Kāpēc nelaiž garām?

Par godu maratonam atbraucu uz Rīgu, nolēmu aizbraukt arī pa veloceliņu līdz Jūrmalai. Nepatīkami pārsteidza daži velobraucēji, kuri jūtot, ka gribu viņus apdzīt nelaiž garām un sāk strauji palielināt braukšanas ātrumu. Tas taču ir bīstami, ja nu kāds brauc pretī es nevaru ilgi turēties viņam blakus un sacensties. Un pats celiņš Rīgas robežās ir kvalitatīvs, bet aiz Babītes stacijas sākas tādi izciļņi un bedres, ka sāku domāt, ka man arī vajadzētu mīksto dakšu. Un kurš tur tos soliņus tā sataisījis, ka sadzinis naglas dzīvos bērzos?

Epifanija  mani gan laida garām, es devu pārliecinošu brīdinājuma signālu, lai visi kārtojas malā!:D

Piparkuka  Palasot un paklausoties- šķiet, nekad nebrauktu pa to celiņu! Pameklētu citus, kaut vai- pa mežu vienkārši pabraukātos vai pa jebkuriem lauku ceļiem... It kā 1 celiņš Latvijā būtu:)
Laikam ar to apdzīšanu ir, kā Bazhix saka.
Vienkāršāk un drošāk laikam ir braukt ar auto:) vai uz Jūrmalu- noteikti ar vilcienu, lai nav jādomā ne par ko tamlīdzīgu.

Batiskafs  raima, kāpēc tāda neticība? Solvitas, blondajiem matiem vējā plīvojot, nesās ar 16 km/h, bet pensionāri ar 20 km/h uz E-velo apsteidza viņu kā stāvošu.

solvitas, pieņemsi izaicinājumu? 9. jūnijā ir Jūrmalas velomaratons. Uzsaukšu Tev dalības maksu un, ja distancē sasniegsi vidējo ātrumu, kas lielāks par 29,4 km/h, balvā šampanietis! ;)

raima  Batiskaf, ņemu savu rakstīto atpakaļ- papētīju netu. Daudz kas ir mainījies (manā miestā gan joprojām bez mana e-divriteņa ir kādi 2 e-trīsriteņi un 1...2 e-divriteņi, kas izskatās kā parastie velosipēdi). Patīkami, ka cenas kritušās. Neatradu neko līdzīgu savam milzu melnītim (2012.g.modelis, jūtūbija reklāma gan viņam ļoti maldinoša- pa liedagu nav braucams (līdzsvaru nenoturēt), akumulatorus (5 gb.) arī nemaz nevar tik viegli noņemt un nēsāt, nu, kravnesība 160 kg varētu būt (ir braukuši 2 pieaugušie)).
Viss plūst un mainās.

Bazhix  Batiskaf, tie maratoni (ne Jūrmalas, ne Rīgas, ne Vienības brauciens Siguldā) nav domāti ik-pa-laikam-izbraucu-ar-velosipēdu cilvēkiem. Katrā no šiem ir kritieni un kārtīgas traumas (pie kam, nav vēl zināms, vai solvitas vispār ir ķivere, bet bez tās šajos pasākumos cilvēkus neielaiž :)). Nafig traumēt sevi vai citus, palaižot trasē cilvēku, kurš pat nespēj uz veloceliņa pabraukt citiem garām? :)

Daudz interesantāks izaicinājums varētu būt kāds alternatīvā vienības brauciena maršruts (https://vienibasbrauciens.wordpress.com/). Bez ātruma kontroles - vnk finišēt pirms tiem 19.00 vai Gandra velorealitāte (2,5 dienās 350km, kur jāiečekojas 3 kontrolpunktos :)) Pirmais ir bez maksas, otrais pāris šampju cenā

Piparkuka  Tāpēc es domāju- ko man viens čalis raksta, ka jātrenējas maratonam. Domāju- tā jau braukā ikdienā kā traks, priekš kam vēl trenēties?! Likās- fufelis, stāsta izgudrojumus.
Hmmmm...
Man laikam neinteresē un nepatīk maratoni, ja tā! Ja tas ir kā sports.

coldlands  ...veloceliņi nav paredzēti gonkosanai...
Tatad, ja kāds sirms omitis lēnam min pedāļus, bet es vēlos mīties ātrāk, tad to darīt nedrīkst, jo redziet, izradas ka uz veloceliņiem, visiem jābrauc viena ātruma.
Nu ļoti izbrīnīta sejas izteiksme!

Batiskafs  raima, piedodied, bet neorientējos ne e-riteņos, ne trīsriteņos. Vai Jums ir trīsritenis? Nu tāds gan diez vai iet ātrāk par 25 km/h.

Bazhix, katrā velobraucienā ir daudz dalībnieku no kategorijas "ik-pa-laikam-izbraucu-ar-velosipēdu". It īpaši Vienības braucienā, kur tādi ir apmēram trīs tūkstoši (pārējie 500 varētu būt ar pretenzijām uz sportu). Tie garie izturības braucieni varētu būt pārāk nesaudzīgi solvitas maigajai pēcpusei. Jā, par ķiveri nepadomāju, diez vai viņa gribēs bojāt frizūru.

av2  cilveeku dabaa ir nelaist garaam. Taapat, kaa autinni. Nu velkaas taads pat zem limita, tu saac apdziit, oblegaati piedos gaazi. Ja man dzen garaam, es veel samazinaassu attrumu, lai tas manevrs aatraak vinnam sekmiigi beigtos. Itseviskki LV cellos...ar to viena josla vienaa virzienaa, otra otraa. Nekaadas sadalossaas , vai dubultjoslas.
Nu un velluki taapat uzvedaas, aciimredzot.

Batiskafs  Paldies par atbildi, solvitas! Bet tad jau Jums neder arī Jūrmalas veloceliņš, jo tur traucē visādi kretīni. Iesaku izvēlēties klusākus maršrutus. Varbūt tiešām Jums patiktu kāds no Bazhix iepriekš minētajiem maršrutiem. Vienīgi vai jūsu maigā sēža ir gatava tik lieliem gabaliem (es runāju par kilometrāžu)?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu