Vai ir vērts veidot attiecības, ja dzīvē viss nav kārtībā?

Lasīju viedokli, ka kamēr cilvēks pats nav pilnīgi apmierināts ar sevi un savu dzīvi, nav vērts veidot attiecības, jo tām nav lemts izdoties, ja abas puses nav pašpietiekamas. Vai tā ir? Manuprāt, nav cilvēka, kam nebūtu pilnīgi nekādu kompleksu vai dzīves problēmu un vienīgais noteikums ir, lai cilvēks tās problēmas neprojicē attiecībās, lai neuztver otru kā glābšanas rinķi.Kādas ir jūsu domas un pieredze?

Susure  Mājdzīvnieki, maksimāla noslogotība darbā un studējot, brīvprātīgais darbs. Labāk būt vienam ar pirmo, kurš pagadās vai nav piemērots. Attiecības automātiski nenodrošina laimi. Ir +/- gan vienatnei, gan attiecībām.

minkalove  100% piekrītu BUMPASTKAM ! Gaidot īsto kārtību var pienākt pensija. Dzīve ir mainīga un reti kad viss ir tieši kā vēlies. Un mainoties vecumiem arī prioritātes mainās . Bez mīlestības dzīve nav dzīve. Es domāju vīrieša ,sievietes abpusējo mīlestību. Nemāniet sevi ar " pašpietiekamību". Manā izpratnē tā ir "aizsargreakcija"...es jau pati "neko negribu".

minkalove  Es oponēšu susurītei... nakāds kaķis , labdarība un zeķu adīšana nevar aizstāt vīrieša mīlestību , mīļumu un mīļošanu .To kopā būšanu un dzīvošanu.

Susure  Par mīļumu nepiekrītu, ja tu strādā ar bērniem, tad mīlestību dod un saņem no viņiem.

Epifanija  sieviete, kura zin attiecību patieso vērtību, neprasa, lai partneris mainītos, viņa iemīlas reālā cilvēkā un zin, ka cilvēki mainās tikai tad, kad to vēlas paši...

minkalove  susurīte... bet tā ir bērna mīlestība ne vīrieša ! :)

missperfumee  Piekritīšu Susurei. Tad jau labāk novirzīt savu mīlestību un rūpes uz bērniem, dzīvniekiem utt. nekā būt kopā ar nepiemērotu, nemīlamu vīrieti. Viss parasti mainās, kad satiec savējo:)

Edgars37  Daudziem jaunas attiecibas ir ka glabsanas rinkis-ja paveicas, par jutu un miluma piesolisanu var dabut pajumti, edamo, pat apgerbu, kopa dzivojosajiem-kaut reizi uzkapt sievietei, kas smukaka par pasa sievu ar usinam😃, vrb no vinas dabut ari kadu davaninu, jo milums un jutas tak😃. Isak sakot, biki, kaut uz laiku, pacelt savu dzives limeni, jo, galgala, viss jau atklajas un ta var meklet.nakoso muli😃.

burleska  Edgar, jā, ir vīrieši- izmantotāji, bet kas Tev tur par sāpi? :) Tu tāds sakarīgs cilvēks izklausies, bet tik daudz tekstu tieši par šo tēmu... Un tādi ciniski.

coldlands  Edgaram noceļ tantas, tie nekaunīgie onkas, tantu izmantotāji.

Batiskafs  Esmu par šo prātojis. Izskatās, ka tāds brīdis, kad "dzīvē viss ir kārtībā", var tik drīz nepienākt, vai pat var vispār nepienākt, tā ka, iespējams, pārlieku nevajag novilcināt attiecību veidošanu. Protams, neuztverot otru kā glābšanas riņķi un mesiju.

Edgars37  10:21
...a ta ir vnk tada paprovocesana izklaidei😉, palasit, ko raksta preti, vai neraksta😃, godigi, es loti labi zinu, ka daudziem ta ir vaja vieta un tada ari paliks, ko vini loti labi pasi apzinas😉, tape interesanti palasit to locisanos, ka tas nav vajadzigs un sitas, tikai jutas😉. Nosledzot, plikie Miluma cienitaji ir visvieglak ievainojamie, visatrak no lidzsvara izsitamie un no tiem nak vistrakakas mulkibas, pa ko pasmieties😃. Atbildeju😉?

solvitas  Vienmēr ir vērts izmēģināt savu laimi! Pat labāk, ja viss nav kārtībā. Es arī nezaudēju cerību atrisināt savu prognozējamās mazās pensijas {ja tāda vispār vēl pēc tiem daudzajiem gadiem existēs) problēmu apprecot bagātu vācu pensionāru un mantojit viņa pieklājīgi pensiju. Tāds ir plāns vecumdienām.

solvitas  Šis gan skan tā ne forši, ka lai jau tās problēmas esot, galvenais ne uzkraut tās otram. Kas tad tā par kopdzīvi, kur katrs tikai pats savās problēmās dzīvo? Tak normāli lai krauj tās problēmas, labāk tā nekā, ja ieraujas sevī un nerunā. Mož man tās viņa problēmas liksies tikpat smieklīgas kā viņam manas tīri materiālās. Katram tak savs - es izdzēsīšu viņējās, bet viņš manējās.

burleska  Edgar, atbildēji. Bet tur ir arī otra puse- ja sievietei tiešām gribās to mīļumu un vīrieša klātbūtni ikdienā, tad ne tik bagāts un brīvāks vīrietis varbūt ir labāks, nekā ļoti bagāts un mūžīgi aizņemts, kas uz to sievieti skatās, kā uz vienu maziņu savas dzīves daļiņu, nu reizēm kur seksa dēļ pieskriet un tā... Bet es vēl pati ar šo neesmu tikusi skaidrībā, kāds ir optimālais risinājums ;)

Edgars37  13:36
...tad uzreiz ir jautajums, ko nozime loti bagats un ne tik bagats😉? Drizak jau jautajums jauzstada ta- vai labaks ir variants ar lielaku laika veltisanu tev un mazaku materialo papildinajumu, jeb ar mazaku laika veltisanu tev un lielaku materialo kompensaciju😉? Jo loti bagatam var but loti daudz briva laika, jo vinam viss sakartots, bet ne tik bagatam nav ta laika, jo viss pastavigi ir jakarto un janotur sliedes😉. Ta ka viss tik vnk nemaz nav😉.

12:16
...man tava humora izjuta patik👍😃!!!

neko  Sakāt labāk mīlēt bērnus neka pretējo dzimumu?
Es gan teiktu ka mīlestībai pret bērniem nav nekā kopīga ar to ar kas notiek starp vīrieti un sievieti. Tās vispār nav salīdzināmas lietas.

Rondijs  Protams ka ir vērts un tas ir jādara, vienlaga kādā stāvoklī pats atrodas. Citādi cilvēks nekad neizaugs, paliks pie tām pašām savām bērnības problēmām, jo nebūs stimula mainīties. Bet ja uzsāks attiecības, agru vai vēlu sastapsies ar savu problēmu aci pret aci, un tas liks mainīties, augt un kļūt par normālu cilvēku.

raina1970  Mandomāt- tomēr ir mazliet jāpiedomā, kas un cik stipri ir vai nav kārtībā savā dzīvē, pirms tā visai entuziastiski mesties veidot attiecības, aicināt savā dzīvē otru cilvēku. Protams, ka 100% viss kārtībā reti kad būs, un tas pat nav izskatāms, bet--- ja dotajā brīdī ir gana nopietnas problēmas- dajebkādā jomā- veselība, darbs, privāti, sadzīve-- nu nebūs tak īsti laika ko otram pilnvērtīgi un godīgi veltīt. Vai arī - nesanāks tās problēmas risināt , jo laiks paies randiņos un uķi- puķi..Protams, ka mazas ķibeles- būs bieži un tā ir dzīves realitāte, tās jau nav īsti pieskaitāmas pie traucēkļiem... bet ar tām riktīgi lielajām- derēja kaut kā tikt skaidrībā pirms otrs cilvēks ienāk uz palikšanu kāda dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu