Kas ļauj justies drošībā?

Kas ļauj katram no mums justies drošībā?
Un arī - kā veidojiet un organizējiet drošu vidi savai ģimenei?

Torpedo  Jā, baigi nedroši te pie mums - visu laiku virs galvām pikē lidmašīnas un met virsū bumbas, cilvēki mirst pa labi un kreisi.
Es domāju, ka ir tikai divi reāli varianti, kā paglābties - viens - rakt bunkuru sētā, otrs - nospert muzejā viduslaiku bruņinieka dzelzs bruņas un staigāt tajās

Batiskafs  Pievienojos JurisK: NATO, bet mazākā mērogā "Grifs AG".

Torpedo  Bet vispār baigi gribētos būt piedzimušam kādā Papua un Jaungvinejā vai vismaz Jaunzēlandē, jo, ja te kkas sāksies, tad visi stundas laikā būsim beigti

rokons  Lai justos droši, vajag apdrošināties :)

Epifanija  drošības sajūtu šķiet jāienes sievietes dzīvē ir vīrietim, ja?:) ...līdz tam sievietei par savu drošību ir jārūpējas pašai un tad jau katra mēs nonākam iespējamo variantu izvēles priekšā, pa kuru ceļu iet un te nu sākās, satikšanās ar savu, ko dēvējam par - vērtību skalu... patiesībā, jau tāda stabila drošības sajūta par kaut ko nemaz nav, viss ir mainīgs, tava drošība slēpjas tavā spējā pielāgoties, apstākļiem, būt elastīgam un attiecīgi reaģēt uz notiekošo un pieņemt lēmumus, it sevišķi dzīvē, kad neesi situācijas noteicējs, jābūt gudram un jāparedz, jā, naudai ir vara, bet ne vienmēr tā ir balstīta uz patiesībām, kailā patiesība atklājās, kad naudas nav... piekrītu, ka drošību sniedz arī cilvēka veselība, bet, kas notiks, kad tā sāks par sevi manīt, kas tad sniegs šo drošības sajūtu, kaut kur ir jābūt, kādam citam spēkam, kas tevi noturēs, tad virs ūdens...

Labrador  Viss ir tikai relatīvi. Pašpārliecināts uzņēmējs šodien būs pavisam cits, ja rīt pēkšņi notiek kāda kataklizma un naudai un statusam vairs nav vērtības.

Torpedo  Nu ja, ka relatīvi. Aiz to es nesaprotu tos cilvēkus, kas visu mūžu lecas (ka sievietes te un irlā) vai cīnās par pēc iespējas lielāku naudu. Nu, jebkurā sekundē tak jums var iet pušu kāds asisnvadiņš un visas fantāzijas būs galā vienā sekundē. Un ja neies tas pušu, tad ar garantiju būs kāda cita vaina. Cilvēki kā neprot skatīties uz dzīvi un savu necilo vietu tajā reāli

coldlands  Ja rokas kajas spēj kustēt, un galva doma skaidri, tad jutos droši.

Labrador  Tā ir. Daudzi dzīvo tikai šodienai, daudziem neinteresē, kas notiek pasaulē, interesē vien tas, kas saistīts ar paša sadzīvi. 2008 arī neviens neticēja. Arī turīgu cilvēku padarīs viegli ievainojamu hakera aptirits bankas konts vai dokumentu viltotaja pārdots vai ieķīlāts mājoklis. Nemaz neminu par lielākām problēmām. ASV pēc plūdiem, dabas katastrofām daudzi izdarīja secinājumus un rīkojas, nodrošinot sev eksistenci ekstremālās situācijās.

Edgars37  2018-05-22 18:25

...pie LV veselibas aprupes sistemas ari tas diez vai glabs;), te pat neiet runa par tadiem sikumiem, ka kadas bus cenas;D

av2  savs miillotais cilveeks, jumts virs galvas , veseliiba, naudinna. Daudzmaz, ja viss tas ir, ir drossiiba.

Vaukskis  Nebūšu oriģināls, kad rakstīšu, ka nauda ļauj justies drošībā. Lai tās pilnīgi vienmēr ir pietiekoši daudz un pat vēl vairāk ! Man droša vide nav bijusi jāveido un jāorganizē, tāpēc uz otro jautājumu neatbildu.

Astronaute  Tam jātiek audzinātam no bērnības. Bērnam jāzin, ka, ja viņu tēvs pametīs gaisā - tad arī vienmēr noķers. Ka mamma un tētis vienmēr ir blakus un palīdzēs. Piemēram - stulbi, ka vecāki uz ielas kaut kur paslēpjas un tad nabaga bērns streso un meklē. Tas nenozīmē izaudzināt ņuņņu - vajag arī kopā darboties, sportot, izklaidēties. Nebaidīt ar tumsu, ar pērkonu, nezin vēl kādām muļķībām. Domāju, ka daudzi nesapratīs manu domu, jo neesmu nekāds psiholoģijas guru. Zinu tikai vienu, ka bērns to visu neatceras, bet pieaugušam viņam ir iekšēja stabilitātes un drošības sajūta, kas ļauj iet pa dzīvi daudz vieglāk.

Rondijs  Mazliet nesaprotu to satraukumu par nedrošību - vai ir kāds pamats justies nedroši? Karadarbība taču it kā šeit nenotiek?

kosrem  Strādāju apsardzē un ar to visas problēmas atrisinātas. Pat šķūnis uz signalizācijas un vilku suns sētā. Bet jāatzīstas, divas reizes mani apzaga. Mikriņā maku izvilka. Pēc dežūrām nāk miedziņš un mikriņš iešūpo.

Flints  Kas ļauj justies drošībā? Pareizā atbilde var būt tikai viena un pavisam vienkārša – pilnīga paļāvība uz Dieva žēlastību. Plašs radu vai draugu loks, ietekmīgi paziņas, vakcīnas, pretapaugļošanās līdzekļi, videonovērošanas sistēmas, kodi, šifri, paroles, apdrošināšanas polises, konti Šveices bankās, NATO līguma 5.pants, pazemes bunkuri kodolkara vai citplanētiešu iebrukuma gadījumam – tas viss ir limitēti vai iluzori… :)

marmorakaraliene  Vienīgais drošības garants - pietiekams naudas daudzums. Visu pārējo tad var atrisināt.

adamsone  Nelasi interneta komentārus un nebūs nekādu jautājumu par drošību.
Bet citādi - ļoti vispārīgs jautājums. Kontrole pār savu dzīvi vairo drošības sajūtu, bet var būt situācijas, kad objektīvu iemeslu dēļ nevar neko kontrolēt. Kad šāda situācija iestāsies, tad arī domās, priekš tam galva paredzēta.
Uz dievu paļaujies, bet pats neslinko, nu kaut kā tā.

Labrador  Par drošību un naudu - tieši bagātiem ir iemesls satraukties par personīgo un īpašumu drošību. Bruņots auto, nemitīgā apsardze, juristi un trauksmes sajūta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu