Varbūt tiešām neviens negrib pielauzt?

Man Oho šodien izleca tāds dienas joks, ka "Tikai tās dāmas ir nepielaužamas kuras patiesībā neviens negrib pielauzt!!"..aizdomājos, ka varbūt tas pa tiešo attiecas arī uz kādu daļu Oho dāmu.Dāmas saka ka vot nesanāk iepazīties jo pārsvarā jau neviens neatbilst prasībām.Jo ir tak visādi kadri kas maz pelna, bez tiesībām un mašīnas, ar pareizrakstības problēmām... vienvārdsakot vieni mudaki.A varbūt patiesība pavisam cita?Ne jau dāmas negrib dēļ savām augstajām prasībām, bet pat neviens mudaks neko negrib?

janisqwerty  Vinas netiek zeleetas . Tas ir savdabigs izklaides veids tiiri jautriibai . Godiigi sakot lielakajai dalai ir piniigi pofig . bet kapeec nepasmaidiit ,ja tas iespeejams bez milzu ieguldiijumiem ,,vadamaa haosa,, sarikosanaa !!!:):):)

Epifanija  es arī nevaru saprast, ko tie onkuļi tā pārdzīvo par mums visām, ka esam? Vai tad jums nav vienalga, kas ar mums notiks?

Laimnese  Bumbum, Tu vēl šeit? Nevienu vēl neesi pielauzis? 😉

VILFORS  Varētu jau pielauzt, bet nav vajadzība, jo nekādām prasībām man nav jāatbilst. Un tas tāpēc, ka tas esmu es, vienīgais tāds uz Pasaules.

guantiko  To ka zāģē te viens otru tas ir nenormāls fakts...tikai nesaproku ko te kādam dalīt ...vienam biznes galvā,otram skaistums,trešam laba sirds,ceturtam gramatiskas kļūdas...tie tak ir sīkumi...es te ielīdu jo gribējās kādu satikt ar ko kādreiz pēc abpusējas piekrišanas satikties.. parunāties,kādreiz ieraut šampi vai pasēdēt pie dabas krūts...vienvārd sakot cilvēku ar ko normāli varētu diskutēt...Jasaprot ir viens, ar katru dienu mēs paliekam vecāki un laiks nevienu nežēlo...Jādzīvo mierā ar sevīm un nebūs nevienam nekas jāparmet..

Mar4ita  Kad sadomasu kadu panemt aiz olam, Jums atlauju neprasisu un temas par to necepsu.
A ta, citadi - varat aptusties.

Edgars37  Nu gan jau vinam kartigu un visadi ciiiiiiitadi cienigaku viriesu tapat ir pilni apcirkni;), kas atliek - urbinat nasi un sapnot par zirgastem;D.

gertrude  ,,atkal šovakar...´´ dzied Eināra Vītola balsī.
varbūt, Bumbum, palasi kādu grāmatu, tad arī mūza sāks lidot un jaunas tēmas radīsies, nevis vecās 100 un 1 reizi apzelētās.

Edgars37  Nja...skiet, ka tocno neviens mudaks vairs neko negrib;(...vot TA;0;D

C_hloe  Jopcik! Atvēri man acis! Neviens mani negrib! :(

Edgars37  21:52

;D...a vot kas itas tads par kecerigu tekstu;0;D;D;D??? Isteniba;D, patiesiba;D, piesedzoties ar satiksanos kopigai laika pavadisanai, tu gribi izvilinat halavno seksu;0;D!,...bez jutam;0, bez miluma;0;0;0!!!...da nekas nesanaks;D, neizdosies;D...nemci v Moskvu neproidut;D;D;D!!!

Pilskungs  Kas te uz ko jāpielauž ?

av2  ja man sieviete jaapielauzz/jaapierunaa, tad atas nav priekss manis. Sen tie laiki pagaajussi. Uz ssodienu, es izveelos to kuru tiessam veelos, kura patiik, kuru iemiilu , , un sagaidu to passu pretii. Ja nav taa, nav ko iespringt.Dziive ir jaabauda, jaadizivo, nevis jaizluudzzas kas.

av2  par jautaajumu. Nu jaa , "laKtinnu nenolaidejas zemaak" Jums nesskkiet, ka mazliet sakat palikt, kaa...tupat uz taam laktinnam, un "uztaisaat" tam , kas tup zemaak ? Un taa liidz penZijai utt? Tiessam patiik taada dziive? ir veerts?

pavadonis1971  Pasaa saknee nekas nevar sanaakt.un nesanaaks.jo biologiski abi dzimumi pilnigi atskiriigi peec tiem 45gadiem..un seit publika gandrizz visa taadaa vecumaa..sis ir tas vecums kad viirietis visu dienu darbaa vai nu buuveejis maajas vai racis graavjjs vai stuureejis kravas auto..un seshos paarvelkoties maajaas baigi gribas uz to teaatri.kino?nu negribas jospeeka nav.sievieteem otraadi..paarsvaraa darbs ofisaa..bez fiziskas slodzes.nogurushas moraali ne fiziski.turklaat ir taada iipatniiba ka sievieteem pirms vai menopauzes laikaa ir sevi jaapliecina..sava pievilciiba.jakonkuree ar jaunaakaam slaidaakaam smukaakaam.un vinas apzinaas ka zaude saadaa sacensiibaa..un taapeec ir taa lieliisanaas ar latinjas nenolaishanu utt..patiesiibaa jau ir taa kaa raksta autors...ka vienkaarshi viirietis negrib tantas..tas ka jums daudzi raksta ir deelj taa ka viirietim vajag sex..un tas arii viss..

Vaukskis  Mudaki kaut ko grib gan, bet liela daļa labpātāk bez piepūles, tā sakot, varētu jau ērti piesegties ar citur progresīvāku dzimumu vienlīdzības vīģes lapu , a dāmas ta TE kā likums ir NE tādas- vecmodīgas uzskatos, nevis (post)feministes, viņām ka tikai kādu par sevi pārāku cilvi, nevis tāda paša vīņu līmeņa, kur nu vēl atpalikušāku, pār kuru varētu "šefot".. !

runcizs  Laskovijs minēja ĢENIĀLU problēmas risinājumu: večiem jābeidz cepties uz oho omītēm un jāiet naudu pelnīt :) 3 nedēļas atpakaļ tā arī izdarīju: sapelnīju dažus vairākus kilogramus zilo rubuļu, papētīju omīšu anketas un nomainīju statusu uz "iepazīties nevēlos". Naudas pelnīšana palīdz :D

Luusila  Laimnese adresē jautājumu Bumsenei, bet atbild VILFORS, he, he, he. Sapizījās meistarībā, pinoties pa daudzajiem nikiem.
Av2, lata ir kokmateriāla paveids, bet lakta- koka izstrādājums vistu naktsguļai. :)

Batiskafs  Dāmas, bet kāpēc jūs esat iedomājušās, ka gaiļi no augstākajām laktiņām tīkos pēc jums?! Viņus taču neinteresē vistas aiz labākajiem gadiem ar noplukušām pakaļām bez spalvām!

Nelieciet automātā plusiņus bezcerīgo tantuku rakstītajām jēlībām par vīriešiem, bet gan mēģiniet saprast, ko tie daži vīrieši, kas te vēl kaut ko raksta, mēģina pateikt jums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu