Kā izārstēt cilvēku no iemīlēšanās?

Labākā draudzene, sķiet, sajukusi prātā :( Internetā sarakstās ar kaut kādu Indieti, saka, ka viņi viens otru mīlot. Nav vēl pat satikušies! Parādīja bildes- smuks jau viņš ir, cik nu tāds indietis vispār var būt smuks, bet nu IEMĪLĒTIES, tas, manuprāt, ir mazliet slimi. Sākuma domāju, varbūt viņam vajag naudu, vai vīzu un aizrunājis šamai ausis, bet dzīvo eiropā, strādā labā darbā...Jūlijā braukšot šurp. Kā lai atgriež draudzei veselo saprātu? It kā jau nav mana darīšana, bet tad, kad viņa "aplauzīsies" es būšu tā, kurai jāmierina un gribētos tomēr aiztaupīt tās sirdsāpes. Cilvēkam tūlīt 36, bet uzvedas kā tīnis...

Luusila  Solvitas, es nerakstīju par draudzeni, bet vienkārši paziņu.
Arhitekte. Un iegrābās. Bet tas bija gadus 15 atpakaļ, kad šitie "bigdikainie" vēl nebija tik biezā slānī, tak ar visu to...Šitā ļaut sevi apkāst, nu sorry!

Marika12345  ar kuvaldi

EsparTevi  Pārguli pirmā ar indiešu draugu, iespējams nemaz nav tik slikts, tad vismaz varēsi ar labu vērtējumu padalīties! :)

Piparkuka  To, ka uzvedas, kā tīnis- ja iemīlas, arī 75 gados tā uzvedīsies. Tas ir dabiski!
Tikai vajag pastāstīt, ka indiešiem ļoti svar;iga ir viņu ģimene un, piem., indieša mamma var pateikt- nē, neprecēs. Un ir meitene, kas izdarīja pašnāvību dēļ šāda indieša! Jauna meitene.

Nedomāju, ka ir pat kripatiņu gudri saieties tieši ar indieti!! Tas pats, kas ar kādu sīrieti, lībieti, utt. afganistānieti! vēl trakāk:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu