Jūs bieži sakāt - Man neko nevajag?

Epifanija  jā, kad vēlos būt viena, kopā ar sevi, jo dažreiz tiešām, tā visa var būt par daudz tikai vienam cilvēkam...

vilks28  jā, pirms pērku prezervatīvus šito nobubinu pie sevis noteikti.

marmorakaraliene  Gaidiet "plūdus" - nojaušu, ka autori daudz kas tracina (20:28) , tāpēc būs tēmu pienesums a ļa jo debīlāk, jo labāk

0_0  nē! man vienmēr vajag kaut ko!

sajūta, kad saproti to, ka tev patiešām no visas sirds neko nevajag un pilnīgi nekas šajā pasaulē tevi nespēj iepriecināt, ir diezgan briesmīga.... tāpēc es vienmēr cenšos gribēt visu ko, un pat ja neko negribas, cenšos atrast to, ko gribētos :)

Vaukskis  Es tā nesaku praktiski nekad ! Man pat derdzas, ka tā atbild, jo šķiet, ka cilvēks izliekas, mānās. Kamēr vēl dzīvs, visu laiku kaut ko vajag. Varētu paprasīt visbagātākajiem cilvēkiem mūsu valstī, nu jau laikam vairs ne Oļegam Fiļam un Bernim, vai arī viņiem, kuriem viskautkas ir (bijis), vairāk neko nevajag- kā domājiet, ko viņi atbildētu ? Tomēr, ka grib kaut ko vēl panākt.Šķiet, ka viņiem labumu ir pietiekoši daudz, lai citiem pateiktu, ka tagad un turpmāk viņiem līdz kapa malai nevajadzē neko, iztiks ar to, kas ir sarūpēts. nenotiek taču tā ! Tie paši mūsu oligarhi- gan jau arī viņi cenšas vēl kaut ko papildus dabūt tā, it kā viņiem ar esošo nepietiktu iztikšanai līdz kapa malai ! Viņi, deputāti, valdības ministri un citas amatpersonas, kuras darbojas vismaz savas kabatas labā ir tie paši vietējie, mūsu vidū izaugušie, nevis no citurienes ar NLO ieradušies. Lūdzu, lai man pēc iespējas retāk būtu jādzird šis izteikums par nekā nevajadzēšanu, jo tā ir pat kā uzprasīšanās uz tā, kurš to dzird, lasa iniciatīvu, zināmā mērā līdzjūtību un otra domu "nolasīšanu", nevis tiešu runu ! Neticu !

av2  nee, nesaku, jo man vajag.

Astronaute  Geishai taisnība par to, ko vajag. Un vēl - vienkārši nevajag gaidīt neko no citiem. Sevišķi to, ko viņi nezina. Tad navajadzēs dusmoties vai bēdāties par to, ka tas nenotiek. Ja cilvēks dzīvo savās fantāzijās, ka kāds rīkosies tā vai citādi, ka kaut ko darīs vai nedarīs - seko vilšanās. Tāpēc labāk ir domāt par sevi, par to, ko pats var izdarīt un ar citiem vienoties par kaut kādām reālām lietām (lai viņi vismaz ir informēti par Tavām cerībām). Tad mazāk būs iespējas kaut ko nesagaidīt un teikt, ka neko nevajag.

Rondijs  "Jūs bieži sakāt - Man neko nevajag?" - nē, nekad nesaku - kāpēc kaut kas tāds būtu jāsaka. Pat attiecībā uz bijušajām, tā teikt nevar - vienmēr ir kaut kas ko vajag. Kaut vai atvainošanās, abpusēja, saglabāt labākas cilvēciskas attiecības utt. Jo ja tev neko vairs nevajag, tad tu vairs arī nedzīvo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu