Kā atšķirt kaisli no patiesas iemīlēšanās?

Un vispār vai iemīlēšanos var uzskatīt par īstu mīlestību?Zinu tādus kas gandrīz katru nedēļu kādā iemīlas.Vai nu cita galējība ka iemīlas tikai vienreiz mūžā.Tad kā saprast ka tiešām esi iemīlējies tā pa nopietno?Man ir bijis tā ka liekas ka ļoti mīlu, bet nākamajā brīdī ja gadās ka kaut ko pasaka vai izdara ne to tad atkal liekas ka varbūt pat nemaz nemīlu, bet kad viss labi tad atkal mīlu.Tad kā lai saprot to mīlu vai nemīlu?

Felde  Man ssis abas sajutas ir pazistamas,ir laimeejies taas izbaudit vienlaiciici, ilgstosi. Katram novelu to izdzivot.but laimigam! Kaa atsskkirt?-nu kada jega sskirot,laujies sajutam,nebojaa ssis izjutas,un kas zina-iespejams taas ies roku rokaa..... :)

elsa  Arī brīnos par cilvēkiem, kas to labo, kas tobrīd ir, sačakarē ar analizēšanu. Ka paši vispār saprot, ko tas vārds nozīmē. Tak dzīvo nost un izbaudi to brīdi. Ja laika gaitā kaut kas pamainās, tad var sākt domāt- kas un kāpēc. Ja attiecībās jau sākotnēji kaut kas nav kărtībā vai zemapziņa dod signālus, tikai tad der funktierēt, vai to vajag.

Epifanija  o1:32 nu esi tu ar to savu lielo mamutu, bet tik un tā viens vai arī ar vairākām vienlaicīgi ...un? stāsts pat neaizsākas.. labāk jau tad mirt no mīlestības, ne verdzības! jo cilvēks uz zemes nāk tieši ,šo sajūtu sevī atklāt un ar to dalīties, un neviens jau jums par skaistām acīm to uz paplātes nepasniegs, būs pārbaudījumi vai esiet tās cienīgi, tā ir balva, uzvarā pār savu ego, tā ir izvēle un lēmumu pieņemšana..

Rondijs  "Kā atšķirt kaisli no patiesas iemīlēšanās?" - nevajag atšķirt, tas ir apmēram viens un tas pats. "Un vispār vai iemīlēšanos var uzskatīt par īstu mīlestību?" - nevar, protams.
"Tad kā saprast ka tiešām esi iemīlējies tā pa nopietno?" - tad, kad ne par ko citu domāt nevari, gribas būt kopā katru minūti utt.
"Man ir bijis tā ka liekas ka ļoti mīlu" - tieši tā, tev liekas. Tu jauc mīlestību ar iemīlēšanos, bet tās ir dažādas lietas.
"Tad kā lai saprot to mīlu vai nemīlu?" - vienkārši, pajautā, vai tev patiešām, un no visas sirds, rūp tas cilvēks. Vai rūp, kas ar viņu notiek, kā viņš jūtas, ko viņš grib, uz ko tiecas. Atmetot visus, visus melus un pašapmānu.

JurisK  Kaisle ir kjiimisku vielu iespaidaa radusies kjermenja reakcija, miilestiiba ir sho kjermenja rakciju rezultaataa radushaas psihologjiskas izmainjas, izmainjas praata uztveree attieciibaa uz kaisles objektu. Jaa, tur vajadziigs laiks un praata pieredze, bet var arii bez taa. Dazham psihe noturiigaaka, tas speejiigs pretoties tuuliiteejaam sapraata izmainjaam.

Geisha  Kaisle ir kad seksā ļoti labi saskan, bet ne dzīvē. Kad esi iemīlējusies tad tās rozā brilles spiež uz smadzenēm un traucē domāt.

C_hloe  Iemīlēsanās neizslēdz kaisli :) ja kas
bet kaisle var būt bez iemīlēsanās :D

Edgars37  06:15
...un tiesi tapec es ari pajautaju, kur tu to izlasiji😉, ja butu bijis keksis kur vajag, butu tikai pareicis, ka loti labi-isi un konkreti, noformulets👍😊!

08:55
...tavu domu es sapratu😉, bet es nespeju iedomaties, par kadu verdzibu tu runa un situaciju, ja del milestibas mirst, vismaz es miloto lidzi kapa paraut nespetu un nedomaju, ka ari otra puse sadas attiecibas veletos sadu upuri😉. No sejienes, vismaz man, milestibas jutas nerastos, pret tadu, kas nespej pat mazakas zekites no mamuta vilnas noadit😃. Bet par parejo-nekas, ari milestibas objekts, no zila gaisa nekrit, pie visa ir lielakas vai mazakas pules japieliek, to es neapstridu😉.

Epifanija  09:47 sieviete jau neatrisinās vīrieša finansiālo stāvokli, viņa ir līdzās, lai atvieglotu vīrietim, ko sasniegt, iedvesmojot, atbalstot, saprotot, parūpējoties, kad ir nepieciešamība atvilkt elpu, nevar taču visu laiku cilvēks atrasties spriedzē, tā jau var izdegt!

C_hloe  Epifānija? Kads sakars? Kaisle un iemīlēsanās un sievietes nepieciešamība risināt vīrieša finansiālo stavokli?
Kaisle ir tad, kad norauj jumtu iekārē? Norauj drēbes, krekla pogas aizlido pa gaisu..... :D Vot vnk norauj un viss - tāda Karmena apmēram, vai Kazanova, gala rezultatā sekss :D
Iemīlēšanās, tas ir tad, kad paraleli jumta noraušanai ir tauriņi un roza brilles. Kur te pekšņi izlien vīriesa finansialās problēmas?
vispār nesaprotu komentāru, ta ka pavisam nē

Epifanija  nu, lūk, sākās! tieciet paši skaidrība ar savam finansēm, manis te nav, man viss tajā ir sakārtots un es varu atļauties kā sieviete visu pati, man tam nav vajadzīgs vīrietis, vīrietim manā dzīvē ir pavisam cita loma...

Edgars37  11:36
...a tev vnk megina pastastit, ka jutas, milestiba, nav tas pats, kas iekare, jo milestiba ir gan iekare, gan palausanas uz otru kopa, nu ta vnk izsakoties😃, biki lielaks komplekss par iekari😃. Bet tu turies ka Brestas cietoksnis👍😃...katra gadijuma, a laba ipasiba👍😉

C_hloe  11:36 :D ak tur pamatā Edgara stāsts par mamumtu :D :D :D
sasmejos, no sirds :D
Epifanija, vai tik nebūsi iemīlejusies :D :D :D

Nu jā, ja mēs rokam dziļāk, tad jau var likt pamatus ;) kopdzīvei utt., utjp..... un pamati arī var būt dažadi un mājiņas tadas, ka tas būveja Nif Nifs, Naf Nafs, Nuf Nufs....
Mēs tak šeit ne par to? vai tomēr?

Epifanija  nu, ja sivēni jau arī smējās par namiņu, kurā paši pēc tam glābās no vilka!:)

C_hloe  12:20
es par pamatiem un mājiņas pamatīgumu ;)
pamatīgumam i mamutu i zeķes vajaga ;)

valmierietis333  Mīlestība ir tad ,kad rēķinies ar otru , kad otrs ir tavā galvā(es domāju augšējo galvu) ,kad pat stāvot veikalā aizdomāsies ,ko nopirkt savai pusītei , vai kādu pārsteigumu uzrīkot ,
bet kaisle ir īslaicīga un gaistoša , te viņa ir un te viņas vairs nav (īpaši ,ja abi pie tās dzirkstelītes nestrādā)!

Jason  Patiesa iemīlēšanās ir tad, kad skaties uz ielas kādai smukai meičai uz viņas seksīgo pēcpusi un pie sevis domā: "Tā jaka viņai gan sasodīti labi izskatās, vajadzētu arī manējai tādu nopirkt." ;)

VILFORS  Patiesa mīlestība ir liels retums. Ja tā ir abpusēja, tad tā ir tikai vienu reizi. Ja tu tiec atraidīts, pastāv iespēja, ka tā atkārtosies uz kādu citu. Ja tevi atraida vēlreiz, tad diez vai iemīlēsies trešo reizi, jo pazudīs ticība. Viss pārējais ir tikai iekāre, jo Dievs ir radījis dzīvās radības lai vairotos.

Kurts69  man šķiet, ka kaisle ātri pāriet, bet mīlestība iztur laika pārbaudījumu.

guantiko  Manu prāt vārdu mīlestība ir izdomājuši filozofi,lai krāšņotu cilvēku attiecības...tas aizvietojams pareizāk būtu ar vārdu atbildība ,rūpes,cieņa,pienākums......bet kaisle sastopama katru mirkli kur vien nepaskaties viņa tur ir..

VILFORS  Mīlestību nav izdomājuši filozofi. Tas ir cilvēka dvēseles stāvoklis. Atbildība, rūpes, cieņa un pienākums ir ideāls ģimenes modelis, kas var pastāvēt gan ar, gan arī bez mīlestības. Mīlestība ir kad Tu mīļotā cilvēka dēļ esi gatavs uz visu, lai tas būtu laimīgs. Vai tā ir diena, vai nakts. Ik brīdi. Tas ir kad tu savas mīlestības dēļ esi gatavs dzīvību atdot. Ne visi to ir izjutuši. Kaisle tam visam ir papildinājums. Tas nenotiek bieži, jo parasti labākajā gadījumā no sākuma ir kaisle un pēc tam tikai rūpes, cieņa un pienākums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu