Partnerība

Cik reāli ir satikt vīrieti, kas varētu būt dzīves partneris nevis ģimenes tēvs? Vai ir tādi vīrieši, kas grib attīsties paši un neredz sevi bērnu radīšanā un audzināšanā?

Anita73  Partneris... Izklausās tiešām tā... bezpersoniski. Protams, ja abiem ir pēc 40 un katram savi bērni pieauguši, nejau tāpēc gribas būt ar kādu kopā, lai atkal kļūtu par laimīgajiem vecākiem. Nav tas īsti saprātīgi (ar dažiem izņēmumiem), taču apzīmējums "partneris" skan tā, itkā būtu jānoslēdz kaut kāda vienošanās...

Edgars37  21:14
;D...zini, ari man nekadi nezimejas vinas iedomata loma aprakstitaja vizija;D.

VenBer  Anita ! Un Tev ir zem tiem 40 ? Vēl tici tai lielajaj LOVEI līdz kapa malai ?!

Dadze  Iespēja ir, bet domāju - izteikti reta. Manuprāt, dzīves partneris izklausās pat ļoti ok - pašapzinīgs un pietiekami pašpietiekams. Galvenais, lai nav pārlieku liels pašegoists. Partnerībā partneri ir jājūt ļoti labi jāapzinās sava partnerība. Citādi nav jēga...

Anita73  Ven, nē, man ir 45 un jā, vēl ticu pasakām. Nu, ticu un viss. Gan jau pienāks arī mana kārta aplauzties, bet vēl nē, ne tagad.

Aukstums  VenBer, pirmkārt, kurš ir devis tiesības, kopēt cita anketu? Izlasīji, izdari sev secinājumus un PUNKTS. Otrkārt, mīlestībai nav vecuma ierobežojumu, ja gadījumā to nezināji..

VenBer  Aukstums!
Kas ir publiski pieejams, to kopēju !
Par to nav atļauja jāprasa! Eiropas regula !

Momo  Diezgan bieži šādi dzīves partneri pēc laika tomēr uzdomā, ka grib savus bērnus. Un tad sameklē krietni jaunāku in tos rada, veido ģimeni. Vai ja bērni nevar būt, tad vai nu samierinās, vai atrod sievieti ar bērniem. Tādi, kas to nevēlas tagad, ir daudz, bet arī viņiem uznāk klikšķis.

Edgars37  2018-05-22 21:54

...pec butibas, partnership ir kopdzive uz laiku, kada noteikta merka sasniegsanai, piem., parbaudit, ka abi var sadzivot. Pec tam ta vai nu ir gimene ar kopigiem berniem un ipasumiem, vai ari iestajas 2018-05-22 23:47. Pie partnership viss ir nodalits un cik ilgi kads gribes, patiesiba, karaties gaisa...var jau buvet gaisa pilis, bet vai tam ir jega;)?

Vaukskis  Tādu vīrieti, kurš gribēs iestāties partnerattiecībās, satikt ir pavisam reāli. Mazāk no viņu vidus būs to, kuri gribēs attīstīties, jo šobrīd no rakstītā nav īsti saprotams, kādā virzienā tas mērķēts un kāpēc vispār jādara, vai nevar iztikt ar dzīvošanos tāpat vien, nekā to, kuriem pietiks ar veģetēšanu, izdzīvošanu kopā. Domāju, ka es parakstītos tādām attiecībām, bet viena no pirmajām lietām partnerībā būtu līguma par mantas šķirtību parakstīšana un notariāla apliecināšana, lai, ja gadījumā kaut kas ne tā, vieglāk saraut izveidotās attiecības un katram aiziet uz savu pusi ar to, kas viņam ir bijis un nācis klāt, ja tā bijis lemts. Es tagad tā iedomājos, ka viens no tādiem vīriešiem piekristu būt pats !

av2  veel pasaki, ka lai.. sex arii neintresee.

Felde  ...kas zina,iespejams-ssads darijums-partnerattiecibas kopdziivei-paariet siltas,miilaas,ilgstosas attieciibas,dziivee jau visadi gadas... Bet,domaju,lai saktu kopdziivi-tapat jabut kadai dzirksteliitei,nu nevar-taa,svessi norunat,saiet kopaa,un dziivot zem viena jumta.Vismaz,es nevaretu. Tam otram jabut simpatiskam-visas jomas....

Astronaute  Ja abām pusēm bērni jau pieauguši - kas var būt labāks par šāda veida attiecībām. Brīvi kā jaunībā - var ceļot, izklaidēties, dzert vīnu. Beidzot svinēt dzīvi, jo galvenā misija jau izpildīta. Un attiecības veidojas labas, jo nav strīdu par bērnu audzināšanu utt, utjp. Un vēl labāk, ja katram ir darbs un nav strīdu arī par naudu un bērni tik prātīgi, ka nav jāiejūdzas viņu problēmās, bet pietiek ar palīdzēšanu dažreiz. Ceru, ka visiem, kas te meklē partneri varētu izdoties šādas attiecības.

Rondijs  Par ko īsti ir jautājums? Neizdevās saskatīt problēmu.

Geisha  " Interesē attīstība, piemēram, pasaulē labākā vistu ferma. Der uzņēmējs ar nestandarta domāšanu un tāliem komandējumiem, kurš nav ģimenisks un neredz sev blakus sievieti māti vai dārgu mājsaimnieci:)" - citāts no autores anketas.

Te izskatās, ka Tev ir vajadzīga vīrieša nauda. Un viss. Noliki naudiņu un brauc prom? Kāpēc vīrietim būtu Tevi un tavas vistas jāuztur? Kā vārdā?

Epifanija  man domāt, ka tieši bērns vīrieša dzīvē ienes, šo sevis daļu attīstības, vairākums vīrieši ir atzinuši sev, ka bērna nākšana pasaulē, viņu dzīves ir izmainījuši līdz sevis nepazīšanai, protams, ja vīrietis piedalās bērna audzināšanā, tā kā jāmeklē ir līdzīgs uzskatos un vēlmēs, jo agri vai vēlu vīrietim radīsies vēlme pēc sava pēcnācēja, kas paliek aiz viņa...

solvitas  Te grūtāk atrast tādu, kurš gribētu bērnus, bet brīvas attiecības - lūdzu, jebkurā laikā, sevišķi vēl, ja sieviete maksātspējīga, tad rindā vēl sastāsies kandidāti. Tepat Pa uzreiz divi nāk prātā Torpedis un Espartevi. Tā kā uztraukumam nav pamata, spēj tik pastkasti tīrīt - uzlidojums garantēts. Ja būtu ierakstījuši anketā, ka tev ir ienākumi virs 2000 eur/mēn, tad jau pirmajā pusstundā pastkaste uzkrātos no pārslodzes. Un pat ja ar bāleliņiem tev nepietiktu, tad no Indijas tādus var importēt vairumā un vari partnerot kaut ar 10 kandidātiem vienlaicīgi, ja naudas pietiks.

Torpedo  solvitas, tev tiešām "ienākumi virs 2000 eur/mēn"? Un kāro man viskaut ko izmaksāt? Vai cik mīļi! :) Brauc tik šurp!

Kurts69  gan jau ir visādi vīrieši. Zinu vismaz vienu, kas bērnus negrib un ir gluži sakarīgs kadrs. Mani gan besītu šādi "Rāmji" vai nosacījumi.

Edgars37  09:12
...pilniba piekritu👍, ari gadijuma, ja berni lieli, partnership a neko ipasi nelidzes, jo prioritate bus berni un to dzives😉! A celot, vinu malkot var ari tapat, bez partnership, un ar vairakiem partneriem un neieciklejoties uz vienu-dazadibai un tonusam😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu