Pieredzes uzkrāšana

Vienai sieviešu dzimuma personai anketā teikts- esmu ekskluzīva.
Ko tas varētu nozīmēt?? Pati neizskaidro... un tā nu man ir neizpratne jau pašā dienas sākumā...

_Sk_____H_aterboy117  Ja vinja ir ekskluziva un neatklaajas, iepazisti pamazam. Pats ari neatklajies-mazliet vairak noslepumains esi kaa vinja. Taa vinju parbaudisi. Vispar kads niks vinai seit, oho?

Labrador  Tas nozīmē to, ka vīrietim, kurš ar viņu iedomājies uzsākt attiecības, jābūt ekskluzīvām, ar ekskluzīviem ienākumiem un īpašumiem.

Tessa  solvitasa, vai var uzzinat, kads darbs tev skaitas a). cilveka cieniigs; b). tava viirieša cieniigs?
jo gravju rakšana ir pe, gravju raceju šefs arii, laukos cilveki sezh goviim zem astem un tu mums vieniiga tada te esi princese bez sava zirnja?
vienkarši interesanti. es pat panjemshu popkornu un kolu un paņemsu Laskoviju klepii.

par jautajumu. sieviete ar pašcienju un augstu novertejumu nekad nerakstiis, ka vinja ir ekskluziiva. tas autoram na zametku.

Edgars37  15:25
...a vot site jau ir aprakstits ari pats plikadidu piekopta lohotrona princips, kas jau ir dzirdets ne no vienas vien;D. Vispirms upurim tiek borets, ka lohotronschiks ir loti cels, mekle patiesas jutas un tape slepj ari savu uber kruto;D materialo stavokli, tadejadi neuzkritosi liekot upurim domat, ka veiksmes (ja upuris kvalificesies un atbildis Olimpa dieva prasibam;)) gadijuma upuris tiks pie patiesam jutam un krietna kuska, kas ari ir galvena makskere...nu kam tas nepatiktu;D! Ja upuris uzkeras, tad tiek klastits, ka galvenais ir jutas, naudai nav nozimes un tape tas ari nav, bet talaka nakotne noteikti bus;D...varbut;D. Ja upuris neuzkeras, ir Sallijas2 variants, par ko vinai Gods un Slava un temas pieteikuma aprakstitas ekskluzivas sievietes variants, kas, skiet, ari atri atkoda, who is who;D!

Piparkuka  Man patīk, ko Edgars raksta, jo kaut ko tēlot, kaut ko neteikt- priekš kam?! Kāda pietēlošana var būt attiecībās, ja tāpat visu otrs uzzin un redz, ar laiku. Vai pat uzreiz.
Kur nu nevajadzētu mānīties un pietēlot ir- iepazīstoties.
Tikai daudzi jau laikam tā nedara...
P.S. Ekskluzīva. Vienā eksemplārā. Izcila. Pilnīgi neko sliktu neredzu!

ube  Gudrs cilvēks par sevi neteiks-esmu ekskluzīvs. Smaidu. Vīrietim ir citas vērtības, kā manta. Tomēr, ja tā ir (ieskaitot auto), tad tas noteikti ir bonuss.

solvitas  Nu ja, pareizi Edgars37 raksta, tās jūtas viņi grib uzreiz, bet to naudiņu gan kaut kad pēc tam, ja notiks tas un tas. Un tā tās nabaga sievietes dzīvo nereģistrētā laulībā ar šitiem grāvju rakšanas baroniem paļaudamās uz kaut kādiem solījumiem un ticēdamas pasaciņām, pat bērnus viņiem sadzemdē, bet viņi joprojām par tām jūtām neesot pārliecināti :))) Protams, ka tas ir lohatrons. Bet nu kamēr būs sievietes, kas uz šito parakstīsies tikmēr viņi arī viņas čakarēs ar skaistiem saukļiem par jūtām slēpdami savu skopumu.

Edgars37  22:04
...nevis skopumu, bet pliko pakalu, jo viniem jau nav pat ko noskopot;D...nifiga patiesiba nav;D!

Paula6  Parasti vārdu "ekskluzīvs" attiecina uz kādu lietu, preci, kas izceļas ar kaut ko īpašu..vai nu apdare (zelta pods kā A. Šķēles īpašumā vai arābu šeihu izcilā viesnīcā u.tt.) vai arī īpaši lietojama, retas konstrukcijas vai arī ļoti dārga manta, bet...varbūt persona ir attiecinājusi to pašu nozīmi arī uz sevi vai arī vārds ir iepaticies, bet izskaidrot to neprot. Ekskluzīvai precei ir arī ekskluzīva cena...kā nu kurš to saprot:DD

Paula6  ...vārds "ekskluzīvs" uz cilvēkbūtni neattiecas...tā domā izglītoti cilvēki.

istais_princis  Nav grūti ka nav draugu, ir jāuzdod tāds jautājums?

leopardine  Ko tas autors gribēja mums pierādīt? Ka jābūt pazemīgiem, pieticīgiem? Un jāciena grāvju racēji? Bet kāpēc grāvju racējs neciena cacas? Vai tas ir inteliģenti tik nievājoši runāt par citiem? Varbūt ir vērts vispirms uz sevi paskatīties pirms mesties citus kritizēt?

Edgars37  08:11
...bet dabiski, ka paveicies😉, pats tak ar rinda staveji un siekalu laidi😃, tik, atskiriba no arzemnieka, dabuji nevis Salliju2, bet ar celi pa D...😃😃😃. Tad nu nekas cits a neatliek, ka tupet sava kaktina un spriedelet cik kurs nobriedis un cik ne😃...katram savs, ka teikt😁😁😁.

leopardine  Skolā parasti biedēja, ka ja es nemācīšoties, tad man būšot jāiet grāvjus rakt un podus mazgāt. Laikam autors arī negribēja skolā mācīties.

preilene  Nu nebūsim nekad visi vienādi. Vienam būs augstākas prasības pret sevi un citiem, otram zemākas. Un, ja cilvēkam ir augsts pašvērtējums, tas ir tikai un vienīgi pozitīvi. Un nav ko par to brīnīties un šausmināties.

Kurts69  Nu kaut kā nelāgi skan, kad tiek apkāsti kādas profesijas pārstāvji. Protams ka mēs izvēlamies ar ko komunicēt un kur nu vēl veidot attiecības, bet es domāju, ka jebkurš profesionālis ir pelnijis cieņu. Arī grāvju racējs vai podu tīrītājs. Kādam tas darbs ir jādara.

Pillerina  Ja nesaproti, tad tas nav tavs līmenis un slipumd6, un dziļums. Elementāra fizika.
Tāpat kā somi nav latviešu līmenis hokejā. Nu vismaz vēl šogad. :D

Edgars37  10:58
...a neviens neko neapkas, nevajag vnk spelet teatri, kur tas nav jaspele un muldet...un viss, tik vienkarsi. Un varu velreiz te apliecinat, ka gravi pareizi izrakt nav viegli, vot ta😉!

Eurika  Solvita ļoti PRECĪZI aprakstīja tādu personāžu darbības shēmu ! Tāda Latvijā darbojas uz urr āā !
Skatieties ko tik valsts nedomā lai piedzītu alimentus no tādiem tipiem....aiziet pat līdz vārdu publicēšanai..u.t.t. Traģika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu