Vai seksuālā nesaderība ir pietiekams iemesls pārtraukt attiecības?

Man ir draudzene, kurai ir ideāls vīrs- strādīgs, rūpīgs, uzticīgs, vienmēr viņu apčubina, plediņu atnes, kad terasē auksti, prieks skatīties...
Vakar vīnu dzerot, draudzene pēkšņi atzinās, ka iesniegšot šķiršanos, jo jau vairākus gadus viņa negūst baudu seksā, ka patiesībā jau pašā attiecību sākumā nekādas kaisles neesot bijis un apprecējusi viņu esot, "cilvēks labs un mani mīl". Nezināju, kādu padomu viņai dot, ieteicu aizdoties pie seksopatologa, bet viņa saka, ka savstarpējo ķīmiju neizmainīs neviens, ka viņai esot apnicis negūt no attiecībām baudu un gribot šķirties, kamēr nav bērnu.
Man gan šķiet, ka lai šķirtos, vajadzīgs nopietnāks iemesls, bet no otras puses, varbūt tas ir labāk, nekā tā, kā daudzi šeit, palikt precētam un meklēt mīļākos. Kādas ir jūsu domas?

anis  Pēc kaut kā cēla ,nezināma ilgojas mana sirds... Tā,laikam,arī Kazanova sacīja.
Var mēģināt sakārtot esošo,var ilgi un nesekmīgi meklēt to pilnīgi ideālo. Tikai dzīvot/parazitēt/ ar šādu noskaņojumu tomēr ir cūciski...

Kurts69  ja doma par šķiršanos ir tik nopietna, ka par to stāsta draudzenēm, tad laikam nekas tur nesanāks. Un seksam ir liela nozīme. Tas jautājums atkal un atkal liks par sevi manīt.

elsa  Un tad nu brīnās, ka sievietes slimo ar onkoloģiskām saslimšanām.
Vispār jau vispirms - esi sūdīga draudzene, kas draudzenes uzticēto intīmo klārē visam ohujam. Jācer, ka tikai ohujam.
Vīriec savu nespēju apmierināt sievieti mēģina kompensēt ar izdarīgumu un rūpēm par sievieti. Jāizvērtē ,kas ir labāk. Kaut kad netālā nākotnē mums būs jauns topiks - viņš viņu kārtīgi izdrāž, bet nepalīdz no bodes atstiept paikas kules. Ko lai dara? Dzīve ir sarežģīta lieta, ne viss vienmēr ir pa skaisto.
Kādas ir manas domas? Tā kā esmu monogāma, tad es vispirms izšķirtos un tad meklētu sev citu uzšāvēju. Kārtīgu. Precības sākotnēji nav obligātas.

Jurijs55  Viņš viņu vienkārši izlutināja līdz tādai pakāpei ka viņai i ar pirkstu jau pakustēt slinkums. Gultā laikam arī kā balķis guļ, tipā taisi visu pats, a es baudu baudīšu. Nē, mīļa, pati arī pastrādā ! :))))

aija_69  (c) sieviete jau vairākus gadus negūst baudu seksā, patiesībā jau pašā attiecību sākumā nekādas kaisles neesot bijis.. taču sadzīvē vīrs ir ideāls.. Vai šķirties?
Lasot šādu tekstu man rodas tādas sievišķīgas raganas domas: manuprāt, ja Sieviete patiesi vēlas, tad uzkurināt Vīrieti nu tā ir tīrā bauda un azarts! Tagad dabā viss pilnos ziedos, tuvojas Jāņu laiks, ierosinu pamēģināt izmainīt to ķīmiju!

Tessa  ja ir kopiigi berni un cilveks ir tik labs, ka bumbastika klons apraksta, tad nav iemesls.
ja vel nav berni un kadreiz bus, arii nav iiemesls, ja vinjsh ir tik labs, jo kopiiga dziives celja tas ir svariigi, bet reti var atrast tadu, kursh rupejas par sievieti un berniem pa iistam.
tagad, kad berni jau ir lieli, nav pamata uzsakt attieciibas, ja seska nav saderiibas. jo nav vairs apgadajamie un ir jamekle gan cilveku ar visiem labumiem, tai skaita arii seska saderiibu.
un ja, es nevaretu iedomaties, ka nestu uz oho man kadreiz stastiitus bedu stastus par seska nesaderiibu. ljumpenju izklaides.

neko  "ja vel nav berni un kadreiz bus, arii nav iiemesls, ja vinjsh ir tik labs, jo kopiiga dziives celja tas ir svariigi, bet reti var atrast tadu, kursh rupejas par sievieti un berniem pa iistam."

Domā? Arī ņemot vēra ka rūpīgai, bet negribētais vīrietis pēc gadiem 5 sākas kaitināt, bet pēc kādiem 10 vienkārši riebties, kā rezultātā sīki sadzīves konflikti (kāpēc tējkarote uz galda šķībi nolikta) kļūs par ikdienu?

Tessa  nez. ja man tas cilveks ir svariigs, ja vinjsh to pierada ar darbiem, nekas mani nekaitinas. nu un, ka nav kaisles, ir ramums un viss kas cits ir labi? izzi.
berni aug, majas miers. tas ir galvenais.

Ladybug123  Tu draudzenei pateici, ka pavaicāsi padomu viedajiem OHO iemītniekiem???!!!

Piparkuka  Tas, varētu teikt, ir pats galvenais iemesls. Lai cik ideāls un labs viņš nebūtu kā vīrs, tēvs, cilvēks utt. Tā nu tas ir un labāk ātrāk, nekā pēc 20 gadiem!

Pilskungs  Tas ir pietiekams iemesls - bez šaubīšanās !

av2  nu ..re kur jums ir, "stabilaas" apreekkina lauliibas. Chiks viens beigaas iRa...:(
Man viedoklis? Jaasskkiraas. Otras dziives nebuus.

riebekle  Nav dzīvē nekas tik viennozīmīgi melns vai balts. Ja tā būtu, dzīvot un izdarīt izvēles būtu vienkārši. Ja vienā svaru kausā jāliek otra cilvēka mīlestība, stabilitāte, gādīgums, bet otrā kaisle, tad ir jāizsver, kas svarīgāks. Es izvēlētos abus, jo vienmēr ir varianti.

av2  Jaa, riebekle, dziivo saticiigajaa ggmeniitee, un laizz pa kreisi..... deell kaisles.

Mailija  Vai tad sākumā uzsākot attiecības nebija uzreiz saprašanas par to seksuālo nesaderību?Varbūt vnk bija izdevīgi būt ar kādu kopā kas mīl un rūpējās.Nu ja tā,tad jau tas ir cūciski attiecībā pret to vīrieti,kas jau ir paspējis pieķerties,bet vilkt tālāk gumiju ar neiesaku.Ja nav jūtu un kaisles,tad nav.Un arī tam vīrietim jādod iespēja atrast tādu sievieti kurai būs tās jūtas un kaisle.

raina1970  Teikšu tā- ir , un pamatīgs tas iemesls ir.Šī temeperamentu vai libido vai saucat kā gribat - nesaderība- nekur nepazudīs, gluzi otrādi- ar gadiem tikai palielināsies un tad būs šaize, pēc šaizes. Atnests pleds, apčubināšana, laba attieksme, gādība- tas ir forši, bet tad, kad sieviete ir mīlēta un - apmierināta. Par cik runa ir par to- kamēr nav bērnu, tad pieņemu , ka pāris ir salīdzinoši jaunos gados, ne ap 50+.. tad kāpēc dzīvot neapmierinātībā, un nedot sev un otram iespēju satikt piemērotu cilvēku- arī intīmajā jomā.. Te komentos pazibeja doma, ka sievietei tak būtu pat interesanti uzkurināt vīrieti.. ta saka cilveks , kurš nav dzīvojis diendienā kopā ar šādu- hm, situāciju... Uzkurināt var un vajag- un tas patiešām ir savstarpējs azarts un kaifs, bet tikai tad- ja abi to grib, un abiem tas temps, ritms, taureņi visās vietās un viss talākais- ir līdzvērtīgs. Ja sievietei tikai jakurina, jākurina, nu tad nekas jēdzīgs beigās arī nebūs,

Epifanija  cik es sapratu, tad riebeklei ir vienīgai vecis blakus ilgtermiņā, atšķirībā no mums pārējām gudri spriedelētājām... tas nu gan ir fakts! :D ...jā, latviešu vīrietis šķiet savādāk nav spējīgs cienīt sievieti sev blakus, viņam vajag, lai arī sievietei ir savi varianti, citādi viņa nav neko vērta! :D

Spicis  No jautājuma autores nekļuva skaidrs ko īsti draudzene sagaida no seksa un par kādu baudu sapņo (ja viņai kā paraugs rēgojas filmas pieaugušajiem, tad ...an.,klit.,or.,vag.,u.c.). Vai viņa dzīvē jau ir sajutusi to pēc kā ilgojas un sapņo? Vēl sanāks neskuvies mīlnieks ar alkohola dvaku ietriecot dūri sejā nogāzīs garšļaukus un savu padarīs neraugoties cik tas viņa fiziskajai kondīcijai prasīs laika. Kā viņa plāno izvēlēties TO ĪSTO? no visiem Latvijas vīriešiem.
Lai šķiras ja vēlas un nepūderē mums smadzenes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu