Krāpšana

Kurā brīdī uzskatāt, ka sākas krāpšana, kad no oho staigājat uz randiņiem ar vairākiem. Skūpsti, atvadu apskāviens vai pati randiņošana un čatošana ar citiem jau ir krāpšana? Kāda būtu Jūsu reakcija, ja nejauši ieraudzītu, ka persona ar kuru randiņojat ir piem. kafejnīcā, kino ar citu un Jūs skaidri zināt, ka tas nav brālis vai māsa?

Mailija  riebekle,atvainojos,jo Tu te citai rakstiji,bet vnk interesanti.Cik saprotu,tad Tev ir pieņemams ka otrs tā romantiski-seksuāli izstaigājas pa malām un ja atgriežas atpakaļ tad viss ir OK?
Bet tam ka ar varu nevienu nenoturēsi un arī nevajag-tam piekrītu uz visi 100%.Tikai ja šajā sakarā ir radušās kādas šaubas,tad ATPAKAĻ CEĻA VAIRS NAV un tad jau tiešām ir pofig jo tas vairs tad nebūtu MANS cilvēks!Apbrīnoju tādus kas pēc tam vēl kaut ko var turpināt tā it kā nekas nebūtu bijis.

burleska  1) Krāpšana ir abpusējas vienošanās pārkāpšana.
2) Viena no krāpšanas pazīmēm- Tu otram nevari mierīgi par to pastāstīt.
3) Ja starp partneriem ir tikai viena veida attiecības, tad nevar gaidīt, ka otrs būs uzticīgs cita veida attiecībās- teiksim, ja ir tikai sekss, tad nevar gaidīt, ka tā pusīte, kas grib apmeklēt pasākumus, tos apmeklēs viena, ja vien, protams, nepastāv tāda mazohistiska vienošanās- sēdi mājās un gaidi, kad man ievajadzēsies seksu.
4) Krāpšana ir tad, kad Tu kaut ko, ko partneris gribētu darīt kopā ar Tevi, dari ar citu, partnerim nezinot.

riebekle  Mailija, TAVS tas cilvēks nebūs nekad. Bet kā viņu pazaudēt - fiziski vai garīgi vai abejādi, tā katra paša izvēle. :)

Mailija  riebekle,nu tagad man pieleca.Tātad lai nepazaudētu šamo garīgi tiek pieciestas "fiziskas aktivitātes" mierinot sevi ar domu "ka neviens tak nevienam nepieder"Nu skumji,ko lai saka,ja ar to ir jāsamierinās.
Un MANS cilvēks jau nebija domāts tādā nozīmē "kā mans vergs,īpašums vai kāda lieta"MANS cilvēks ir tāds kam var uzticēties ka nepiemānīs,nenodos un nesāpinās.Citādi tak tas ir "koplietošanas" cilvēks:)

riebekle  Mailija, ja tu uztaisi pusdienas un tavējais neatnāk paēst, bet paēd kādā maķītī, vai tev liels kreņķis no tā? :)

Mailija  riebekle,nu nepaēda Tevis gatavotās pusdienas bet paēda kādā ieskrietuvē vai nu arī neatnāca uz Tevis uzklāto gultu,bet aizgāja uz citu(un ne jau nu viens:D)Manuprāt ir būtiska atšķirība.
Bet neko nenosodu,lai jau citi ņemās kā grib.Galu galā arī staiguļiem vajag attiecības un "saprotošas" sievietes kas to pieņem.Katram savs.Man personīgi tas nebūtu pieņemami.

Gunitaa  Šoreikz piekrītu DanaiL un Mailijai. Varu padalīties ar naudiņu, pusdienām vai ko citu, bet savu vīrieti dalīt ar vēl kādu gan nevēlētos.

Eurika  1000% piekrītu Mailijai !

Eurika  Godīgi būtu ja satiekaties un viens otram patīkat .Sākat tikties. Tad arī pārtrauc jebkādu meklēšanos un rakstīšanos. Ja otrs turpina rakstīties ..būtībā turpina meklēt tad jau tā ir melošana un krāpšana.

Felde  11.09 piekriitu! kamer nenoskaidro,vai saderam-tikmeer nevajadzetu vazaties. Ja skaidrs,ka nekas nesanaks-pasaki,un ej! Tapat arii ar visiem miilaako stastiem,pabeidz patreizejas attiecibas-un briivs!

DanaL  riebekle (12:54)
"... Kamdēl turēt aiz kaut kā ciet vīrieti, kurš vēlas romantiskas attiecības veidot ar kādu citu? Skaudība? Nenovīdība? Suns uz siena kaudzes - pati atttiecībās īsti nevelc, tāpēc otram neuzvēli?"

Kas tev teica, ka ez tādu turu??? Es tādu ne tikai neturētu, es muktu prom cik tālu vien iespējams.

Ilita  Piekrītu par tēmu- MANS cilvēks. Tas ir ļoti skaisti pateikts par attiecībām, kur valda savstarpēja uzticēšanās.

Epifanija  viss jau būtu skaisti, ja tā būtu, līdz neattopies ar dunci mugurā, ir tik dažāda šī vērtību skala, ka dažs labs pat fizisku kontaktu neuzskata par krāpšanu un vēl vēlas ieskaidrot, ka tas nav tā, kā izskatās..

0_0  Kāda reakcija?- nekāda.... vairāk nerandiņotu un viss

Spicis  Mans runčuks (14 gadi) ar satraukumu vēroja ik vakaru daudzstāvu nama kāpņu telpu man aiz muguras kad pārnācu no ikdienas darba. Ja izmūk, tad ej nu noķer - mūk veikli. Bija reize nenovaktēju - špukt un gar kājām laukā gan. Atlika tik paskaļi aizvērt dzīvokļa durvis un kā viņš lauzās atpakaļ pēc mirkļa, palēkdamies klabinot rokturi. Skaidrs, lai ko novērtētu tas "jāpazaudē" un tad kļūst skaidri redzama tā vērtība. Tā var novērtēt krāpšanas robežas. Ikdienas apmierinājumā var parādīties vēlme pēc kā vēl, satraucoša, interesanta...

Jurijs55  Autore runā par to ka tas negodīgi vienlaicīgi "romantizēt" vairāk ka ar vienu. Tiec galā ar vienu - satiecies cik vajag, lai vai paliktu kopā, vai šķīrties, un tikai tad sāciet ar citu.

Tessa  man absoluti nav pienjemams riebekles skatiijums uz attieciibam. sanak ta, ka dziivo kopa ilgi, bet sen vinjus nekas kopiigs nesaista, vinji pavada laiku ar citiem un tas ir vienalga, irla vai interneta. cauri cik lielam sapem un pazemojumiem ir jaiziet sievietei, lai pienjemtu shadu situaciju un modeli, un mierinatu sevi ar domu, ka neviens nevienam nepieder un nekas tads nenotiks, (un arii nenotiek), ja abi ir kopa ar citiem.
tads cilveks visupirms ir pazaudejis sevi. savu pašcienju, savas sajutas un arii siltumu pret otru.
kapec dziivo kopa? jo neredz vairs neko prieksha, pilniigi neko. stupors.
ja, nepieder. ne es, ne tu, ne kads cits. bet nevienam nav tiesiibas bradat kajam otru. tie, kuri ir sabradati un samierinajas, ta var runat. parejie škjir jaunu lapaspusi.
tadi, luk, rauši.

VecmeitaARrunci  Te ir jautaajums nevis par piederiibu,bet gan par uzticeesanos.Vai ir vajadziigs cilveeks,kuram vairs netici un neuzticies?Man taadu nevajadzeetu.Buut kopaa ar kaadu naudas,mantas,statusa vai beernu deel? Aizdomas,saubas saeed cilveeku no ieksienes kaa peleejums,kaa launa slimiiba un vispaar dziive ir tik iisa,ka nav vajadziibas to bojaat.taadu celu es izveeleejos un tagad esmu looooti apmierinaata.

Anita73  Varbūt domāju nepareizi, bet manuprāt zināmā mērā iešanu uz randiņiem ar mērķi iepazīties par krāpšanu var uzskatīt tad, ja ar cilvēku, ar kuru ir bijušas vairākas tikšanās un ir jau bijušas sarunas par to, ka ir abpusēja vēlme... kā pareizāk pateikt?... "noenkuroties" pie šīm attiecībām ar domu kaut kad tuvākā nākotnē dzīvot kopā (ja abiem ir tāds mērķis).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu