Arī par attiecībām ir jāmaksā?

Mēs par visu maksājam. Diemžēl arī par attiecībām. Mazus bērnus uzpērk ar mantiņām vai saldumiem, bet pieaugušos.... Kā tad tur ir? Un nevajag rakstīt par patiesām jūtām vai mīlestību. Eksiste- Tu man, es- Tev.

Liga2  ja tu vari dzivot ar kadu kopa bez jutam, un esi spejiga gut no sadam attiecibam labsajutu aiziet novelu tev veiksmi. ja man jasaka no sava skatu punkta tad es ta nevaru. man ir nepieciesamas pozitivas sajutas esot ar kadu kopa un to ta vienkarsi nodefinet nevar. nu nevaru es but ar kadu kopa tikkai del naudas vai kada materiala labuma.

Flints  Cienījamā topika autore uzdod jautājumu un pati arī uz to diezgan kategoriskā un aizvainotā tonī atbild. Rodas iespaids, ka viņa tik vien vēlas, lai pārējie pasažieri vienotā korī piebalso. Vai ir vēl jēga kādam te ko atšķirīgu teikt un vai autori citu domas nopietni interesē – neņemos spriest. Drīzāk jau, ka ne… :)
Manuprāt, ja attiecību dibināšana balstās uz abpusēju un iepriekš skaidri paustu aprēķinu, tad ir gluži pašsaprotami un normāli, ka attiecību dalībnieki cer uz adekvātu rezultātu, vai ne? Un šādā gadījumā nevienam nebūtu jājūtas kā vilkam vai aitai. Runājot par attiecībām plašākā nozīmē, šķiet, ka kontekstā gan vairāk iederētos vārds – ”ieguldījums”. Jo attiecību veidošanai ļaudis tērē ne tikai naudu un materiālās vērtības, bet velta otram arī savu dārgo laiku, uzmanību, klātbūtni, līdzdarbošanos un dažādus citus fiziskus, emocionālus un garīgus pūliņus. Attiecības bez tā vienkārši nav iedomājamas.

Epifanija  un kurš tad nemaksā par attiecībām, nav tādu attiecību, kurās nav nekas jāiegulda un tik viss būs? nevajag pašiem sevi mānīt, man nekas nebūs jādara, viss notiks pats par sevi, tā nenotiek, viss grozās arī ap naudu, ne tikai ap mīlestību, ja tāda vispār eksistē... kāpēc, tad visi dzenās pēc tās naudas, lai būtu laimīgi vai ne tā!?

ube  Bez mīlestības var dzīvot, bez cieņas un draudzības diez vai. Daudziem pāriem, kas kopā dzīvo vēl vecumā, sen vairs nav mīlas, bet cieņa satur kopā.

Epifanija  nav ko līst aitām pie vilkiem, tām auni ir domāti!:D

siikaa16  Laulību līgumi ir tiem, kuri dzīvē daudz sasnieguši. Negrib, lai kāda naudas kārā viņu kontus patukšo, par neko. Noturīgākās attiecības ir tās, kurās ir emocijas. Gan mīļums, gan strīdi. Ja dzīvē galvenais ir nauda, tad beigās atrodas pie sasistas siles. Normāls cilvēks ir emocionāla būtne. Viņam vajag emocijas. Arī tiem bagātiem.

riebekle  Normālām attiecībām jābūt līdzsvarā -katrs kaut ko no sevis dod un katrs no otra kaut ko saņem pretī. Ja līdzsvars zūd, tad attiecības vairs nerullē. Un patiesībā jau nav svarīgi tas, ko tur dod vai ņem, svarīgs ir tas līdzsvars....

siikaa16  Maziem bērniem mantiņas un saldumus pērk, jo viņus mīl un grib palutināt. Tā nav uzpirkšana. Tu nekad neesi izjutusi to sajūtu. Kad bērns ieraušas klēpī, samīļo un iedot buču. Tas nav par mantiņu vai saldumu. Par to viņš pateica paldies. Uz ielas satiekot, uzreiz grib apķert un nobučot. Tas nekas, ka tajā brīdī nav neviena salduma kabatā. Tas ir prieks par satiktu mīļu cilvēku.

peonoija85  gandrīz jebkurš var dabūt jebkuru, jautājums, kad un uz cik ilgu laiku. tādos gadījumos aktualizējas jautājums, vai spēle ir sveču vērta!
autore, neesi radiniece onkulim, kas iztirgoja uzvārdu un fundamentu beigās sajūkot prātā un paliekot par interneta tārpu?
16:38 exactly! vai tev pašai vajadzīgs šī virtuālā mauku māja? partnerus ķeksēt jau var arī no citas puses.

Susure  Vai rūpes par otru cilvēku no tīras sirds un nesavtīgi var saukt par maksāšanu? Kā katrs to formulē.

Tessa  ir jasaka audzet un tirgot govis. lai tizlajam tautumeitam (c) butu pilnas rokas ar darbu un no bezdarbiibas nerastos stulbiibas pauros.

marmorakaraliene  A Marika, pirms atbildét, visiem anketas pēta?

Jurijs55  Jūtu ka autore laikam ļoooti "Bagāta Kundze" kura netic savu pielūdzēju jūtu patiesumam. Nevajadzēja taču atklāties, tagad patiešam "alfonsi" sāks bombardēt ar atzīšanām mīlēstībā. :)

Jurijs55  Marika12345 - valūtu apmaiņas kompānijas "Marika" īpašniece ? atminēju ? :)

marmorakaraliene  Marikai kāds ar asfalta rulli pārrullējis pāri, tagad nu "izpaužas"savās negācijās un cēlajā sašutumā, ka citiem citas domas un uzskati.
Flint - viņa tāpat neko nesaprata no tevis rakstītā. Ieciklējusies savā vienīgajā pareizajā viedoklī.

anis  Jūs visi pērkat- nē,bet labprāt mainos! Jo negantāk kāds nāk virsū ar līgumu-jo mazāku uzticību iemanto! Juristam lāgā neuzticos ,pat ja tas aicina pusdienās...

LaskovijMerzavec  Bērnus neuzpērk ar mantām un saldumiem... tik daudz jau vajadzēja iemācīties.

Protams, ja abi ir egiosti, tad veidojas attiecības Tu man, es Tev. BEt ja ir vienots mērķis, tad neviens nešķiro man, tev.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu