Virieši risina problēmas?

Ļoti bieži viņus kritizē par līdzpārdzīvošanas trūkumu. Bet patiesībā viņiem “nav laika pārdzīvot”, jo viņu smadzenes jau risina problēmu. Tāpēc, ja vēlaties līdzpārdzīvošanu, ejiet pie draudzenes, bet pie vīrieša varat doties, ja lūgsiet praktisku palīdzību.

Edgars37  Mulkibas;D, ta ka lidzpardzivot ir kudiiiiii vieglak, ka praktiski ko palidzet un ja vel pec lidzpardzivosanas sekss spid, lidzpardzivotaju butu garumgara rinda;D;D;D.

Autore, tu viriesus nepazisti, jeb par tadu izliecies;)?...jautajums, re, tads, uzausa man;D.

Torpedo  Es tagad steidzos noskatīties iepriekšējās sezonas "Viņas melo labāk" sērijas. Nu, viss, ko viņas dara ir - TĒLO. Gan līdzpārdzīvojumu draudzenēm, gan visu citu - patiesībā katrai interesē tikai viņa pati

neko  Īsti nav skaidrs kāds vispār labums no kāda, kas pārdzīvo/taisa paniku. Īpaši jau brīdī, kad problēmu tā pat pietiek. "Lai maz nesaliekas"?:)

EsparTevi  Kaut kādā dzīves posmā ir pat interesanti risināt sievietes problēmas, bet tad saproti, ka efektīvāk ir risināt savas.
Kas attiecas uz līdzpārdzīvošanu, tā ir dabīga parādība, ja tās lietas skar abus. Bet varu teikt, ka no problemātiskas, nemitīgā pārdzīvojumā vai principā nemierīgas sievietes labāk turēties pa gabalu, jo līdzās būšana, tā vai citādi būs saistīta ar papildus stresu pašam.

Edgars37  21:29

...ja dzivo kopa, tad, pirmkart, problemas rasanos noversis jau laikus, ja problema tomer radisies, lidzpardzivos un to sakartos. Te neiet runa par tadiem gadijumiem ka nospelesanas spelu zale lidz rutainiem kamisiem, vai atra kredita panemsana jaunai lellu majai;D, tad lai otrs peld ka mak;).

EsparTevi  Tāpēc arī rakstu, ka labāk pa gabalu, jo citādāk nāksies patstāvīgi risināt tās! Sievietei jau forši, ja vēlas attaisnot savu sūdīgo raksturu ir viena vareni dzelžaina atruna proti: hormonu vētras. Taču ja vīrietis atļaujas, kādu vājību, tad viņš sieviešu prāt ir baigi neiejūtīgi, nesaprotošs, vnk pi*pis. :)

C_hloe  - Мужчин можно анализировать, женщин - только обожать.

-Назначение женщины не в том, чтобы судить мужчин, а в том, чтобы прощать, когда они нуждаются в прощении. Ее дело миловать, а не карать.

/Oskars Vailds "Ideālais vīrs"/

Kemina  Vīrieši pārdzīvo, muļķības, ja saki, ka nē.

Rondijs  Nu ja, viss pareizi "Ļoti bieži viņus kritizē par līdzpārdzīvošanas trūkumu. Bet patiesībā viņiem “nav laika pārdzīvot”, jo viņu smadzenes jau risina problēmu. " - bet tēma ir par ko, kur problēma, kur jautājums?

InJanis  Biedrene C Hloe !!!

Nju nju Tautiete ??? Oskars Vailds

Un tu to mini ka piemeru ????? attopies, nebija Osis nekads virietis.
Sieviskigs pedarasts, par ko ari Anglija tika oficiali notiesats, un izsutits.

Neskaties uz maniem DARBIEM ( Katolu macitaji ) klausies manos VARDOS ( spredikis no kanceles )

adamsone  Kolēģi topedo, te būtu vietā diskusija - autisms vai viegla demence. Sasauksim konsīliju...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu