

Laimnese  Interesanti vai Torpēdo dzīvotu ar sievieti, kas nevarētu pamīlēties? Būtu pati uzticīgākā....apkārt nedauzītos...nestu piķi mājās😇.... Trīs reizes nospļaujos, paldies dievam sievietēm tas nedraud....😊

ieva03  Ak,Torpēdiņ,kā man patīk tie tavi jautājumi.Ar mani šādas attiecības Tu tiešām varētu veidot,jo neesmu es vairs jauna meitene,un hormonu vētras arī mani vairs nemoka,jo ilgus gadus jau dzīvoju viena,tikai lieta tāda,ka Tu pats jau mani nemīli,bet es Tevi gan,bet ja jau nav abpusēja mīla,tad nekas nesanāk,lūk tā......

coldlands  Laimnese, ja cilvēkam neiestājās orgasms, līdz ar to nav patikas un vajadzības ar to nodarboties, tad pofig onka vai tants. Tatad par agru priecājies.
Es saprotu, ja cilvēki nodzīvojusi viens ar otru līdz pensijas vecumam, tad ja, bet ja tas notiek ar pajauniem, tad impotentam nav jābūt egoistam, jāatkāpjas, un jāsameklē cits ipotents ar ko apspriest grāmatas, filmas, filosofiju...

olita112  tā impotence tagadiņās kā modes lieta gandrīz vai)

DanaL  Man liekas, ka tam impotentam ir daudz kompleksu, tāpat kā tiem onkām tepat OHO, kas te piedāvā visādas nerātnās sarakstes un virtālu mētelīšu virināšanu. Tā ka "baigi patikt" man varētu visdrīzāk viņa konts, kuram viņš piesaistītu kredītkarti uz mana vārda, un acu pievēršana, ja man kādreiz labpatiktu aizšmaukt pa kreisi.
Bet tā nemēdz būt. Vismaz ne ar mana vecuma dāmām. Bet daudzas jaukas zirgastes tādu variantu noteikti izmantotu.

Aukstums  Ģimeni nolemj veidot DIVI... un ne jau pirmajā iepazīšanās dienā.. Tātad līdz tādam lēmumam ir pagājis kāds laiciņš, kur viss ir puslīdz zināms. Cik es zinu, tad ģimeni veido divos gadījumos- abpusējas mīlestības( vai, domā, ka ir mīlestība), vai stingra, sausa aprēķina dēļ. ..
Ja jāatbild man, tad es veidoju ģimeni tikai un vienīgi mīlestības vadīta. Bet tās mīlestības, kas seko aiz kaisles, iemīlēšanās, kukaiņiem vēderā- fāzes...

hiacintee  gribētu modificēt jautājumu;vai vīrietis dzīvotu kopā ar sievieti, kam ir krūts noņemta. un atbilde ir tāda, ka procents ,kas uz to ir gatavi, ir gauži niecīgs. bet problēma pastāv .

neko  Var būt es ko nesaprotu, bet kāds sakars attiecībām, kurās nav seksam ar uzticību?

Edgars37  09:51
...vistiesakais - no svesa katla tumi a nedrikst est, citas pirkatas zekes staigat utjpr;D

VECA_PIEPE  Torpedo, kas Tev pēdējā laikā ar to impotenci? Strauji īsa laika periodā šī ir ne pirmā, ne vienīgā un, cik mana aizdoma jūtīga, tad šī arī ne pēdējā tēma būs, kurā šo problēmu apcilāsi.
Man pilnīgi ir tāds čujs, ka Tevis pieminētie 100% ne par velti ir skāruši Tavas dvēseles stīgas.

...Bet, ja bez Tavējo 100% pieminēšanas, tad kolēģis Coldlands par impotenci sadzīvē ir izteicies pietiekoši skaidri un varu tikai piekrist viņa teiktajam piebilstot to:

ta kāda iemesla pēc, vīrietim, kuru ir skārusi nopietna impotences problēma būtu nepieciešamība uzsākt jaunas attiecības konkrēti ar pretējā dzimuma partneri?
Šīs tēmas autora izskaidrojums iemeslam būtu vēlams,... ko es ceru saņemt!

solvitas  Ai Torpēdi, ja Tev nebūtu aktuāla šī problēma, tad Tu šo tēmu necilātu ar tik apbrīnojamu regularitāti. Nu nesatraucies gan jau kāda atrastos, kas dzīvotu arī ar impotentu. Runā, ka Galkins ir gejs, bet Pugačova tak dzīvo ar viņu. Ak jā, tik vecu sievu tu pats negribētu :D Nu tad ir daudz piemēru, kur jaunas zirgastes ar impotentiem bagātiem onkulīšiem dzīvo un šajā gadījumā impotence pat ir bonuss, jo nav jāguļ ar to vecūksni, bet pie naudiņas tāpat par skaistām acīm var tikt. Tā lā vai nu Tev pašam ir jākļūst par šokolādes zaķīti kādai bagātai vecenītei, kura Tevi uzskatīs par atrādīšanas vērtu savām draudzenēm, vai arī pēkšņi jākļūst bagātam, lai tās jaunās zirgastes varētu nopirkt.

solvitas  Piepe, nu ir gan dažādi iemesli. Viens kaut vai lai no sabiedrības noslēptu savu problēmu, otrs, ka pat impotentam gribās kādu glāstu, buču, tīri cilvēcisku klātbūtni un apzinu, ka esi vajadzīgs. Sekss nebūt nav vienīgais iemesls lai vīrietis būtu kopā ar sievieti. Tak Torpēdis jau bija saslimis um mira nost un neviens, pilnīgi neviens negribēja viņam palīdzēt. Lūk, kaut vai tāpēc vajag to sievieti, lai Torpēdim nav jāmirst vienam aizmirstībā, lai kāds par viņu rūpētos un gaidītu.

solvitas  Un ja seksa nav, tad principā heteroseksuāls vīrietis var taču veidot attiecības arī ar citu vīrieti. Cik noprotu, tad Viesturs Rudzītis ir jau aizņemts vīrietis, bet Jūlijs Krūmiņš dzīvo pavisam viens Siguldas mežā, runā, ka jūtas vientuļš. Gan jau viņam ar vairs nav nekāda dižā potence, jo Streļčenoks taču nestrādā pie viņa par sētnieku kā viņš solīja, tātad zaudē spēku onkulītis. Jums būtu par ko parunāt, abus vienotu līdzīgi pasaules uzskati un ģimenē nebūtu dzemdes oret ko cīnīties runājot VR leksikā :))))

solvitas  Un Ingūna Sudraba, taču arī joprojām ir viena un pat Kūtris viņas partiju pamet. Viņai nav bērnu, ir pieklājīgi ienākumi, turklāt tagad viņa kvalificējas statusam - sieviete nelaimē. Tu varētu nākt kā bruņinieks, apprecēt viņu un nodrošināt viņas partijai papildu publicitāti ar jūsu kāzu foto privātajā dzīvē. Ieguvēji būtu jūs abi - Ingūnai reitingi ceļas, Torpēdim publicitāte, ko velāk var izmantot reklāmas nolūkos. Reklāmdevēji tev maksās par to, ka savā instagramā klepus sīrupus reklamēsi, būs papildus ienākumi pie pensijas.

coldlands  Baisas lietas tas Solvitis raksta. Nepietiek ka onka impotents kļuvis, viņa vēl piedāvā, lai šo pakalja izņem.🙀

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu