Sex pirms vai pēc kāzām?

Jūsu domas.

veeja_roze  Laikam jāsāk uzreiz pēc dzimšanas, jo bariem jaunu, precētu vīriešu meklē seksu visos iespējamos saitos. Viss viniem ar sievu esot OK, šķirties negribot, bet tikai sekss nekāds. Neticu, ka viņiem pirmais bija kāzu naktī.
Tātad-izmēģinājumi pirms kāzām sevi neattaisno.

borzomi  Pirms.Un vairāk,kā pēc!

scheriff  Tātad. Necepies par seksu, bet gan baudi to! ;) Kāzas un kopdzīve dzīve nav tikai brīvlaišana neierobežotām mīlas rotaļām. Tas ir nopietns darījums ar darbiem un pienākumiem par kuriem "dievgalds" klusē kā akmens. Un ko gan tie īpašī nevainīgie zina par labu seksu. Kā par baudām var stāstīt tie, kuri tās parzina no atstāstījumiem, iztēles vai grēksūdzes. Nevajag ar visiem, bet gan ar vienu un tā ka gultai lamieļi lūzt. Ja "pareizie" zina pastāstīt par ni un ni, tad lai arī pastāsta, ko darīt tad kad esi sasaistīts ar cilvēku, kura pieskārieni un nerātnības izraisa drebuļus nevis trīsas?

P.S. Starp citu vai kāds (a) var man ieteikt veikalu, kur dīvānam lamieļus nopirkt? Šodien Depo atradu vienu aizvietotāju. Vajag vēl, kārtīgu mantu un ar rerzervi.

Vaukskis  Susure. paldies par skaidrojumu, nezināju, ka viņiem tik strikti nosacījumi ! Man draugs katolis vairāk nekā 10 gadus pirms kāzām jau esot pārgulējis ar kādu, ar kuru nebūt neapprecējās, gan jūtu, ka viņš tāds vairāk nosacīts ticīgais- reizēm, kad klājas slikti un par "ĪMG" neko nezina.

RRAGANA  Susure, Vaukšķi!
Es laikam vakarējā ☺... kas ir IMG???🙄

Pilskungs  Jā, es arī nezinu - kas ir IMG ???

dodekaedrs  ĪMG - Īsta Mīlestība Gaida. Kristiešu apsolījums nenodarboties ar seksu pirms kāzām.

Kurts69  a bez tām kāzām iztikt nevar?

virietis1973  Ne pirms ne pēc.Nost ar sexu!

RRAGANA  Dodkadrs->paldies par skaidrojumu!

Kurts96->Gan jau ka var. Piekopt ĪMG līdz kapam :)

fargo  mums to nestāstīja. kad es augu, tas viss vairs nebija svarīgi. slikti. vajadzēja stāstīt. vajadzēja uzstāt, ka nē seksam pirms laulībām. vajadzēja macīt, ko darīt, kā darīt. kad darīt. tā ir valdošās paaudzes atbildība, kādus tikumus viņi nodod bērniem.
dažreiz ir biedējoši, cik patiesībā, liela ir atbildība par tiem, kurus tu radi. par saviem bērniem, ko tu ieliec, ko māci, KĀ māci.
un ja paaudze nemāca, ta palaiž pasaulē cilvēkus ar neskaidriem principiem. tam visam nāk līdzi pilns komplekts ar nepilnībām no iepriekšējās, bet nenāk arī līdzi uzkrātā gudrība. tas bija īstais mantojums.
jā, mēs visi esam ar saviem putniem galvās, bet kaut ko mēs varam arī dot.
60% vairāk pāru, kuriem bija seksuālās attiecības pirms laulībām, šķiras nekā tie, kuri sāka tās bez šīs "pieredzes". un viss parējais vēlāk summējas. to vajadzēja mācīt. vismaz censties. manu paaudzi palaida pa pieskari. mēs to pašu darām ar nākamo. un ar daudz sliktāku piemēru.

fargo  susure, problēmu vairums cilvēkiem nav no tā, ka ir par maz iespēju. problēmas ir ar to, ka pieejamās iespējas tiek izniekotas vai neizmantotas. lūdzu, padomā par to. ja ir labs arguments, centīšos padomāt par to un atbildēt.
mazliet iztirzājot manu. cilvēki ir laulāti un ir nesaderība vai iedomas, ka ir nesaderība jo ir pārskatījušies ubererotiski piesātinātas ne-reālas pasakas par to, kā tad īstenībā vajadzētu būt. bet nav. jo ir tā, kā būt nevar. 3 orgasmi dienā mūža garumā. JEBKURŠ laulātais tev pateiks, ka tā tas nenotiek. vīrs un sieva mīl otru joprojām, arī pēc dekādes. bet savādāk. pat pilnīgi savādāk. kaisle saved kopā, bet ir galīgi štruntīga līme, lai kaut kas turētos ilgāk. bet tad, tad ir kaut kas cits, kas notur kopā un pat nav jāpierunā. ja tas, kas vieno nav rozā ziloņi un nerealizējami (varbūt pat)snobu sapņi, bet kopīgi mērķi. ceļš, kuru cilvēki ir nolēmuši iet divatā, lai kas būtu un notiktu. tās lietas vieno. jo ir tā, ka labs sekss nevieno. tas ir labi, kad ir labi. ļoti labi.to apstiprinās ikviens. IR labi, sekss ir labs. bet ar to nepietiek. īstenībā, ar to nepietiek nekam. tā nav substance, kuru meklēt, lai notiektu ar ko palikt un ar ko nepalikt. cilvēkus vieno viņu gars. es ceru, ka nepaliku pārlieku patētisks.

RRAGANA  Fargo->te nu nepiekritīšu. Neko nevar iemācīt par seksu-jo tālāk dzīvoju, jo vairāk pārliecinos, ka tas ir individuāli katrā jau no cilvēka aizmetņa brīža. Varbūt var teikt-gēniski, varbūt-dvēseliski pārmantojamais. Mēs saviem kinderiem varam norādīt virzienus, izteikt savus spriedelējumus par tēmu-viens to uztvers kā aizspriedumu, otrs-kā tikumu. Izstiepies vai saraujies. Vienai tiklai mātei un babņikam fāterītim=meita čista palaistuve, bet gadu vecākais dēls-kārtīgs monogāms ģimenes tēvs! Abi vienlīdz vienādi audzināti. No dzimšanas atšķirības.
Mēs protams, kā apzinīgi vacāki, visi cenšamies. Kaut ko piestrādājam vairāk, kaut ko palaižam garām. Un tāpat, katram ar savu grābekli pa pieri jādabū. Es līdz šim arī domāju, ka pareizi un vieglāk ir mācīties no citu kļūdām un pieredzes! Figņa! No sava grābekļa neizvairīsies! :)

fargo  20:14
to ir jāmāca. to nedara. to nedarīja ar mani. neviens. nekad. es neatceros nevienu sarunu par to, kā veidot ģimeni, kā būt, ko gaidīt, ko darīt, kā darīt. es nevainoju vecākus, lai tā arī varētu šķist. viņi vnk rīkojās "saskaņā". bet gudrību nenodeva. zini, kas nodeva to lādi ar lietām? vecvecāki. bet reti bija viņi palikuši. es jau tagad runāju jubilejās ar omi, kurai nu ir daudz. daudz. un tik gaišs prāts. un mēs parasti paliekam divi. visādās jubilejās, nu, reizēs, kad radi sanāk kopā. tad mēs runājam.
es prasu, viņa stāsta. tas ir vienreizēji. tas ir kā klātienē klausīties tautas dziesmas. valoda vienkārša, bet labāk tu tin uz auss, ko tev saka. bet izpratne nāk vēlāk, kā nāk veidošanas laiks, radīšanas laiks. vēlāk, kā nāk laiks, kad jauns briedis meklē sievu. un otradi. tieši tas ir laiks, kad viņu pieredzes viņiem nav. bet citu pieredze nav nākusi. un ir šis tuksnesis ar dzīves gudrību, kuru ir pienākums nodot vienam no otra, tālāk un tālāk.
kā vīrietis es zinu ka viņi uzvedas un varu sagatavot bērnu tam, ko gaidīt, kā labāk būt. kā uzvesties. ko nedarīt. un māte var no sevis dod. un daudziem nav. un tad nāk vēl un vel vairāk no vides, kur ir tikai māte vai tēvs un zūd saikne, kura bija un kuras pietrūkst.

nav figņa rragana. nav. paskaties cik jau apzinīga vecuma jauniešu piedalas tautasdeju un citos pasākumos. neviens viņus uz to nespiež. viņi, pat tik jauni būdami, kaut ko meklē. saknes, kur pieķerties. tas ir nopietni. viņiem vajag. bet mums kā šobrīd esošajai dominantai paaudzei ir jadod. tikai... ko?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu