Attieksme...

Ieegu šodien apgērbu veikalā... visu kaut ko skatās visi kaut ko meklē.... pēķšni pa visu veikalu izdzirdu vīrieti nelabā balsī bļaujam:"nu tu panākši šur, ma ilgi vēl jāgaid?"... skatos pieskrien siviete klāt, aizbildinādabies, ka skatās derēbes arī sev...
..tas nu gan paliek ignorēts.. tad sieviete stāv pie tās kabīnes ... pēc brīža atkal bļāviens pa visu veikalu, lai tad viņa panāk šurp. Sieviete žigli atkal klāt, pie tam vēl diezgan laipni vaicā, ko tad šamējas pirks.. un ko vecis sāk psihot, ka neko viņam nevajaga un neko viņs nepirks....
Tad jautājums sievietes- Kāda būtu jūsu reakcija uz tādu attieksmi?( es vienkārši pagriestos un ietu prom, lai psiho viens pats)
Un vīriešiem jautājums- Jūs domājiet, ka tāda attieksme ir normāla pret mīļoto sievieti?

P.S. piebildīšu, ka veikals vispar nebija nekāds dārgais un ekskluzīvais, vecis arī bijā tāds vecs sakārnis, bet sieviete tāda tīri neko, sakopusies, uzkrāsojusies utt.. tā kā nauda tur nevarētu būt iemesls....

preilene  Es līdz šādai situācijai nemaz nenonāktu, jo sevi mīlu un neļauju nevienam pret mani slikti izturēties.

Un nevar jau zināt, varbūt tai sievietei patīk, ja vīrietis tāds stingrs. :D

piladzoga  Kaut kāda dīvaina tā aprakstītā situācija,vīrietis kamēr mēra un grib lai sieva apskatās vai apģērbs piestāv,viņa pa to laiku meklē ko sev:D
Normāli cilvēki ,ja atnākuši kopā, tad kopā arī iepērkas.Izvēlas vīram apģērbu,kopā ievērtē un tad dodas uz sieviešu nodaļu un tur tāpat dara.
Man jau arī šķiet ka tēvs ar meitu no laukiem atbraukuši iepirkties:D

Torpedo  Kādi nu tur vispār "mīļotie cilvēki" - abi _vļipļi očkariki!_ un tad kkā kopā cenšas airēties pa dzīvi - nu, kā visi - varbūt, tik emocijas tik ļoti neslāpē kā inteliģentie

Kurts69  tāda īsti saimnieciska sieviete savam vīrietim visu mājās pašūdinātu..., izlaidušās te pavisam:D

Jurijs55  Tu tikai dzirdēji viņam bļaujot uz viņu, taču neredzēji kādi rāgi bija bļavējam ?! :)))

VenBer  Pirmkārt jau autores teksts iznesa man smadzenes, tik daudz gramatisku kļūdu nedaudzos vārdos !
Otrkārt, Autore šūmējas par svešiem cilvēkiem un viņu savstarpējām attiecībām, Bet kas ir rakstīts viņas profilā?
"Tev gribās seksu bez saistībām? nav problēmu, es par!
Man gribās trīsistabu dzīvoklī Rīgā uz sava vārda un bez saistībām :) tā kā realizē manu vēlmi, es realizēšu tavu un nekādu saistību :))))"

Man radās jautājums: Vai Tu savu seksu mazliet par dārgu nevērtē ? "
PS. Varbūt tas vecis viņu uztur un tāpēc viņa arī var atļauties izskatīties tāda tīri neko, sakopusies, uzkrāsojusies utt..

edding  Nē, nu interesanti. Ko tad viņai vajadzēja darīt? Sākt skaļi brēkt, vai sākt matom lamāties. Protams, ka viņai bija kauns, bet ko darīt, vecim trusikus, kad abi iebraukuši galvaspilsētā, jānopērk. Aizbrauks mājās, tad viņa viņam vellu parādīs.

VenBer  Un to raksta autore kuras profilā stāv rakstīts :
"Tev gribās seksu bez saistībām? nav problēmu, es par!
Man gribās trīsistabu dzīvoklī Rīgā uz sava vārda un bez saistībām :) tā kā realizē manu vēlmi, es realizēšu tavu un nekādu saistību :))))"

PS. Ar gramatiku autore arī ne sevišķi draudzējas!

garaamejoshais  nu nepievērstu uzmanību vai nu kaut kā izmējīgi atdarinātu to vīrieti. Ja sieviete simpātiska, mēģinātu nokantēt

Batiskafs  Un kāpēc tēmas autore neizsauca policiju, bet palika vienaldzīga šajā vardarbības situācijā?! Jā, tas vecais sakārnis, kā saprotu, rokas nepalaida, bet emocionālā vardarbība ir ne mazāks posts. Ja sabiedrība nerīkosies, vīrieši varēs turpināt necieņas izrādīšanu sievietēm un jutīsies nesodīti.

edding  18.32
Mēģinu iztēloties, veikala apmeklētāja izsauc policiju, jo vīrs sievu ne tādā tonī pasauca. Viņu noteikti arestētu un ieliktu uz sutkām.

Batiskafs  Jā, Edding, normālā valstī tā notiktu. Bet ne pie mums. Ja jau pat apmēram puse sieviešu uzskata šādu situāciju par normālu, tad ko gan var gribēt no vīriešiem?!

Aukstums  nu, pirmkārt, mēs nezinam šā pāra radniecīgās vai citas saites... kas tur un kā tur, un arī vienalga... ja viņiem tā ir labi, paši no tā visa scēnu netaisa, ir ok... vīrietim labi nostādīta balss.. bieži no malas citi uztver savādāk, dramatiskāk, nekā īstenībā ir starp abiem iesaistītajiem.

garaamejoshais  Eu Batiskaf, izstāsti kurā valstī policija brauktu un aizturētu vīru par šitādu lietu ..xD "nu tu panākši šur, ma ilgi vēl jāgaid?"

Es nesapratu, Tu piedūries un jokoji, jeb esi no jefiņiem, kuri nepārtraukti par katru sūdu zvana policijai?

VenBer  Pats sev neticu bet pievienojos 0_0 komentāram !

raima  Kā jau te rakstīja- nav zināms sākums šādai attieksmei.
Kāda vardarbība??? No Sievietes puses ievelkot Vīrieti iepirkties?
Ir cilvēki, kam riebjas mērīšanas, izvēles, iepirkšanās process. Uz šo briesmīgo pasākumu dodas tikai tāpēc, ka saprot- reāli ta nav ko vilkt (izejamām biksēm ceļi izdiluši, kabatu audums sen aizstāts ar citu, bārkstis pie kabatām, bikšpriekšas vairs nevar vienkārši piešūt un bail, ka sēžamvietā būs redzama apakšveļa). Bet Sieviete zāģē, ka staigā ar trenniņbiksēm, ko var nopirkt bez mērīšanas.

Varbūt ir tā, ka Vīrietis ar prieku poš Sievieti, bet pašam nepatīk pārmaiņas? Nu ir kādā jomā dīvainītis, bet savādāk zelta cilvēks.

AGATE9  Nu nesen Alfā biju šokā,kā publiski māte puiku vilka aiz auss,nemanīju,ko izdarīja.Manā uztverē Eiropas apavos neko nevar izdarīt,tēvs stāv kā briedis un neko savai sievai nesaka,man palika kauns citu vietā,tik prasta sieviete....vēroju un prātoju,par ko tas vīrietis šo mīl.Pat simp.nebija,rupja.....

Edgars37  Par blausanu veikala...veikals tads universals, kur pardod visu, segas, spainus, edamo, biki apgerbus utt. Visi mierigi klist gar plauktiem un peksni no viena stura atskan breciens - Runcuk, paskaties, kas te;D;D;D!!!...ta musu tautiesi iepazinas ar veikala saturu UK;D. Stasta morale, domaju, tada pati ka saja tema aprakstitajam gadijumam - nu kads cilveks ir, tads ir;), ko tur daudz moralizet;D.

Ievinjata  Varbūt esmu jau minējusi, bet reiz Maximā gadījos tuvumā pārītim, kuri redzami dzīvo trūcīgi. Sieviete bija topošā māmiņa un lūdza vīrietim nopirkt attiecīgai auditorijai paredzētu žurnālu. Vecim aliņš padusē, bet žurnālam naudiņas nepietika. Viņam noteikti regulāri nepietiek naudiņas, lai savu otro pusi palutinātu. Gribētos teikt, lai mauc kājas pār pleciem no tāda, kas tikai par sevi rūpējās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu