Kā tad ir? Vai labāk "domāt ar sirdi", vai tomēr- ar prātu?

"Žogam, ko prāts uzceļ, jūtas viegli kāpj pāri."
Man līdz šim tādas riktīgi emocionālas attiecības ne ar ko labu nav beigušās. Varbūt tomēr labāk "izslēgt" jūtas un vairāk paļauties uz veselo saprātu?Kāda jums ir bijusi pieredze?

Torpedo  Marika12345 , es mierīgi varu nodzīvot visu mūžu bez tevis un arī bez kādas citas - šitādi banāli sieviešžurnālu tekstiņi neiet cauri. Labāk palasi kādas grāmatiņas un izdomā kādu savu domu, lai arī tā nebūtu tik labskanīgā kā citēt, ko gudri cilvēki savulaik teikuši

Marika12345  torpedo....abpusēji. Pūt un palaid nevienai nav vajadzīgi.

C_hloe  ko tik oho ar sirdi nedara :D deretu vēl malku ar sirdi saskaldīt u.c. vertīgas lietas

edding  Pilnībā pieslienos Aukstumam. Gluži manas domas.
Ja mazāk domātu ar jūtām, mazāk būtu šķirteņu un pamestu bērnu.

fargo  jā, tād doma liekas pareiza. nevaru pat izdomāt pretargumentus, kuri mani apmierinātu. taureņi ir labi, tie ir doti, tos ir labi piedzīvot, bet tiem sekot kā apdullinātam kucēnam, kurš skrien slienu liedams pakaļ siltam, tikko novārītam cīsiņamam?

vai savādak. dziesmas. tā ir labas, dod emocionalo lādiņu, bet tu nevari pavadīt dzīvi dūdojot. vismaz ja neesi mūziķis. tāpat libido. tas ir labi, kā sākums. nevaru iedomāties, kam iemīlēšanās un kaislības nepatiktu. bet ja tādas lietas nošķir cilvēku no sava paša ģimenes? tad spēks, kas kādā izpausmē ir labs, ir kļuvis par kaut ko sliktu.

InJanis  Tautiesi !!!!

Ir tada divaina lieta, ka piem Zviedrija, allaz par aizsardzibas ( kara ) ministri, allaz ir bijusi sieviete !!
Laikam tas tapec ka veci domajot ar to pratu uzreiz nenemtu kadu bozi rokas un neietu kauties, bet......
Laikam ta sieviete doma ar tam jutam..........bozi nenems, kauties neies, bet ta biski padomas, kamdel tas vis prata vilnojums vajadzigs.

Sarezgita ta lieta Tautiesi !!!!!

minkalove  Jāizmanto abi ! Balansam jābūt . Ja tikai izplūdīs emocijās būs vienas neveiksmīgas attiecības pēc otrām. Jāpieslēdz arī prāts...vai tas otrs man der ,vai saskan vērtības un mērķi kāpēc vispār to otru vajag. Nepieslēdzot prātu rodas tās "raudu ielejas" .

ne_meklejumos  Just ar sirdi un domāt ar prātu, divi vienā.

slieks  Vai tad šajā dzīvē jebkam ir kāda recepte? Tieši tad, kad cilvēks tā labi saņēmies visu izdarīt pareizi, dzīve riktīgi sadod pa nagiem.

Susure  Aukstums, pilnībā tev piekrītu. Mums būtu mazāk Blaumaņa Kristīņu, ja jūtām ļautu norimt un pieslēgtu prātu. Dziļākas jūtas par iemīlēšanos rodas ar laiku.

neko  Nevajag mēģināt dzīt naglas sienā ar zāģi un ar āmuru gāzt kokus. Tāpat domāt vajag ar galvu, bet sievietes vienkārši mīlēt.

EsparTevi  Tie kas doma ar sirdi nav nekāda sakara ar prātu! Tāpēc jau saka, ka iemīlëjušies paliek dumji :)
Skaidrs, ka dzīvē visas ilgās attiecības pamatā no sirds un jūtu pārtop prāta un pieraduma savienībās! Tāpēc, ja cilvēks nav tendēts uz atkarībåm vinš uzreiz var izvēlëties attiecību modeli kurš balstās uz logiku un savstarpēju izdevīgumu! Savukārt ja cilvēkam vajag ejšenus ar prātam neiZprotamiem gājieniem un pavērsieniem, vienvardsakot atkarīgais, tad protams ir jaiemīlas! Kas beigu galā tāpat rezultësies logiskā uz abpusēja izdevīguma un pieraduma balstītas līdzāspastāvēšanas... abos gadījumos kādā załumballe apcerot nevis kå un jur notiks seks katrs atseviskji apcerēs atminjuas nosturus ar jautajumu ka es seit vispar nokljuvu :)))

Dezyree  Sev atļaut var tikai to, ko sirds lūdz un ko prāts neaizliedz, un, Ziedoni citējot:"... Un ja ir tā, ka sirds vairs nevar ciest, no krūtīm izrauj to un paņem zobos!"...

InJanis  Tautiesi !!!!!

A vot es te saja tema aizdomajos ( daru gan to reti ) , a vot man ka normalam virietim, dabisku dzimumatiecibu laika ( seks ) kas tur mani darboties darbojas..........
Dvesele ?
Prats ?
Jutas ?

Ij ja kads zin, pasakiet man prieksa.................a ka tie berni dzimst.

Vispar galigi no sis temas apmulsis esmu...........koroce, mazak domat vajag, bus labaks miegs, ij mazak slapjo sapnisu ;-)))))

Tessa  Ja kāds Tev nenoguris zvana un interesējas par visu ko dari utt. tad esi atradusi īsto (c)
nopietni? tas saucas emocionala vardarbiiba. un upuris.
tads cilveks nemaz nebutu mana dziive, nav laika krameties ar tiem, kuri norupejas un neprot iztikt ar sevi, tb aizpildiit laiku.

InJanis  Ir tada kriminali sodama tema musdienas............( sen nesmu to piekopis ), laikam saucas "raiderisms ´vai lidzigi.

Ja daudz zvana

Uzbazas kauc ka

Tad ciks................kriminalpants, ij gatavs...............vsja ljubovj.

Marika12345  Tessa un Janis... tā saucas uzmanība lai nerastos problēmas....

Tessa  ne, tante. tas saucas smadzenju edaji. bende dziives sev un citiem, uzbažas un neliek mieru. vaci tik visus sev, ij parejiem bus laime.

Torpedo  Es īsti nesaprotu, aiz ko vīrietim ar sievieti ilgtermiņā būtu jābūt kopā? Kas saista suni ar kaķi? Kādas kopīgās intereses? Lai būtu kur krāniņu iespraust? Tad ta gan mega intesese! :D
Sievietēm, īpaši jau labākajos gados dzīve ir stirpri garlaicīga, tad nu viņas cer, ka nāks tas vīrietis un dos tās emocijas. Nu kā seriālos

Marika12345  meitiņ...nestrīdies ar vecākiem....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu