Atgriešanās pie bijušā...

Vai tas no mēness stāvokļa?Pēkšņi 5 veci brūgāni 2dienlaikā cenšas sazināties...kā nu kurš gan,viens sms dzeju naktī raksta,cits glaimo draugos,citam pietiek nekaunības zvanīt...u.tt.,veci romāni,sens tas laiks...brīnos,ka vēl atcerās...es pat piemirsusi biju...Naff tak pilnmēness...Džeki,kad atceraties par bijušajām brūtēm!?Vai tad,kad visas iespējami vēlamās uz šo momentu atsaka?Manā gadījumā nesaprotu,kas ietekmē,ka vienlaicīgi...

olita112  Tad mums ir dažādi kalendāri, riks086)))
Nezināju, ka šajā diskusijā tam ir kaut kāda baigi lielā nozīme...

edding  Zadalbali tie mēness un galvas piesaucēji. Jums tiešām šķiet, ka dzīve tik vienkārša, tikai 2 šie varianti?
Jums pat tik daudz fantāzijas nav, kā sasaistīt vakardienas kliedzienu, ka Robertai dikti gribas, brūtgāns patālu, mēģina ar vibratoru, bet gribulis nepāriet. Visi tie, kuriem kādreiz devusi, saprot mājienu un raxsta. Tik vienkārši.

Piparkuka  Es redzēju, ka ir tas melnais, pilnais mēnesis kalendārā. Nezinu, kurš tas ir:))
Normāli, ka atceras- tātad vienkārši- atceras!
Un vai tiešām viņai visi brūtgāni no oho? Nu neticētu gan... Pirmkārt jau, ka visi tie, kas bijuši te, piem., pirms gadiem 10, te arī ir. Neredzu gan visus te!

Dzīvē parasti ir tā- ja tu esi kādu otru pusi izvēlējies, pēkšņi sarodas visādi citi, kas tevi tieši tagad atceras un "maisās". Lai sajauktu galvu! Un vēl ir dienas, kad raksta visi. Pēkšņi nez kā iedomājušies. Un tad atkal mēnešiem neraksta..:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu